Tilbud

Underwhelmed av det gavekortet du har? Du kan fortsatt være i stand til å bruke den

Underwhelmed av det gavekortet du har? Du kan fortsatt være i stand til å bruke den

Noen ga deg et gavekort! Det er kult. Det var sannsynligvis din svigerfamilie, eller din velmenende tante som ikke har noen ide om hvordan du liker å tilbringe fritiden din.

Hva gjør du hvis du bare ikke forestiller deg selv ved å bruke dette nybegavede gavekortet? Hva om det er et gavekort til Olive Garden og du liker ikke endeløse breadsticks eller moro?

Du kan selge den. Vi vet en ting eller to om å selge gavekort til nesten hele verdien.

Men hva om gavekortet ditt kommer med en skylds skyld? Vil samvittigheten din la deg hvile hvis du selger den? Hva med om du gir den til en venn? Skal du bare la det brenne hull i lommen for alltid?

Er du seriøst ikke klar over uendelige brødstokker? Forklar dette til meg.

Hva å gjøre med gavekortet du ikke vil ha

Her er et tips. Slå dette gavekortet over. Ta en god titt på ryggen. Hvis det er flere logoer eller mye fin utskrift, har du sannsynligvis lykke til. Den restauranten eller butikkjeden har sannsynligvis noen søsterselskaper som også aksepterer gavekortet ditt.

Sjansen er at du graver en av gruppens andre merker.

Tro ikke på meg?

Butikker som godtar hverandres gavekort

Sjekk ut disse tilkoblede detaljhandel kjeder som godtar hverandres gavekort:

  1. Gap Inc. gavekort arbeid på Old Navy, Gap, Banana Republic og Athleta steder. De jobber også på nettet.
  1. Walmart gavekort kan brukes på VUDU.com, Sam's Club og Samsclub.com. Hvis du ikke er medlem av Sams Klubb, betaler du ytterligere 10% serviceavgift ved kjøpet.
  1. Bed Bath & Beyond, kjøp kjøp BABY, juletrebutikker og Harmon Face Values ​​gavekort er gode på noen av de fire butikkene.
  1. Bath & Body Works gavekort er også gyldige på White Barn steder og online.
  1. Crate and Barrel gavekort jobber hos CB2, Land of Nod og deres tilknyttede nettbutikker.
  1. Du kan bruke et gavekort fra Marshalls, T.J.Maxx eller HomeGoods hos noen av de tre butikkene.
  1. Ann Taylor gavekort jobber også for kjøp hos LOFT og Lou og Gray.

Restaurantgrupper som lar deg bruke gavekortet ditt når som helst

Hvis du seriøst ikke kan stå med brødstokker, er det andre alternativer.

  1. Du kan bruke gavekort til enhver Darden restaurant i hele selskapet, inkludert Olive Garden, Longhorn Steakhouse, Bahama Breeze, Seasons 52 og Yard House steder.
  1. Bloomin 'Brands gavekort er gyldige på enhver annen restaurant i gruppen, forutsatt at restaurantens logo er tilstede på baksiden av gavekortet. Gruppens restauranter inkluderer Outback Steakhouse, Carrabbas italienske Grill, Bonefish Grill og Flemings Prime Steakhouse & Wine Bar.
  1. Mottok et gavekort til Maggiano's Little Italy? Du kan bruke det kortet på Chili's Grill & Bar, på grensen meksikanske Grill & Cantina og Romano's Macaroni Grill steder.

Føler litt bedre om det gavekortet som bare ikke er en perfekt passform? Hvis du ikke ser ditt korts merke som er oppført her, gjør du et raskt søk på nettet for relaterte merker.

Vil du være sikker på at du er god til å gå før du prøver å betale med gavekortet ditt? Ring på stedet der du vil bruke gavekortet ditt for å bekrefte at det er gyldig der. Det tar bare noen minutter!

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar