Investere

Swell Investing Review - Sosialt Ansvarlig Investering Med Ulemper

Swell Investing Review - Sosialt Ansvarlig Investering Med Ulemper

I 2016 lanserte Gianni Kovacevic Min elektriker kjører en Porsche? Investere i økningen av den nye utgiftsklassen. Det er en investering allegory som viser hvordan hver dag investorer kan dra nytte av makroøkonomiske temaer.

Det er en kraftig investerende fortelling, men det var tøft for meg å oversette historien til handling.

I dag er den typen investering enklere. Swell Investing er et investeringsselskap som hjelper investorer til å kapitalisere på meta-fortellende investeringer. De har identifisert seks positive fremtidige investingstemaer. Disse temaene forme deres tilnærming til å skape investeringsporteføljer. Men avkastning er ikke det eneste som driver Swell investeringsstrategi. De stole på beste i klassen sosialt ansvarlig investeringspraksis for å lede investor dollar.

Er Swell Invest det riktige valget for investeringsporteføljen din? Her er hva du trenger å vite.

Swell Investing Basics

Swell Investing er den nyeste nye gutten på blokken når det gjelder "Robo-rådgivere." De er et lite selskap (omtrent $ 7 millioner under ledelse) med store ambisjoner om å gi et bedre investeringsalternativ til folk som bryr seg om hvor pengene deres går.

Akkurat nå hjelper Swell investorer med å investere i seks investeringstemaer:

 • Grønn teknologi
 • Fornybar energi
 • Null avfall
 • Rent vann
 • Sunn livsstil
 • Sykdomsutryddelse

Svell investorer egne individuelle aksjer (ikke aksjer i ETF eller Mutual Funds), og de fleste aksjer er små eller mellomstore, amerikanske aksjer. Fordi investorene eier aksjer, vil de ikke betale kostnadsforhold hvert år.

Imidlertid vil Swell investorer betale et årlig administrasjonsgebyr. Gebyr på svulmekontoer er 0,75%. Investorer vil ikke pådra seg handelsutgifter, selv om Swell vil kjøpe og selge aksjer på vegne av deg hvert kvartal. Swell overholder en fiduciær standard som betyr at de må handle i din beste interesse. Swell investering minimumsbeløp er $ 500.

Ulempene for å svulme investering

Investorer som ønsker å investere i positive, fremtidssentrede selskaper kan føle seg trukket mot Swells sosialt ansvarlige investeringsstrategi. Men før du åpner en konto, er det viktig å forstå ulempene ved Swell Investing.

Viktigst av alt, bør Swell investorer spenne seg for en vilt tur. Akkurat nå er Swell investorer sterkt konsentrert i småbedrifter, amerikanske baserte aksjer. Hva betyr det? Du er veldig sannsynlig å se ville svinger i verdsettelser. Hvis du er typen for å gjøre tap av papir til virkelige tap, er Swell et dårlig valg for deg.

En annen bekymring er skattemessige hensyn til regnskapet. Dessverre er dette en stor svakhet for Swell. Deres plattform vil spore kapitaltap, men deres algoritmer er ikke særlig skattemessige - det er ingen omtale av en skattefallsoppdrettsstrategi som Bedre. Investorer kan pådra seg både korte og langsiktige gevinster fra Swells kvartalsvise rebalanseringsstrategi. Når du kombinerer skattene med styringsavgiften på 0,75%, blir Swell et svært kostbart investeringsvalg.

Merk: Fra og med 8/30 begynte de å tilby IRAer.

Endelig har Swell investorer ikke kontroll over sine investeringer. Swell velger aksjene (ved hjelp av algoritmer), og de velger investerende temaer. Investorer velger å gå sammen med turen eller ikke. For noen investorer er dette en fordel, men mange investorer vil føle at de har kontroll over sine investeringer.

Fordeler å svulme Investering

En av Swells største prestasjoner er å skape en overbevisende visjon for sosialt ansvarlige investorer. De fokuserer på å velge selskaper som bygger en positiv fremtid for alle. Som disse selskapene gir verdier inn i verden, bør investorer se verdien av sine investeringsporteføljer begynner å stige.

En annen fordel for Swell er at deres porteføljer ikke genereres av lagerplukkere. De bruker algoritmer designet for å fange det beste i sosialt ansvarlige selskaper. Swell bruker objektive data, slik at investorer kan føle seg trygg på at investeringsvalgene gjenspeiler positive investeringsemner.

Endelig har Swell en enkel, lett forståelig avgiftsstruktur. Mens en styringsavgift på 0,75% er dyr, er det en god verdi for sosialt ansvarlige investorer.

Endelige tanker på svell investering

Swells store forstyrrelser mot småkapitalaksjer gjør det vanskelig for meg å anbefale det til alle dine investeringer. Men hvis du er interessert i sosialt ansvarlig investering, er Swell et utmerket valg for en investering etter skatt.

Men hvis du ikke er virkelig drevet av sosialt ansvarlig investering, er det vanskelig å anbefale Swell over mer tradisjonelle robo-rådgivere som Bedre.

Over tid forventer jeg at Swell vil legge til økt funksjonalitet, økte diversifikasjonsalternativer og pensjonskontoer til deres blanding. Når Swell legger til disse funksjonene, tror jeg det vil være rådgiveren å slå for sosialt ansvarlige investorer.

Sjekk ut Swell Investing her.

Hva er dine tanker om Swell Investing og sosialt ansvarlig å investere generelt?

Swell Investing Review
 • Kommisjon og gebyrer - 80
 • Kundeservice - 90
 • Brukervennlighet - 80
 • Verktøy og ressurser - 70
 • Investeringsalternativer - 40
 • Spesialtjenester - 50
68

Sammendrag

Swell Investing er det nyeste barnet i blokken når det gjelder robo-rådgivere. Det er en robo-rådgiver som fokuserer på sosialt ansvarlig og innflytelse på investerende trender, men har noen store ulemper.

Skrive Inn Din Kommentar