Penger

Kontroller kontoupportskort: 10 kontoer gradert på gebyrer, belønninger og mer

Kontroller kontoupportskort: 10 kontoer gradert på gebyrer, belønninger og mer

Hvordan velger du hvor du skal gjøre banken din?

Hvis du er som mange mennesker, valgte du sannsynligvis bare institusjonen nærmest huset ditt og åpnet den billigste kontoen for å opprettholde.

Det er bra nok hvis du bare leter etter et sted å lagre pengene dine, men bankene har blitt mye bedre enn det. Hvis du ikke handler, savner du sannsynligvis mange fordeler.

På grunn av nettbank- og mobilapper behøver du ikke å være knyttet til din lokale bank eller kredittforening. Du har muligheter.

Så hvordan velger du?

Å plukke en bankkonto er et overraskende personlig valg. Hva gjør en konto "god" avhenger i stor grad av din økonomiske situasjon og mål.

Men vi kan fortelle deg noen ting som gjør enhver konto bra: ingen avgifter, gode belønninger, lett å sette opp og tilgjengelig for alle.

Vi bestemte oss for å se hvordan noen av våre favorittkontoer stabler opp mot dette kriteriet.

Vi graderte seks bank- og kredittunionskontoer på disse faktorene:

 • Avgifter - Hvor mye koster det å administrere pengene dine med denne kontoen?
 • Belønninger - Hva tjener du i retur for bruk av kontoen?
 • Tilgjengelighet - Hva er kravene for å åpne denne kontoen og tjene belønningene?
 • Mobilitet - Kan denne kontoen reise og flytte med deg?

Basert på dette kriteriet, er de de beste sjekkkontoerene vi har funnet:

1. Chime Spending Account

Totalt: A-

Avgifter: A +

Belønninger: C

Tilgjengelighet: A

Mobilitet: A-

Chime er en nettbasert bankkonto som tilbyr noen unike funksjoner som andre banker ikke har tatt på seg ennå.

Ta i betraktning:

 • Chime tar ikke avdragsgebyr, månedlige vedlikeholdsavgifter, utenlandske transaksjonsgebyrer eller minimumsavgiftskvoter.
 • Chime-kunder har tilgang til tusenvis av gebyrfrie MoneyPass-minibanker over hele landet.
 • Når du setter lønnen din opp for direkte innskudd på Chime-utgiftskontoen din, Din lønnsslipp vil poste to dager før lønning, gir deg mer tid til å planlegge, spare og betale regningene.
 • Du kan åpne en lett tilgjengelig tilgangskonto. Det lar deg automatisere besparelsene dine med funksjoner som opprullingsverktøyet, som vil rense opp transaksjonene til nærmeste dollar og dumpe endringen i besparelser.
 • Mobilappen har mer enn 2000 femstjerners vurderinger, som gjør at du administrerer penger, som er super tilgjengelig via iPhone eller Android.
 • Den har en "Pay Friends" -funksjon, så du trenger ikke å rote med kontanter, matte eller andre programmer for å dele regningen.

I tillegg tar det omtrent fem minutter å registrere seg. Banken verifiserer din personlige informasjon, legger merke til at du er minst 18 eller eldre, så du er god til å gå. Ingen åpning depositum kreves.

Vær oppmerksom på at den største klagen er mangel på mobil sjekk innskudd, men den funksjonen ble nylig lagt til appen. Du får tilgang til det når du registrerer deg direkte innskudd.

For en konto som hjelper deg med å oppnå besparelser - og det betaler deg to dager tidlig - sjekk ut Chime.

2. Varo bankkonto

Totalt: A

Avgifter: A +

Belønninger: A

Tilgjengelighet: B-

Mobilitet: A

Varo har kombinert tradisjonelle bankverktøy med moderne teknologi for å hjelpe kundene til å bli økonomisk sunne. Dens store salgspunkter inkluderer:

 • Ingen avgifter: Med Varo, så lenge du bruker en av sine 55.000 minibanker over hele verden, betaler du aldri avgifter. I tillegg betaler du ingen månedlige serviceavgifter, ingen minimumsavgiftskvitteringer, utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen gebyr på kontanter. Du betaler bare utbetalinger til kontanter og kontanter, hvis du legger inn penger i butikken via Green Dot.
 • Alt i et: I tillegg til en bankkonto kan du åpne en Varo Savings Account (tjener 1,5% årlig Prosentavkastning), koble til kredittkort og mer.
 • Tidlig tilgang til lønnsslipp: Få betalt opptil to dager før sjekken din blir lagt ut når du setter opp direkte innskudd hos Varo.
 • Varo Forecast: Varo holder faner på hvor mye du bruker på alle kontoene dine, slik at du bedre kan analysere og projisere kontantstrømmen din. Det gir deg også mulighet til å sette utgiftskort.

For å melde deg på Varo må du last ned den gratis iOS-appen. (Beklager Android-brukere og desktop-tradisjonister!)

3. Chase Total Checking®-konto

Totalt: B

Avgifter: C

Belønninger: A

Tilgjengelighet: B

Mobilitet: A

Her er en annen konto med sterkt belønninger: Du kan få en $ 200 bonus når du åpner en ny Chase Total Checking-konto.

Å få bonusen er ganske enkel, sammenlignet med lignende tilbud. Åpne en ny Chase Total Checking®-konto * med minimum $ 25, og sett opp direkte innskudd innen 60 dager etter åpningen.

Merk: Hold kontoen din åpen i minst seks måneder, eller du vil miste bonusen ved å lukke.

Kontoen leveres med en månedlig servicegebyr på $ 12, men det blir frafallet hvis du har månedlige direkte innskudd på $ 500 eller mer. Hvis du ikke har direkte innskudd, kan du også få gebyret avskrevet med en minimum daglig balanse på $ 1500 (eller $ 5000 på tvers av flere Chase-kontoer).

Chase tilbyr online-, mobil- og tekstbanking uten ekstra kostnader, og du kan sette inn sjekker fra hvor som helst ved hjelp av Chase Mobile appen.

Du kan bruke en Chase ATM gratis, men du betaler en $ 2,50 avgift for ikke-Chase-minibanker i USA, $ 5 for internasjonale uttak - så denne kontoen er ikke best for hyppige internasjonale reisende. Banken har grener og minibanker i 26 stater rundt USA, slik at du kan unngå gebyrene hvis du har en i nærheten.

Du kan også tjene en ekstra $ 150 bonus når du åpner en ny Chase Savings (SM) -konto.

Bonustilbudet er tilgjengelig i Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, New Jersey, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Texas, Utah, Washington, Wisconsin og West Virginia.

4. TD Bank Convenience Checking Account

Totalt: B

Avgifter: C

Belønninger: A

Tilgjengelighet: C

Mobilitet: A-

Det beste med TD Bank er at det betaler deg bare for å åpne en konto. Du får $ 150 når du åpne en bekvemmelighetskontrollkonto online.

For å få bonusen må du registrere deg for direkte innskudd og motta totalt $ 500 eller mer i den nye kontoen din innen 60 dager etter åpningen. Bør være lett å oppnå hvis du setter hovedstolpen opp for direkte innskudd.

Dine penger vil ikke tjene interesse for denne kontoen, men bonusen for ny konto er verdt noen få år av interessen du vil se på de fleste sjekkerkontoer.

Månedsavgiften på $ 15 på denne kontoen høres i første omgang, men det blir frafall hvis du opprettholder en minimumsbalans på $ 100 hver dag. Hvis du har en tendens til å holde en lav balanse, kan dette gebyret - og kontoens overtrekksgebyr på $ 35 - knytte lommeboken din.

Alle TD-kontoer inkluderer gratis online- og mobilbank, inkludert mobil sjekk innskudd.

Alle kan åpne en konto på nettet, men mursteinene (og minibankene) ligger hovedsakelig langs østkysten. Med et gebyr på $ 3 for å bruke en eksternt minibank, vil du kanskje ha en fysisk plassering i nærheten

For en $ 300-bonus og en rentebærende konto, bør du vurdere TD Banks høyere tier Premier Checking-konto.

5. Bank of Internet USA Essential Checking Account

Totalt: B +

Avgifter: A

Belønninger: A

Tilgjengelighet: B

Mobilitet: B

Bank of Internets Essential Checking-konto leveres uten månedlige eller årlige avgifter, ingen overtrekksavgifter og tilbakebetalingsbelønninger for betalingskortkjøp.

En BofI-representant fortalte TPH at alle sjekkerkontoene krever et innskudd på minimum 100 dollar, men etter det krever en minimumsbalanse på bare $ 1.

Det vil refundere deg ved utgangen av neste virkedag for ubegrensede minibanker i USA

For ATM bruk i et annet land betaler du 2% serviceavgift, ifølge NerdWallet. Så selv om denne online bankkontoen er fleksibel, er den ikke ideell for internasjonale reisende.

6. Northpointe Bank Ultimate Checking Account

Totalt: B

Avgifter: A

Belønninger: A

Tilgjengelighet: C

Mobilitet: B

Northpointe Banks Ultimate Checking Account betaler 5% sammensatt interesse.

Fangsten? Du kan bare få det 5% på en balanse opp til $ 5000 i kontoen din. I tillegg må du oppfylle disse kravene for å tjene det:

 • Melde deg på e-uttalelser.
 • Ha et direkte innskudd eller automatisk tilbaketrekning på minst $ 100 i måneden.
 • Tilbring minst $ 500 i minst 15 debetkort per måned.

Hvis du opprettholder balansen på $ 5.000 og treffer disse kravene, vil du tjene $ 250 per år i interesse - så utbetalingen er ganske søt.

Å registrere deg i e-setninger via din online konto er like enkelt som å klikke på en knapp. Å sette opp lønnsslippet ditt for direkte innskudd er ganske enkelt også, og bør lett slå på $ 100-merket.

Men det siste kravet kan være vanskelig.

Hold orden på debetkortene. Hvis du ikke oppfyller noen av disse kravene, faller renten til bare 0,05%!

Northpointe Bank er basert i Grand Rapids, Michigan, men alle kan åpne en konto på nettet med et innskudd på minst 100 dollar.

7. Ally Interest Checking

Totalt: B

Avgifter: A

Belønninger: D

Tilgjengelighet: B

Mobilitet: A

Med Ally gratis, online interesse brukskonto, kan du bruke noen Allpoint minibanker i USA gratis, pluss Ally vil refundere deg opp til $ 10 - tre gjennomsnittlig transaksjoner per statement syklus - for andre ATM avgifter i USA

En alliert representant fortalte TPH denne sjekkkontoen har ikke nødvendig minimum innskudd for å komme i gang.

Med en balanse på $ 15 000 eller mer, gir denne kontrollkontoen 0,6% rente. Under $ 15 000 er det 0,1%. Som topper mye av bankkonti, men det er ikke like imponerende som vi forventer på en konto med “interesse” i navnet - og at balansekravet er et beist.

Du kan få tilgang til denne kontoen online eller gjennom Ally-appen, så det er et tilgjengelig valg for alle i USA.

8. Forbruker Kredittforening Gratis Belønninger Kontroller

Totalt: B

Avgifter: A

Belønninger: A

Tilgjengelighet: D

Mobilitet: B

Belønningene på forbrukerkredittforeningens gratis belønningskontroll er ganske søt, men kravene er raske.

Du tjener 3,09% rente på saldoen din opp til $ 10.000 og har alle ATM-gebyr refundert, så lenge du:

 • Opprett 12 debetkort hver måned uten å bruke PIN-koden (som en kredittransaksjon).
 • Ha minst ett direkte innskudd, ACH debet eller online bill-pay hver måned.
 • Logg inn på din online konto minst en gang i måneden.
 • Melde deg på e-dokumenter.

I tillegg til det kan du tjene 3,59% rente på saldoer opptil $ 15.000 og 4,59% opp til $ 20,000 hvis du oppfyller kravene til CCU Visa kredittkortutgifter: $ 500 og $ 1000, henholdsvis.

Alle CCU-grener er i Illinois, men alle kan åpne og administrere en konto på nettet og gjennom mobilappen.

9. Schwab Bank High Yield Investor sjekker konto

Totalt: C +

Gebyrer: B

Belønninger: F

Tilgjengelighet: D

Mobilitet: A

Schwab Bank er elsket av internasjonale reisende. Kontoen tilbyr ubegrenset minibankavgift for kontantuttak på minibanker hvor som helst i verden.

Du kan administrere kontoen din online eller via Schwab-appen for iPhone, og foreta innskudd via appen, så denne kontoen holder opp med jet-settere.

Ulempen? Schwab er bare online High Yield Investor Konto Konto må være knyttet til a Schwab En meglerkonto. Heldigvis er det ingen avgifter eller minimum innskudd for å åpne kontoen, så lenge du åpner dem sammen.

Hverken konto kommer med månedlige avgifter eller en minimumsbalanse, men andre kontoer, fondskostnader og meglerprovisjoner kan gjelde. Til meglingskonto når du begynner å investere.

Kontokontoen tilbyr en variabel rente. Hvis du vil øke besparelsene dine gjennom Schwab, vil du investere gjennom meglerkontoen.

10. NBKC Bank Personal Checking Account

Alt i alt: A

Avgifter: A +

Belønninger: A +

Tilgjengelighet: A

Mobilitet: B

I motsetning til en rekke alternativer på denne listen, er NBKC Bank ikke en nettbasert bank. Better Business Bureau A +, Äìrated entity har operert ut av Kansas City i nesten 20 år. Likevel er det ikke din tradisjonelle bank, og du må ikke bo i Kansas City for å bruke den.

Det gir noen av de samme (eller bedre) fordelene som disse nyere selskapene, inkludert:

 • Ingen skjulte avgifter: Du blir aldri slått med et uventet gebyr. Det er ingen balanse minimum og ingen overtrekk avgifter. Du vil også bli refundert for opptil $ 12 av minibanker per måned.
 • Imponerende rente: I stedet for å la pengene stå stille, tjener du .90% APY på kontosaldoen din. Det er det høyeste beløpet som er opptjent for en sjekkkonto på denne listen uten en heftig liste over krav.
 • Gratis sjekker: Hvis du har prøvd å bestille sjekker i det siste, vet du at de er ganske pricy. NBKC sender deg din første boks gratis.

Det tar fem minutter å åpne en FDIC-forsikret NBKC-kontoen, og alt du trenger er $ 5. Bare følg instruksjonene for å komme i gang.

* Chase Fine print:

Kontroller tilbudet er ikke tilgjengelig for eksisterende Chase-kontrollkunder, de med fiduciære kontoer, eller de som har kontoer blitt stengt innen 90 dager eller stengt med en negativ saldo. For å motta $ 150 sjekker bonusen: 1) Åpne en ny Chase Total Checking-konto, som er godkjent; 2) Innskudd $ 25 eller mer ved kontoåpning; OG 3) Har ditt direkte innskudd gjort til denne kontoen innen 60 dager etter at kontoen er åpnet. Ditt direkte innskudd må være et elektronisk innskudd på lønnsslipp, pensjon eller statlige ytelser (for eksempel trygdeordninger) fra arbeidsgiver eller regjeringen. Når du har fullført alle de ovennevnte kravene, deponerer vi bonusen på din nye konto innen 10 virkedager. Du kan bare motta en ny bonus på kontokonto per kalenderår. Bonus betraktes som interesse og vil bli rapportert på IRS Form 1099-INT.

Kontoavslutning: Hvis sjekkkontoen din er stengt innen seks måneder etter åpningen, trekker vi bonusbeløpet ved avslutning.

Redaksjonell avsløring
Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatteren alene, ikke de som annonsøren har. Dette nettstedet kan kompenseres gjennom bankannonsørens affiliateprogram.

Skrive Inn Din Kommentar