Tilbud

Ønsker du en gratis $ 10 å bruke på Nordstrom Rack? Det tar bare 30 sekunder

Ønsker du en gratis $ 10 å bruke på Nordstrom Rack? Det tar bare 30 sekunder

Nordstrom søte bare sitt belønningsprogram, hvis du registrerer deg snart. Varemagasinet tilbyr gratis penger mot et fremtidig kjøp, og du har ikke noe å tape ved å registrere deg.

Bli med Nordstrom Belønninger før 13. november 2016, med navn, e-postadresse og telefonnummer. Du kan registrere deg neste gang du er i en butikk eller registrer deg online, det tar bare noen sekunder, og du vant. Trykk på for å registrere deg for et kredittkort.

Slik får du ditt gratis Nordstrom-sertifikat

Nordstrom Rewards vil sende deg en $ 10 sertifikat rundt 26. november. Denne kupongen er god gjennom 24. desember i Nordstrom eller Nordstrom Rack butikker og online. Nordstrom kjører også HauteLook, et gratis medlemskap flash-salg nettsted.

I mellomtiden, når du handler, tjener du ett poeng per dollar brukt på Nordstroms butikker personlig eller online. Når du påløper 2000 Nordstrom Belønninger poeng, mottar du en $ 20, eNote, via e-post for å bruke på en hvilken som helst Nordstrom-plassering.

Hvis du tviler på deg, vil du aldri bruke $ 2000 på Nordstrom, ikke svette det for mye. I butikken er det noen ganger bonuspoenghendelser der du kan tjene mer enn ett-til-ett-forholdet.

Dine poeng utløper tre år fra den siste dagen i året du har tjent dem inn.

Ditt Smart Shopping Choice: Nordstrom Rack

Tror Nordstrom er for dyrt i utgangspunktet? Du må besøke Nordstrom Rack, rabattarmen til merkevaren og en skattekiste av tilbud på produkter av høy kvalitet.

Du trenger en spillplan før du går inn i Nordstrom Rack, siden det kan være en overveldende opplevelse. Jeg starter alltid med sko, siden jeg bare trenger å se i de få gangene som bærer min størrelse. Jeg begynte å kjøpe mine sportssko fra Nordstrom Rack for noen år siden, og rutinemessig finner stiler som fungerer for meg på 40% av detaljhandel.

Bonus tips: Nordstrom Rack bærer tonnevis av små, billige gjenstander som sminke, hårprodukter og neglelakk. Hvis du leter etter strømpefyllere denne høytiden, gå til denne delen for å få mest mulig ut av ditt $ 10 sertifikat!

Din sving: Vil du registrere deg for å være et medlem av Nordstrom Rewards?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun pleide å jobbe rundt hjørnet fra en Nordstrom Rack. Det var problemer.


Skrive Inn Din Kommentar