Liv

Bass Pro Butikker gir gratis sommerleir moro til sine butikker i sommer

Bass Pro Butikker gir gratis sommerleir moro til sine butikker i sommer

Leter du etter måter å holde barna underholdt denne sommeren uten å tømme lommeboken din?

Bass Pro Shops arrangerer gratis familieaktiviteter på deltagende butikker hver torsdag, lørdag og søndag til 22. juli. Barna kan lage håndverk, spille utendørs spill og delta i workshops. Bass Pro Butikker sier aktivitetene passer for barn i alderen 8 til 12 år.

Familiens sommerleir, som forhandleren kaller det, starter kl 12.00 på de valgte dagene. Håndverk tid er fra middag til 2 pm, og typen håndverk varierer hver uke.

I helgen kan barn gjøre hva selskapet beskriver som ugle vind sokker. Deltakerne vil dekorere forklær neste uke. I løpet av sommeren vil barna også lage hjortspor, kanotema-billedrammer og vaskebjørnmagneter.

Fra middag til kl. 15, kan barna utvide sin kunnskap om det store utendørs ved å delta i 20-minutters verksteder om fiske, camping, vannsport, skyting, bevaring eller beredskap. Deltakere mottar en gratis lanyard og pin for hvert verksted de fullfører.

Fra middag til kl. 16 får familier sjansen til å spille noen av utendørsspillene som selges hos Bass Pro Shops, som beanbag kaste eller en gigantisk versjon av ølpong, minus øl.

Besøkende til Bass Pro Butikker på tre steder - Anchorage, Alaska; Rocky View, Alberta; og Tsawwassen, British Columbia - kan til og med praktisere fangst og slipp på fiske ved avstøpning av dammer i butikkene.

Forhandleren er også vert for en konkurranse for en familie på fire for å vinne en to-natt, all-cost-betalt tur til Big Cedar Lodge i Ridgedale, Missouri. Du trenger ikke å delta i butikkens sommeraktiviteter for å komme inn, men at villmarkskompetanse fra verkstedene kan komme til nytte hvis du vinner!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar