Penger

8 jobber på jobben du har sikkert aldri vurdert - og hvordan du får dem

8 jobber på jobben du har sikkert aldri vurdert - og hvordan du får dem

Du har nettopp flyttet inn på college dorm, og foreldrene har endelig forlatt.

Eller kanskje du er en erfaren profesjonell leder med stolpene til å studere.

Uansett - hvis du er noe som jeg var - er du strapped for penger og motstår trang til å spørre mor og pappa for "en heve."

Jo, du kan bli en barista, som lever av tippekranen. Du kan til og med jobbe på campus bokhandel eller don et hårnettet og jobbe i spisesalen.

Det er alle jobber som er verdt å se på, og de mange av oss Penny Hoarders har holdt.

Men vi skal oppmuntre deg til å tenke utenfor boksen dette semesteret. Det er nok av ikke-tradisjonelle, on-campus-konserter å være hatt.

Ansvarsfraskrivelse: Disse jobbene vil være unike for din campus. Men jeg håper dette innlegget gir deg litt inspirasjon til å utvide scenen selv. Sjansene er at hvis du bare Google * navn på college * + jobber, finner du noe bra.

8 Outside-The-Box, On-Campus Jobs For College Students

Arbeid på campus er undervurdert.

I løpet av mitt seniorår hadde jeg to betalte kampusgigger: Jeg var redaktør av årboken og en veileder.

Disse stillingene tillot meg å sette mine egne timer rundt min timeplan. I tillegg kunne jeg jobbe mellom klasser og pendlingen var vel, ikke-eksisterende.

Så her er åtte på campusstillinger som ikke er dine gjennomsnittlige høyskolejobber.

1.Fork utenfor

Hvis du savner å være aktiv og din mor (natur) ...

Gå over til din campus rekreasjonssenter.

Ofte har campuser rentable rekreasjonsutstyr. Tenk: kanoer, sykler, seilbåter eller ski. Du kan være ansvarlig for å leie disse elementene ut og kan til og med få noen søte fordeler.

Det er også de mer praktiske jobbene som livredder ved sjøen eller bassenget, reffing intramural sports spill eller undervisning trenings klasser.

2. Bli din College Mascot

Hvis du liker å leke kle seg ...

Nei. Vi kommer ikke til å foreslå at du besøker teateravdelingen, men det kan også være et alternativ.

I stedet, prøv på skolens maskotuniform. Ja, du kan få det betalt å være den elskede maskoten.

En av mine beste venner på college var Clemson's tiger cub. Hun tok etter søsteren, som var en pung for College of Charleston. Hun auditioned og jobbet med fotball, basketball og baseball spill, samt på campus hendelser.

Selv om hun ikke ble betalt for disse aktivitetene, gjorde hun det gjorde få betalt en god sum for å delta på bryllup og bursdagsfest.

Hva en arv.

3. Bli en veileder

Hvis du er en høy scorer på den akademiske arenaen ...

Du vet sannsynligvis om veiledningsgigger, men hvis din campus handler om sport, har det sannsynligvis en type "Student Atlet Enrichment" -program.

Det er bare et fint uttrykk for veiledning av studentutøvere.

Dette var faktisk en av jobbene mine. Jeg satte mine egne timer - ca 12 per uke - og lærte idrettsutøvere på engelsk. Jobben kan være vanskelig (ikke alle likte engelsk så mye som jeg gjorde), men det var givende og betalt anstendig.

4. Arbeid med datamaskiner

Hvis du er en datamaskin hvisker ...

Fordi datamaskiner alltid krasjer i eksamen uke.

Mange campuser har IT-sentre hvor du kan ta din triste laptop til reparasjoner. Det kan også betraktes som et terapiesenter for de hektiske studentene som mistet et 10-siders papir.

Du bør sikkert vite hvordan du sier, "Har du prøvd å slå den av og på igjen?"

Hvis det ikke virker, kan du rapportere problemet eller feilsøke problemet og løse det før du går videre til neste angstsspissede student. Eller bry deg om at, vel, datamaskinen er bare for darn gammel.

Sjansen er, du vet hvor skolens IT-avdeling er. Bare hold inn og spør om en jobb, eller gå på datamaskinen din for mer informasjon.

5. Kjør for arbeid

Hvis vennene dine stoler på deg bak rattet ...

Det er et godt tegn fordi jeg pleier å få vennene mine bilkjøring.

Kjør videre til skolens transittjenester og spør om kjørespill. Noen skoler har busser fra eksterne parkeringsplasser til campus. Andre har busser og varebiler som kjører etter timer. Noen ganger er det til og med universitets-sponsede, sen-natt-drosjer.

Disse konsertene pleier å betale bra. Åh, og jeg har hørt deg, kommer også til å hente radiostasjonen. Jobb fordeler, har jeg rett?

Du vil kontakte skolens parkerings- og transporttjenesteavdeling. Du har sikkert allerede jobbet med dem når du måtte hente din parkeringsgodkjenning - eller bekjempe den irriterende billetten du fikk for å bruke et fakultetspot når du kjørte sent for eksamenen.

6. Arbeid med mat

Hvis du kjenner deg rundt en cocktailfest ...

Sikker på at høyskoler er fullt av muggen klasserom og gamle bygninger. Men de er ofte fulle av historie og laced med perfekt velstelte hager.

Derfor har campus sannsynligvis et arrangementssenter eller vert bryllup og store fester. Mange spisesteder på campus tilbyr catering for store arrangementer og servere.

Hei, du kan til og med komme til å gni albuer med fancy alums (#networking).

7. Arbeid og Studere i utlandet

Hvis du skulle ønske du var reiser verden i stedet…

Studier i utlandet programmer er en stor del av college livet. Husk de statistikkene som er kastet på deg under din campus tur? “Over 49% av våre studenter tilbringe et semester i utlandet.”

Vel, disse studentene kan ikke koordinere sine egne turer over hele verden. Mange universiteter har store studier i utlandet i behov av assistenter, grafiske designere, sosiale medier gurus og til og med forfattere.

Få foten i flyet tidlig. Din skole har sannsynligvis en studie i utlandet kontoret på campus. Hvis ikke, stopp ved Student Affairs kontor. Disse folkene vil kunne hjelpe!

8. Arbeid i biblioteket

Hvis du er en bokorm ...

Gode ​​nyheter. Du trenger ikke å kjenne Dewey Decimal-systemet i dag for å jobbe i et bibliotek.

Ideelt sett er biblioteket sentrum av campus og ditt liv ... ikke sant? Du kan jobbe der som en desk assistent, arkivist eller til og med en "intralibrary loan packer." En av våre redaktører gjorde det, pakking og frakt forespurt bøker til andre skoler.

Ideen her er å alltid tenke utenfor boksen. Ikke anta at du må skrue opp globs of macaroni eller damp melk for å lage eller spare penger på college. Det er mange jobber på campus verdt å se på - selv på nettet.

Din sving: Har du hatt en interessant på campus jobb på college?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar