Banker

3 Kredittfeil Unge mennesker gjør (og hvordan man unngår de feilene)

3 Kredittfeil Unge mennesker gjør (og hvordan man unngår de feilene)

Husk at videregående klasse du tok på hva som er en god kreditt score rekkevidde og hvordan du bygger din kreditt score?

Nei? Selvfølgelig husker du ikke. Du tok ikke en slik klasse.

Dessverre tilbys denne typen utdanning normalt ikke på videregående skole.

Faktisk, ifølge forskningen som ble utgitt av Credit Karma og Qualtrics, hadde bare "en-i-fire (28 prosent) [unge voksne] fått noen form for personlig økonomi utdanning før college."

Um, yikes.

Ifølge samme undersøkelse gjorde 68 prosent av amerikanerne minst en stor Credit Fumble før de ble 30, med alle former for stor feil som er vanlig blant folk i 20-årene. "

Um, dobbel yikes.

Hva er en Credit Fumble ™? Ifølge Credit Karma er det "fenomenet hvor unge voksne, nye til kreditt og mange uten økonomisk utdanning, gjør stort sett unødvendige økonomiske feil."

Disse kredittfeilene kan føre til år og år med konsekvenser. Det kan være vanskeligere å få tilgang til kreditt eller tjenester som er avhengige av kreditt score til å pris sine tjenester eller kvalifisere folk for tilgang til sine tjenester.

Sjekk kredittpoengene dine nå >>>

3 Kredittfeil Unge mennesker gjør

I dag vil jeg gjerne gå over noen av disse kredittfeilene, slik at du kan unngå dem og / eller lære barna dine å unngå dem. Dette er noen alvorlige feil. La oss gjøre vårt beste for ikke å fumle ballen, folk!

1. Racking opp kredittkort gjeld som ikke er betalt innen et år.

Dette er en Credit Fumble ™ du aldri bør gjøre. Dessverre, ifølge forskning fra Credit Karma og Qualtrics, over "halvparten av unge voksne (54 prosent) racked opp gjeld på deres kredittkort at de ikke var i stand til å betale av i løpet av året."

Det er forferdelig.

Kredittkort kan hjelpe deg med å bygge opp kredittpoengene dine, og kortene med flyselskapets belønninger kan hjelpe deg med å reise, men hvis du holder gjeld i lengre tid, vil selv de mest sjenerøse kredittkortene skade deg.

Mens du holder fast på gjeld i bare noen få måneder, kan det ikke gjøre mye skade på kredittpoengene dine, du vil kanskje vurdere lånegjelden lenger enn en måned. Hvorfor? Vel, mitt poeng har ingenting å gjøre med kredittpoengsummen, mitt poeng har alt å gjøre med å sørge for at du ikke kommer inn i syklusen av gjeld som plager så mange amerikanere.

Jeg anbefaler at du betaler av kredittkort hver måned. Og ikke bruk kredittkortene dine med mindre du vet at du har råd til å gjøre det (det er slik du unngår dette problemet).

Hvis du kommer i et bind, prøv å få et av de beste balanseoverføringskortene og få din interesse ned til 0%, slik at du kan betale det raskere.

2. Manglende betaling på kredittkort eller lån.

Denne er dårlig, egentlig dårlig.

Ifølge undersøkelsen av Credit Karma og Qualtrics, mistet over 40 prosent av ungdommer enten betaling på kredittkort eller lån (47 prosent) eller hadde en konto sendt til et samlingsbyrå fordi de ikke var i stand til eller ikke villig til å betale sin gjeld ( 44 prosent). "

Det er et helt annet nivå av dårlige nyheter når du savner kredittkortet eller lånene dine. Sikker, hvis du ikke kan betale det normale beløpet, kan du ikke betale det normale beløpet. Men det betyr ikke at du bare skal lene seg tilbake og ikke gjøre noe!

Ring ditt kredittkort eller lånefirma og se om du kan forhandle lavere, minimumsbetalinger, slik at du kan forbli i god stand med selskapet. Så sørg for å faktisk følge gjennom på dine forpliktelser og møte (eller overgå) forventningene til selskapet.

Noen ganger gir folk bare opp på regningene sine når de ser på summen. Ikke gjør det. Proaktivt forsøke å forhandle nedbetalinger.

Men stopp ikke der. Når du faktisk har midler til å gjøre høyere utbetalinger, gjør det! Ikke la gjeld sitte rundt som det eier deg eller noe. Spark det til fortauet!

3. Mislighold på et lån.

Se, det er en ildkule som stiger opp i stratosfæren!

Ok, kanskje det er litt dramatisk. Men seriøst er defaulting på et lån en av de største kredittfeilene du kan gjøre. Og dessverre har mange unge gjort dette. . . .

Ifølge undersøkelsen av Credit Karma og Qualtrics hadde "en-i-fire forbrukere misligholdt et lån før de var 30 (26 prosent)."

Dette blir bare værre og verre. Igjen, løsningen her er å ikke ta ut lån i utgangspunktet at du ikke kan betale. En annen flott løsning, igjen, er å ringe ditt kredittkort eller lånefirma for å forhandle noen rimelige utbetalinger.

De ødeleggende effektene av disse kredittfeilene

Du sier kanskje til deg selv: "Vel, det er ikke så ille om jeg - eller mine barn - gjør en eller to av disse feilene."

Tenk igjen.

. Ifølge Credit Karma og Qualtrics følte et "overveldende flertall (75 prosent) at mislighold eller å ha en konto sendt til samlinger, negativt påvirket livskvaliteten. Omtrent en fjerdedel av de som gjorde en Credit Fumble måtte flytte inn hos foreldrene sine (26 prosent), mens litt mer enn en-i-fire måtte flytte inn i en billigere leilighet (27 prosent) og over en-i-fire fem solgte eiendeler. "

Flytter tilbake med foreldrene, går inn i en billigere leilighet, og selger eiendeler. . . disse høres ikke ut som morsomme aktiviteter for meg. Jeg er sikker på at du føler på samme måte.

Dessverre slutter de dårlige nyhetene ikke der. Ifølge samme undersøkelse ble 61 prosent av de som har misligholdt eller hatt en konto innsamlinger, avvist for et kredittkort. Plus, 31 prosent av dem kan ikke få et lån godkjennelse for en bil og 16 prosent av dem var ikke godkjent for et boliglån.

Disse konsekvensene føles godt forbi en 20-årig.

Derfor er det så viktig å sørge for at du tar noen skritt akkurat nå for å sikre at du eller barna dine får en solid økonomisk vei - en vei som fører til økonomisk suksess i stedet for kredittfeil.

Enkle trinn for å unngå kreditt kaos

Her er noen ting du kan gjøre for å unngå å unngå kredittfeil.

1. Ta en titt på Credit Karmas artikkel.

Lese The Credit Fumble: Mer enn to tredjedeler av unge voksne gjør betydelige økonomiske feil.

Der vil du lære mer om disse fumbles og komme til å dykke inn i noen ekstra viktige fakta. Det er også mye pedagogisk innhold på Credit Karma, så jeg oppfordrer deg til å ta en titt.

2. Få på et budsjett allerede!

Jeg har sagt dette gang på gang, men det må kanskje gjentas: få på et budsjett!

Et budsjett sparer deg for overforbruk på kredittkortene dine, og det vil hjelpe deg å være realistisk med din økonomi. Å bruke formålsløst er en motorvei for å gjøre en kredittfeil. Ikke gå dit.

3. Ta en titt på min ressurs for unge mennesker.

Enten du går inn på college, på college, bare ute av college eller i 20-årene, kan du sannsynligvis ha nytte av å lese min ressursside som heter Bare ute av college. Foreldre, dette er en god en for dine unge voksne barn! (spesielt hvis de ikke kvalifiserte for et studielån uten kosignerforeldre)

Jeg skal vise deg hvordan du skal håndtere studielånene dine, lagre din egen hud ved å sette opp et beredskapsfond, og til og med vise deg hvordan du kan spare for pensjonering (mens tiden fortsatt er på din side).

4. Ta en titt på Credit Karmas verktøy.

Kreditt Karma gir deg gratis kreditt score, rapporter og overvåking. Det blir ikke mye bedre enn det!

Se hva Credit Karma har å tilby og ta ansvar for kreditten din i dag.

Lagre

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar