Anmeldelse

Pickpocket.me Review: App som hjelper deg med å betale studielån

Pickpocket.me Review: App som hjelper deg med å betale studielån

Behavioral økonomi studerer hvordan folk faktisk tar beslutninger om pengene sine. Det er et fascinerende felt som viser at folk ikke er helt rasjonelle med penger, så vi bruker ofte penger når vi vet vi burde redde det. Når det er sagt, kan enkle tankegrader som automatisering, gamering og muligheter for lavt smerte få folk til å sette mer penger i forhold til målene sine.

I løpet av det siste året har jeg gjennomgått dusinvis av personlige finansapplikasjoner, men bare få leverer på sine løfter for å få tak i kraften i atferdsøkonomi. Pickpocket.me står som en av de få.

Med tagline, "Vi lagrer dumme enkle", leverer selskapet faktisk. Hvis du har studielån, er dette en app som jeg absolutt anbefaler. Slik fungerer det.


Rask oppsummering

  • Spar automatisk penger mot studielånene dine
  • Få sponsorer til å hjelpe deg ved å matche ekstra utbetalinger
  • Øk din besparelse med engangshendelser
Kom i gang

Hvordan Pickpocket.me Fungerer

Pickpocket.me bruker en grunnleggende algoritme som hjelper deg med å sette flere penger mot studentlånet ditt. For hver dollar du bruker på noe, legger Pickpocket.me ti cent mot studielånet ditt. Du kan faktisk justere stjeleprosenten til 5%, eller gå høyere hvis du foretrekker det.

Når du bestemmer deg for parametrene dine, kobler du bare studentlånskonto, debetkort og kredittkort til appen, og Pickpocket.me gjør jobben.

Det er viktig å merke seg at Pickpocket.me vil "stjele" (som i å sette penger mot lånet ditt) på den første $ 500 av hvert kjøp. Så hvis du betaler $ 900 i leie hver måned, vil du bare sette ekstra $ 50 mot lånene dine (ikke en full $ 90).

Pickpocket.me gir deg også muligheten til å angre en overføringsoverføring dersom det vil føre til økonomisk trøbbel for deg.

Noen motiverende vendinger

Applikasjonen Pickpocket.me er primært ment å operere i bakgrunnen av ditt økonomiske liv. Du vil ha en tendens til å bruke mindre fordi du ser en lavere saldo på kontoen din. Du legger mer penger mot gjeld fordi Pickpocket.me vil sørge for det.

Når det er sagt, tilbyr appen to motiverende vendinger som kan hjelpe deg med å betale ned studielån enda raskere. For det første kan du prøve å innhente sponsorer som samsvarer med noen av dine ekstra utbetalinger. Tenk at foreldrene dine eller besteforeldre ville være villige til å sette $ 50 mot gjelden din? De kan samsvare med dine ekstra betalinger (med grenser på deres kamp), for å hjelpe deg mot frihet fra gjeld. Jeg kan definitivt tenke på noen foreldre som ville være glade for å hjelpe sine voksne barn til å gjøre økonomisk fremgang.

For det andre kan du manuelt øke besparelsene dine fra selve appen. Har du gjort en ekstra $ 500 hustling? Du kan umiddelbart sette et par hundre dollar mot studielånets gjeld for å slå den ut enda raskere.

Hver gang du foretar en betaling via Pickpocket.me, ser du hvor mye tid og interesse du sparer.

Skulle noen holde seg unna?

Pickpocket.me er en fantastisk app som jeg tror vil hjelpe tusenvis av mennesker bli kvitt gjeld raskere. Det er smart, automatisk og lett å forstå. Jeg elsker appen, men jeg tror ikke det er for alle.

Personlig tror jeg at de fleste nye grader bør fokusere på å bygge et beredskapsfond, og fange arbeidsgivermatcher på 401 (k) programmer før de begynner å aggressivt angripe gjeld. Avhengig av inntekt og utgifter kan det ta noen år å bygge inntektene dine til det punktet du kan gjøre alle regningene dine, ta en 401 (k) kamp, ​​og begynne å angripe gjelden aggressivt.

Jeg ser Pickpocket.me som en app for folk som vet at de er skyldige i å kaste bort minst litt penger, men vil gjøre en endring. PickPocket.Me vil lette den forandringen med enkle, automatiserte overføringer. Det er en flott app, men du må være økonomisk klar for det.

Pickpocket Review
  • Enkel bruk - 95
  • Priser og gebyrer - 100
  • Kundeservice - 90
95

Skrive Inn Din Kommentar