Penger

Slik får du betalt $ 62 / Year to Ditch Google Search

Slik får du betalt $ 62 / Year to Ditch Google Search

Tenk på hvor mange ganger om dagen skriver du noe i en søkemotor ...

Jeg lager sannsynligvis 50 + søk per dag. "Hvordan staver du 'tom'? Hvor er det nærmeste "blanke"? Hva er det som heter Skuespillerinne? "

Vi er alle avhengige av å søke nå, og på mange måter har det gjort livet enklere. Så det er ikke rart at Google hadde mer enn $ 50 milliarder i inntekt for 2013. $ 50 milliarder! Det er ganske mye å søke.

Og konkurrerende søkemotorer vil ha et stykke av det ....

Faktisk har jeg selv funnet en som er villig til å betale deg for å bytte. Alvor.

Selskapet InboxDollars, som ble kjent i begynnelsen av 2000-tallet for å betale folk for å lese e-post, har nå forgrenet seg til å betale folk for å søke.

Nå, du kommer ikke til å bli rik ved å bytte søkemotoren, men det kan legge opp til en ekstra $ 62 / år. La meg vise deg hvordan det fungerer:

1. Registrer deg. Først, hvis du ikke har en, må du registrere deg for en gratis konto hos InboxDollars. Registreringen tar omtrent 20 sekunder (navn, e-postadresse, postnummer, etc.). Du må bare være 18 år eller eldre.

Plus, de gir deg en gratis $ 5 bare for å registrere deg.

2. Søk. Bare naviger til "Søk" -knappen på verktøylinjen nær toppen av siden.


3. Få betalt. Herfra er det akkurat som en vanlig søkemotor, bortsett fra at InboxDollars betaler deg 15 cent for hver 30 søk du gjør, pluss en ekstra 5 cent for hver uke hvor du søker 4 dager eller mer. Pocket change, vet jeg. Men tenk på det på denne måten - det er noe du allerede gjør uansett. Det er ikke en jobb. Du trenger ikke å endre noe. Bare fortsett å gjøre det du allerede gjør, bortsett fra denne måten, gjør du opp til en ekstra $ 62 / år.

Merk: Det kan ta opptil 24 timer for kontanter å kreditere kontoen din.

4. Ikke glem det. En måte jeg har holdt meg fra å glemme å bruke dette var å sette min hjemmeside til InboxDollars.com/search. På den måten vises søkemotoren når jeg åpner en ny nettleser. Et annet tips er å laste ned gratis InboxDollars-verktøylinjen slik at søkefeltet alltid er til stede øverst i nettleseren din.

Matten

- Få en gratis $ 5 bare for å registrere deg.

- Lag 30 søk på en dag. Du vil ende opp med .15 dag eller $ 54.75 / år.

- Få en .05 bonus hver uke for å søke 4 dager eller mer. Du vil ende opp med en ekstra $ 2,60 / år.

Alt sto opp - du ser på ekstra $ 62,35.

Vil du ha litt ekstra motivasjon?

Bruk denne ekstra penger og invester den i en IRA for pensjonering. LendingClub skjer for å være min favoritt (fordi jeg tjener 14% / år), men hvor som helst vil det gjøre.

Hvis du kan fortsette å legge inn InboxDollars inntekter til denne kontoen i de neste 30 årene (med 14% rente), vil du ende opp med $ 23,190.99! Kan du forestille deg? 23 grand bare for å endre søkemotoren din ...

Din sving: Hva tror du? Er det å holde Google til å miste en ekstra $ 62 til deg i år?


Skrive Inn Din Kommentar