Penger

Kaller alle bloggere: travle er ansatt deltid, arbeids-hjemmefraforfattere

Kaller alle bloggere: travle er ansatt deltid, arbeids-hjemmefraforfattere

Bustle beskriver seg selv som "målet for tusenårige kvinner", og kaller totalt 50 millioner lesere over hele verden.

Og jeg får helt hvorfor. Nettstedet tilbyr morsomt og klikkbart innhold.

Jeg innrømmer at jeg helt klikkte overskriften "Vi prøvde å bruke røde leppestifter til å dekke mørke sirkler" fordi jeg for sent er plaget med utseendet.

Men før du blir sugd i å lese historier om "Stranger Things" teorier og Harry Potter-abonnementskasser (lenker senere), les dette: Travelhet søker deltid, arbeid-fra-hjemmet mote og skjønnhets identitetsforfattere og nyhets- og politikkforfattere.

Interessert i å få skriving foran øynene av millioner av lesere? Les videre, vennene mine.

Skriv deltid for travelhet om mote og skjønnhet

Tenk deg en fashionista? Dessverre gjør jeg det ikke. Men hvis du helt har den pannen, ser ned eller er konstant Instagramming de edgy skoene, ingen andre har ennå, kan denne stillingen være for deg.

Travelhet trenger noen til å dekke vanlige mote og skjønnhetsnyheter - spesielt innen mer marginaliserte samfunn. Tenk: POC, LGBTQ, pluss-størrelse, kroppspositive perspektiver

Fra noteringen: "Hvis du hadde meninger om Barbie tre nye kroppstyper, Syros hæler for mannlige mennesker, eller SmartGlamours inkluderende NYFW-show, vil vi ha stemmen din på vår side."

Konserten er veldig deltid, perfekt for studenter, mødre eller heltidsansatte. Du bør kunne jobbe seks timers skift i minst to dager i uken mellom søndag og torsdag. (Whoo, gratis helger!)

Kravene er enkle: Har en lidenskap for mote og skjønnhet, en sterk Bryllupslignende stemme, morsomme ideer og to pluss år med redaksjonell erfaring (selv om personlige blogger helt teller).

Bryte nyheter burde ikke stresse deg ut, ettersom du kanskje blir bedt om å dekke en historie ved en dråpe av en pin (som mote design, sy ting ... få det?).

For detaljer om hvordan du søker, se nedenfor.

Skriv deltid for travelhet om nyheter og politikk

For meg synes dette en litt skremmere - men kanskje det blir mindre så etter at dette darnvalget er over.

Bustle trenger deltids erfarne nyheter og politikkforfattere og journalister som vet hvordan man skal håndtere opprinnelig rapportering, men kan også vende seg raskt og bryte nyhetsinnhold. (Nylig? Trump-skandaler.)

Emner du kan få til å skrive fingrene på, er politikk, kvinners problemer, nasjonale og globale nyheter, helse, teknologi, vitenskap og kriminalitet.

For denne stillingen, du burde være i stand til å forplikte minst tre dager til travle, Selv om nyheten er veldig churning, kan det hende du trenger fire til fem dager.

Barrieren for oppføring er litt høyere: Bustle ønsker noen som har en journalistikk eller kommunikasjonsgrad (eller noe av den typen) og bør ha to års rapportering, skriving og / eller blogging.

Du bør vite hvordan du kan kaste en solid nyhetshistorie og ha en sterk Bryllupslignende stemme.

Interessert i Writing for Busy?

Søknadsprosessen for hver av disse skriveoppgaver er den samme. Men forvent ikke å gå gjennom det - jeg foreslår at du tar litt tid.

Du vil ha et polert følgebrev og gjenoppta og aktive personlige sosiale medier kontoer. (Oppdater så støvete LinkedIn-profilen din!)

Bustle vil også se deg tonehøyde to funksjonshistorier (essays, editorials, originalrapportering, roundups eller noe lignende) for dine valgte beatmode og skjønnhetsidentiteter eller nyheter og politikk i dette tilfellet.

Du bør også gi tre arbeidsprøver - eventuelle tidligere publiserte arbeider vil gjøre.

Søk om både mote og skjønnhets identitetsgig eller nyheter og politikk gig på nettet.

OK. Nå har du min tillatelse til å lese opp på "Stranger Things" og den Harry Potter-abonnementskassen.

Deretter kan du besøke vår Facebook-side for å finne flere stillinger.

Din sving: Vil du søke om disse jobben hjemmefra?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar