Penger

Disse 5 publikasjonene betaler for din skriving (en betaler opp til $ 500!)

Disse 5 publikasjonene betaler for din skriving (en betaler opp til $ 500!)

Å være i stand til å skrive er en beundringsverdig prestasjon.

Og jeg sier det ikke bare fordi jeg er forfatter. Jeg sier det fordi det egentlig er - og det kan betale regningene.

Som forfatter kan du snakke opp freelance-konserter eller sende inn brikker til skriftlige konkurranser. Du kan også gjøre noe litt mellom: Du kan sende inn biter til litterære publikasjoner og, i noen tilfeller, tjene en pen penny.

Si at du har et stykke du har holdt på, for eksempel tyrefekting i Spania. Det er sannsynligvis en litterær journal der ute som er villig til å betale deg for arbeidet ditt. Trikset - og det er vanskelig - sporer det ned.

Eller kanskje du finner en interessant litterær journal som kaller for "avhengighetsskapende horror fiction" (se nedenfor), og det berører din kreativitet. Begynn å skrive. Emnene er uendelige.

Sende arbeidet ditt til litterære tidsskrifter tar skrive talent og tålmodighet. Erfaring er et pluss, men det er noe du kan samle over tid.

5 litterære tidsskrifter aksepterer skrive innleveringer akkurat nå

For å komme i gang, fant jeg forfatterskapene mine, litterære tidsskrifter som godtar innleveringer akkurat nå.

Men før du begynner å lage dusinvis av e-poster, gi hver publikasjon innsendingskrav og anvisninger en grundig lesing. Du vil også bli kjent med journalen for å være sikker på at arbeidet ditt passer godt.

Deretter kan du begynne dette eventyret. Disse er for øvrig organisert etter frist (prioritet først).

1. Last Line Journal

OK, så betalingen på denne er ikke så heftig som de andre, men dette virker som så mye moro.

Hvert utgave av The Last Line Literary Journal har en linje. Denne linjen må dekke av hver publisert historie.

For det kommende problemet, for å bli utgitt 14. desember, er den siste linjen: "Det var vanskelig å akseptere at fra nå av alle ville se på henne annerledes."

Mulighetene for historier virker uendelige.

Betalingen er $ 20-40 per publisert brikke og bør være 300-5000 ord. Hvis du er valgt, vil du motta pengene og en kopi av problemet. Internasjonale forfattere er velkommen.

Betale: $ 20- $ 40 for fiksjon

Frist: 1. oktober

2. Bennington Review

Mange høyskoler, institusjoner og til og med geografiske områder har litterære vurderinger verdt å se på. Denne kommer fra Bennington College, en liten skole i Vermont.

Gjennomgangen blir utgitt to ganger om året og inneholder "nyskapende, intelligent og flyttende fiksjon, kreativ nonfiction, poesi, filmskriving og kryssgenerbeid", ifølge listen. Det er slått av med skrift som rammer en balanse mellom yndefulle og hensynsløse.

Du kan være en etablert forfatter eller en fledgling, men arbeidet du sender inn, kan ikke ha blitt publisert tidligere - ikke engang på din personlige blogg. Og du kan ikke sende inn arbeidet ditt hvis du er tilknyttet høgskolen.

Hvis du er omtalt, vil du tjene $ 100 for prosa på seks sider og under og $ 200 for mer; det er $ 20 per dikt. Disse skal alle være dobbeltrom, forresten.

Betale: $ 100 - $ 200 for prosa, $ 20 per dikt
Frist: 14. mai 2017

3. En historie

Denne ikke-for-profit litterære utgiveren tar sikte på å knytte kunsten til novellberetning til forfatterne. Akkurat nå søker det litterære fiksjonsinnlegg mellom 3000 og 8000 ord.

Det er ingen andre nevnte parametere for arbeidet. Du kan sende flere historier som har ikke tidligere blitt publisert.

Dårlige nyheter først: One Story mottar opptil 100 historier om uken for vurdering. Yikes. Nå den gode nyheten: Du har til 31. mai 2017 å lage en perle av en kort historie.

Betale: $500
Frist: 31. mai 2017

4. Opossum

Opossum er en "litterær bukt" - eller magasin - "animert av musikk." Hvert år blir tre utgaver publisert på nettet og en spesiell utgave kommer ut på trykk - parret med en 7-tommers vinyl med forfatteravlesninger.

Akkurat nå er det på jakt etter historier, dikt og essays, alle "pulserende med beats, hjemsøkt av melodier", noteringsstatistikkene. Hvis du tror du kan klare det, bra. Sammen med stykket du sender inn, må du skrive en kort forfatter bio definere forholdet ditt med musikk.

Det er ingen utsatt dato, så trekk på hodetelefonene og bli inspirert.

Betale: $ 250 for noveller, $ 100 for dikt og nonfiction
Frist: Ingen

5. Truthdig

Truthdig anser seg selv som en "progressiv journal for nyheter og mening" som er "boring under overskriftene." Den er vert for en biweekly poesi-seksjon med arbeider om dagens arrangementer.
Så har du sterke følelser om dette valget? Det er sannsynlig. Vurder å skrive om dem.

Du kan sende opp til fem dikt av gangen, og hvis en blir publisert, vil du motta et honorar på $ 75. Innleveringsprosessen virker lettfett, så du kan fortsette å sende inn noen i dag. Det er ingen reell frist for dette.

Betale: $ 75 for poesi
Frist: Ingen

Hvis du vil finne flere publikasjoner som betaler for innsendinger, Jeg anbefaler å søke writejobs.info og klikk på "litterære markeder" øverst.

Din sving: Sender du arbeidet ditt til litterære tidsskrifter?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar