Banker

Forstå kreditt myter for å administrere kreditt

Forstå kreditt myter for å administrere kreditt

Dette er en gjest fra ChamberofCommerce.com

Kredittledelse er viktigere enn noensinne.

Avmatningen i den amerikanske økonomien har ført til at bankene strammer belter i utlånsavdelingene.

De har lagt nye restriksjoner og i mange tilfeller støvet av gamle restriksjoner når de foretar lånebeslutninger.

IRS har selv styrket inn med nye kreditt- og debetrapporteringslover og håper å redusere skatteforskjellen.

Forstå kredittrapporten din er viktig for virksomheten din, spesielt når du nettopp har startet og trenger oppstartskapital.
Dette er vanlig tro på kredittpoeng, men de er alle myter du må være oppmerksom på.

Forhåndsbetalte kreditt- og debetkort øker poengene dine

Bedrifter som tilbyr forhåndsbetalt debet- og kredittkort, rapporterer ikke til kredittbyråer, slik at de ikke påvirker kreditten din. Hvis du er i en situasjon der du må bygge eller bygge opp kreditt, så tenk på et sikret kredittkort. Disse kortene krever noen form for sikkerhet for å oppnå, men når du bruker dem ansvarlig, øker kredittpoengene dine. Før lenge vil du finne deg selv å skaffe usikret kredittkort.

Betaler av negativ gjeld

Mange mennesker er overrasket når de betaler et lån som bare har gått til samlingen for å finne at det fortsatt er på kredittrapporten to år senere. Kredittrapporten din omfatter kreditthistorikken din. Positive og negative oppføringer kan forbli på kredittrapporten din i opptil 10 år. For å unngå negativ gjeld som vises på kredittrapporten din, er det tips for å unngå bedriftsgjeld og konkurs. Sørg for at når du betaler den negative gjelden, vet du at den ikke automatisk vil forsvinne fra rapporten. Her er noen andre faktorer å vurdere:

  • Kredittforespørsler: Til tross for populær tro, påvirker ikke alle kredittforespørsmål poengene dine. De to typer henvendelser er harde og myke. Hard forespørsler gjøres når du søker om et lån eller kredittkort. Disse kan påvirke poengsummen din, men vanligvis bare med noen få poeng. Myke henvendelser kjøres når du får de forhåndsgodkjente kredittilbudene eller du trekker din kredittrapport. Disse påvirker ikke kreditten din.
  • Avslutte kredittkontoer: En vanlig misforståelse er at lukkede kredittkontoer du ikke bruker, øker kredittpoengene dine. Denne handlingen kan faktisk redusere kredittpoengene dine. Å ha store mengder kreditt du ikke bruker, ser bedre ut på kredittrapporten din enn bare å ha noen kredittkort du bruker tungt.
  • Visse ubetalte regninger: Selv om det er sant at ikke alle betalte eller ubetalte regninger vises på kredittrapporten din, er dette helt opp til kredittforetakets skjønn. Boliglån, kredittkort og eiendomsforvaltningsselskaper rapporterer vanligvis all aktivitet til kredittagenturer. Hvis du ikke vet, spør om de rapporterer til kredittagenturer. En annen måte å unngå dette ukjent på, er ikke å betale regningene dine sent.

Jeg betaler mine regninger, så jeg trenger ikke å sjekke kreditt

Dette er en farlig misforståelse å ha. Selv om du aldri har gått glipp av eller vært sen med en betaling, er det viktig å sjekke kreditten din årlig. Bedrifter gjør rapportering feil og vite kreditt rapporten vil varsle deg om svindel.

  • En stor lønn øker kredittpoengene - Store lønninger er ikke den gule murveien til høye kredittpoeng. Å betale regningene i tide og aktivt administrere kreditt er det som holder poengsummen høy. Det er ekstremt enkelt å tjene store mengder penger og har dårlig kreditt.
  • En stor sparekonto øker kredittpoengene - Bankkontoer som sjekking og sparing rapporteres ikke til kredittagenturer og har ingen innvirkning på poengsummen din. Inntekt fra sysselsetting, barnestøtte eller underholdsbidrag reflekterer heller ikke på kreditt.

Hvor skal du se din kredittrapport

Å vite hva som står i kredittrapporten din er et av de første trinnene for å lyde økonomisk forvaltning. Det er tre byråer som overvåker og rapporterer kreditt til långivere. De er: Experian, Trans Union, og Equifax.

FreeCreditReport.com >>

Å vite de vanlige myter og misforståelser om kreditt score og rapportering vil hjelpe deg å bedre håndtere din personlige og forretningsmessige kreditt. Dette vil gjøre det vanskeligere å skaffe seg kreditten som er nødvendig for å drive en vellykket bedrift. Overvåk kredittrapporten din minst hvert år og trekk fra alle tre byråene for å få den beste informasjonen.

Megan Totka er sjefredaktør for Chamber of Commerce.com. ChamberofCommerce.com hjelper små bedrifter til å utvide sin virksomhet på nettet ved å foreslå at de lister i deres forretningsregister.

Skrive Inn Din Kommentar