Banker

Slik reparerer du kreditt etter konkurs

Slik reparerer du kreditt etter konkurs

Har du nylig arkivert for konkurs?

Føler du deg beseiret og tenker, er det ingen måte du vil kunne reparere din kreditt?

Gjenopprette fra konkurs kan utfordre både økonomisk og følelsesmessig, men det kan gjøres.

Vidne til begge foreldrene mine filkurs, har jeg sett de første kampene som følger etterpå.

Oppussing av kreditt er ikke lett og kan være veldig utfordrende.

Begynn med å sjekke kredittrapporten din >>>

Hvis du er villig og i stand til å sette i det harde arbeidet, bli økonomisk disiplinert og vet at du må være i det for lang tid, så kan du reparere kreditt og flytte til å leve et økonomisk stabilt liv.

Her er en titt på hva du må gjøre.

Tips for reparasjon av kreditt

Bruk kreditt

Mens mange mennesker etter en konkurs kan bli fristet til å bytte til bare å bruke penger, mens det er smart på noen måter, vil dette ikke gjenoppbygge kreditten din.

For at kreditt for å forbedre må du ha noen form for åpen kredittkonto eller kontoer som rapporteres til kredittbyråene i god stand hver måned.

For å forbedre poengsummen din må du bevise for kredittbyråene at du kan administrere kontoene dine.

Det eneste problemet er at det er vanskelig å få godkjent noen ganger. Eller hvis du blir godkjent, vil renten din bli astronomisk. Jeg kan huske å se prisene på noen av fars papper etter hans konkurs og noen var i det høye 20% -området. Au!

Et annet alternativ er å få et sikret kredittkort. Les nedenfor hvordan du får tak i å skaffe et sikret kort.

Tenk på et sikkert kredittkort.

Mens du må ha åpne aktive kontoer for å forbedre kreditt, vil du finne det ekstremt vanskelig og mer sannsynlig umulig å bli godkjent for et tradisjonelt kredittkort eller motta noe annet lån. Din beste innsats vil nok være å få et sikret kredittkort.

Sikrede kort krever et innskudd for å åpne og tilby svært lave grenser, men samtidig kan det være et godt verktøy for å begynne å gjenoppbygge kreditt. Bare vær oppmerksom på at enkelte sikre kort ikke rapporterer til de tre store kredittbyråene, og for å forbedre kreditt må du finne en som rapporterer hver måned.

En tidligere intern av meg som ikke hadde "dårlig kreditt" i seg selv, hadde han nettopp ingen kreditthistorie. I noen tilfeller er det ikke like dårlig å ha kreditthistorie som å ha inngått konkurs. Hans kreditt score var en patetisk 621 og på grunn av det ble nektet av to banker i å prøve å åpne et kredittkort.

Hans løsning? Han åpnet et sikret kredittkort, brukte det og foretok betalinger til rett tid. Resultatet var a kreditt score som hevet over 100 poeng på bare 5 måneder.

Bruk kreditt klokt.

Som allerede nevnt må du ha åpne aktive kredittkontoer for å gjenoppbygge kreditt, men enda viktigere, du må bruke disse kontoene klokt.

Først vil du være sikker på at eventuelle kredittkontoer du har, alltid er aktive. Hvis du for eksempel har et sikkert kredittkort, må du sørge for at du bruker det hver måned for å foreta små kjøp som du virkelig har råd til.

Du må da sørge for at du betaler regningen hver måned, til tid og i sin helhet. Dette viser til kredittbyråene at du er ansvarlig for kontoene dine, og kredittpoengene dine vil begynne å komme tilbake.

Også så snart kreditten din forbedrer nok til å søke om og motta et tradisjonelt kredittkort, bør du søke om en og bytte til å bruke det usikrede kortet, da dette også vil bidra til å forbedre poengsummen din.

Betal alle andre regninger til rett tid.

Du vil også være sikker på at du betaler alle andre regninger i sin helhet og i tide også. Dette kan inkludere leie, verktøyregning, medisinske regninger osv. Mange ganger blir disse forfalte regningene rapportert til kredittbyråene, og du vil ønske å unngå det.

Pass på kreditt reparasjon svindel.

Til slutt må du vite at det ikke er noen annen måte å gjenoppbygge din kreditt enn med hardt arbeid og finansiell disiplin. Ikke fall for svindlere som vil prøve å fortelle deg at de kan reparere kreditt for et gebyr. Det er anerkjente selskaper som Lexington Law Firm som vil bidra til å gjenoppbygge kreditt, men selv de har en kostnad.

En gjestepost av Damon Day skisserte 10 gjeldsordning svindel å unngå.

Har du hatt å gjenoppbygge kreditt etter konkurs? Hvilke utfordringer møtte du i det?

Skrive Inn Din Kommentar