Penger

11 Rocky Mountain måter å tjene ekstra penger i Colorado

11 Rocky Mountain måter å tjene ekstra penger i Colorado

Hvis du bor i Colorado, er du heldig av mange grunner.

Først bor du i en vakker stat.

For det andre er du omgitt av noen veldig hyggelige folk.

For det tredje har du mange måter å tjene ekstra penger rett i bakgården din.

Vi fant 11 måter å tjene penger på i Colorado. (Disse inkluderer ikke marijuana-relaterte konserter fordi det er et helt annet grønt monster.)

1. Tilfredsstille Folkets Munchies

Eller ta imot folkets vilje til ikke å forlate sin sofa. (Det var meg denne helgen.)

Du kan kapitalisere på latskap ved å levere folks mat gjennom UberEATS.

Hvis du er i Denver, kan du levere fra varme steder som The Delectable Egg, Black Eye Coffee eller Brider. Eller kanskje noen bare vil ha noe fra McDonalds. Du kan også hente den bestillingen også.

Deretter leverer du den.

Den fine delen om denne sidengig er at du kan jobbe på egen plan. Du kan levere via bil eller ta litt trening ved å bryte ut sykkelen din.

Akkurat nå, UberEATS er tilgjengelig i Denver, Boulder og Colorado Springs.

Bonus: Hvis du ikke bor i disse byene - og ikke tankene folk - se om vanlig ol 'Uber er tilgjengelig i ditt område.

2. Del ditt rom - og din stat

Uansett om det er skisesesong eller vandringssesong, kommer utenforstående til din stat. Hvis du har ekstra plass, kapitaliserer du på den.

Liste ditt ekstra soverom eller garasje leilighet til vacationers gjennom Airbnb. Ifølge en nylig dataregning, gjør nesten halvparten av Airbnb-vertene mer enn $ 500 i måneden.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi har til og med funnet en fyr som tjener $ 1,380 / måned å leie ut en bakgårdstelt på Airbnb!

Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

3. Slå opp et arbeid fra hjemmet

Det er tonnevis av frynsegoder som følger med å jobbe hjemmefra, inkludert å henge med hunden din, ha på seg pyjamas (eller bare en fin topp hvis du har en videosamtale) og ha en mer fleksibel tidsplan. (Rask løp til lunsj? Hvorfor ikke?)

Du kan sjekke ut massevis av jobb-hjemme-jobber på vår Facebook-jobbside - eller du kan starte din egen virksomhet.

Ta notater fra Daniel Honan, som tok online kurs gjennom Lær å være en bokholder og deretter startet sin egen bokføring virksomhet. Han arbeider omtrent 40 timers uker, men liker at han kan tilbringe mer tid med sin kone, og gjør rundt $ 50 000 i året.

Du kan sjekke ut Lær å være en bokholder kurs gratis.

4. Hang ut på ditt favorittbryggeri

Har du noen gang prøvd mystery shopping? I utgangspunktet er det din jobb å gå ut til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet en bar og gi anonym tilbakemelding. (Vår grunnlegger, Kyle Taylor, pleide å gjøre bank ved mystery shopping.)

Nå kan du få betalt til mysterybutikk - eller drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med informasjonen din, så vil den kontakte deg når du trenger det.

5. Sett et spill på din helse

Den amerikanske College of Sports Medicine rangert de sterkeste storbyområdene i Amerika, og Denver-Aurora-Lakewood kom på syvende plass.

Ikke dårlig, ikke sant? (Jeg ser på deg, du vanvittige vandrere, klatrere, skiløpere og terrengsyklister.)

Hvis du ikke har sluttet seg til bevegelsen (få den?) Og trenger litt motivasjon, prøv å registrere deg for HealthyWage. I utgangspunktet legger du en innsats på hvor mye vekt du kan miste, og hvis du møter målet ditt, blir du betalt.

For eksempel, Angie Richards satse på at hun kunne miste 40 pund om seks måneder. Hun endte med å miste 52 pund og vant $ 1200.

Colorado sørger for det perfekte bakgårds treningsstudioet, så dra nytte av det!

6. Gå noen vennlige vesker

Ansvarsfraskrivelse: Dette var hvordan kjæresten min pleide å lomme ekstra penger da han bodde i Denver.

Han registrerte seg for Rover, en app som gjør det enkelt å annonsere dine hundevandringstjenester. Han belastet $ 10 per besøk, som var i den lave enden, og hadde omtrent tre furrykunder per dag.

Du kan også ta notat fra denne opphold-hjemme moren, som tjente ekstra $ 6000 i året gjennom Rover.

Det finnes andre programmer du kan prøve, også som DogVacay, som også henvender seg til feline venner hvis det er mer stilen din.

7. Selg ditt uønskede utstyr - eller noe, for det aktuelle forholdet

Har barna dine vokst opp de ski buksene? Eller har du endelig investert i nytt campingutstyr?

Du kan selge nesten alt på en plattform som gi slipp. Det er gratis å legge inn varene du vil selge og koble til med lokalbefolkningen som ønsker å kjøpe.

Det er den perfekte måten å bestemme seg for - og få litt ekstra penger.

8. Tjen penger tilbake etter hver King Soopers tur

Eller Trader Joe. Eller hele matvarer. Eller sjansen er, uansett matbutikk du handler på, vil Ibotta ha deg dekket.

Dette er absolutt ikke en sidespill, men du kan tjene noen gode penger tilbake ved å bruke Ibotta, en Denver-basert app som tilbyr penger tilbake for alt fra dagligvarer til Amazon-bestillinger til hotelllopphold.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned gratis appen, velg favorittforhandlere, og legg deretter til muligheter for tilbakebetaling. (Ikke for å skryte eller noe, men om lag fire måneder har jeg tjent $ 70 tilbake.)

Hvis du Last ned appen nå, du vil tjene en $ 10 bonus etter din første rabatt.

9. Tjen penger på Instagram-kontoen din

Hvis du er i Instagram, fotografering eller til og med mote, fungerer Colorado som det perfekte bakteppet til en vellykket Instagram-konto.

Du har flere alternativer for å tjene penger fra Instagram. En vellykket sosial media-påvirker, Shelcy Joseph, skrev om hvordan hun lager $ 1600 i måneden på siden.

10. Lei ubrukte ting til naboene dine

Nei. Du trenger ikke å slå dør-til-dør for å se om naboene ønsker å leie ut terrengsyklen din i helgen.

Denver-basert app, Fluid Market, gjør det enkelt å tjene penger på alle de "ting" du ikke bruker hele tiden. (Faktisk refererer noen til det som "Airbnb of Stuff.")

Kjøretøy er de mest populære utleie. Tenk: Folk kommer til byen og ønsker å kjøre opp til FoCo for dagen, og tar lang vei hjem gjennom Estes Park. (sukk... minner).

Pickup lastebiler er også en varm vare for landskapsarbeid prosjekter, store trekk eller IKEA treks.

Du kan også leie ut utstyr som telt, paddleboards og kajakker, samt verktøy som trykkvask eller stige.

Fluid Market millioner dollar forsikring beskytter dine varer mot skade, tyveri eller tap, så ingen bekymringer der.

Långivere kan enkelt banke tusenvis av dollar i måneden, ifølge appens representanter - toppbrukere gjør til og med mer enn $ 20 000 i måneden mens de fortsatt jobber med dagjobben

Fikk noe noen andre ville ønske å låne? Les appen, og send varene dine gratis.

11. Selvutgitt en bok og tjener penger over tid

Har du en hobby? Tenk deg en ekspert på noe?

Vurder selvutgivelse av en ebook på Amazon's Kindle Direct Publishing-plattform (KDP). Det var det Penny Hoarder Steve Gillian gjorde da han bodde i Colorado.

Han bestemte seg for å ta en pause fra å utforske fjellene og skrev en ebook om ultralette backpacking. Han har en bakgrunn skriftlig, og det tok ham bare noen dager å skrive.

Han måtte ikke betale noe for å få det publisert, og han gjorde så mye som $ 350 noen måneder. I alt gjorde han omtrent $ 2000.

Hvis du tror du kan gjøre noe slikt, les Gillians veiledning til selvutgivelse.

Håper disse strategiene hjelper!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun venter på The Penny Hoarder å åpne et Colorado-basert kontor slik at hun kan gå tilbake. Men hun holder ikke pusten. 😉

Skrive Inn Din Kommentar