Penger

Disse medisinske studiene er åpne akkurat nå - noen betaler over $ 1000

Disse medisinske studiene er åpne akkurat nå - noen betaler over $ 1000

Da jeg var på college, trengte jeg alle de ekstra pengene jeg kunne få.

Så, i tillegg til å vente på bord, svarte jeg noen ganger de annonsene som satt fast på sidene av telefonpoler - på jakt etter villige deltakere i medisinske studier.

Bidra til fremskritt av medisin og får betalt? De var studentens drøm.

Noen kreves ikke mer enn en rask undersøkelse; andre var kliniske legemiddelforsøk for å behandle ulike plager.

Disse betalte kliniske forsøkene er åpne akkurat nå

Selv om annonsene nå vises online - i stedet for på telefonpoler - er de fortsatt en fin måte å tjene ekstra penger på.

1. Sov

Ja, du kan bli betalt til lur: Jillian Shea, en Penny Hoarder bidragsyter, tjent $ 12.000 fra to søvnstudier i Boston.

Det første trinnet er å fylle ut spørreundersøkelser med informasjon om søvnmønstre og generelle helse. Hvis du kvalifiserer, vil du bli bedt om å fullføre både fysiske og psykologiske eksamener - og så er det på tide å komme seg til å snooze, er, business.

Selv om det kan høres ut som en perfekt konsert, noterer Shea "det er ikke alle behagelige puter og søte drømmer", og sier utfordringer som isolasjon, uvanlige stillinger og nåler eller andre medisinske enheter.

Interessert i å sove på jobben? Følg denne linken for å finne søvnfasiliteter i nærheten av deg.

2. Sunn Deltakere

For å undersøke lidelser i spyttkjertler rekrutterer National Institute of Dental and Craniofacial Research (NIDCR) friske frivillige for å få data til sammenligning.

Studien innebærer to til tre ambulante besøk til Bethesda, Maryland, kontor. Du deltar i et intervju, spyttopsamling, leppebiopsi, klinisk laboratorieundersøkelser og en tørrøvneksamen - alt som studis sponsorene sier "er rutinemessige diagnostiske prosedyrer."

For å være kvalifisert må du bare være en sunn mann eller kvinne alder 18 til 70 år. Betalingen er ikke spesifisert, men rekrutteringssiden klargjør dette er en betalt studie. Få alle detaljene her.

3. Andre ting

Selv om du er sunn som hest, kan noen studier fortsatt gjelde for deg.

Et sted å se er Covance, et selskap som "Rekrutterer for en rekke pasienter til å delta i betalte medisinske studier, alt fra friske frivillige til røykere."

Da vi så, hadde Covance 17 studier åpne i fire forskjellige stater. Eller sjekk ut Parexel, som har en rekke studier tilgjengelig i Baltimore, samt denne listen over syv steder for å finne åpne kliniske studier.

Å være en menneskelig marsvin er ikke for alle - men hvis du vil tjene ekstra penger uten en viss grad eller spesifikk trening, kan de være verdt et skudd! (Pun veldig mye ment.)


Skrive Inn Din Kommentar