Penger

Hvordan lage $ 750 per måned Selge brukte bøker

Hvordan lage $ 750 per måned Selge brukte bøker

Det er litt av en forferdelig opplevelse første gang du går inn i en høyskole bokhandel. Jeg husker første gang å si til meg selv, "Du vil ha $ 145 for det?" For å si at jeg følte meg rippet, er det en underdrivelse. Derfor er denne sidens kjærligheten jeg er i ferd med å dele, enda mer spennende; Bookscouter er ikke en rip off, faktisk, det er et helt legitimt selskap.

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg selger brukte bøker på nettet for ekstra penger, men det innebærer å gå på salg til garasjen hver helg og svette sommervarmen. I dag skal jeg vise deg hvordan du kan kjøpe lærebøker på Internett på nettsteder som Ebay, og hvordan å selge dem på nettet for å tjene penger på steder som BookScouter.com. Tenk på det min søte hevn mot bokhandlerene som overladet meg som en høyskole student. 🙂

[Redaktørens notat: Se opp for ulovlige eller forfalskede kopier av bøker; her er hvordan du får øye på dem.]

Slik gjør du det ...

Det er et praktisk lite verktøy jeg bruker til å gjøre dette arbeidet på BookScouter.com. Nettstedet deres lar deg plugge inn en boks ISBN-nummer (rett ved siden av UPC), og så vil det fortelle deg hvor mye boken er verdt, og hvilket tilbakekjøpsfirma vil gi deg mest penger. Jeg bruker dette verktøyet før du kjøper en bok for å sikre at det er et selskap som er villig til å betale mer for boken enn hva eBay-selgeren lader.

La meg gi deg et par eksempler jeg fant denne uken ...

Her er et skjermbilde av en auksjon som nettopp er stengt for boken "Fundamentals of Physical Geography." Den ble solgt for $ 52.50 (pluss $ 3,99 for frakt) som gir kjøperen en total kostnad på $ 56,49. Ved hjelp av verktøyet på BookScouter ser jeg at Moola4Books.com betaler $ 61,25 for samme bok, og de vil dekke kostnadene ved frakt hvis jeg sender det til dem, og gir meg en fortjenestemargin på $ 4,76.

Også på Rent Scouter, viser det at Amazons tilbakekjøpsprogram ville være villig til å gi meg et $ 71.77 Amazon-gavekort for denne boken. Amazons program leveres også med gratis frakt så jeg ville tjene en $ 15.28 gavekort. Ikke værst!

Her er en annen:

Etter fraktkostnader koster denne boken kjøperen $ 37,11. BookScouter viser at det kunne bli handlet inn for et $ 41.26 Amazon gavekort, gir meg et fortjeneste på $ 4,15.

Som du kan se, er fortjenestemarginene ikke store på en enkelt bok, fordi det er flere andre Ebayere som spiller dette innspillingsspillet. Men hvis du kan gjennomsnittlig en fortjeneste på $ 5 på hver bok, trenger du bare å kjøpe 5 bøker hver dag for å lomme en ekstra $ 750 dollar hver måned! Tatt i betraktning at det er over en million lærebokauksjoner på Ebay akkurat nå, bør det ikke være for vanskelig å finne 5 bøker om dagen for å videreselge.

Hvis du bestemmer deg for å selge lærebøker for kontanter, er det et par ting du må huske:

  • Pass på å sjekke tilstanden til boken før du kjøper den. De fleste tilbakekjøpsselskaper forventer lite slitasje, men hvis det er rippede sider eller alvorlig skade på dekselet, antar de sannsynligvis ikke boken din.
  • Pakke bøkene dine forsiktig. De fleste tilbakekjøpsselskaper vil gi deg en forhåndsbetalt frakt, men du er ansvarlig for din egen emballasje. Hvis bøkene er skadet under transitt, må du spise tapet.
  • Vær forsiktig med betalingsavgift. Hvis du blir tilbudt valget mellom Paypal eller en betaling, må du være oppmerksom på at hvis du velger Paypal, må du trekke fra disse gebyrene fra fortjenestemarginen.

Skrive Inn Din Kommentar