Penger

HGTV vert Scott McGillivray forklarer hvordan du sparer penger når du kjøper et hus

HGTV vert Scott McGillivray forklarer hvordan du sparer penger når du kjøper et hus


Å kjøpe et hus er sannsynligvis en av de dyreste kjøpene du noensinne vil gjøre. Med høye boligpriser og hard konkurranse betaler det - bokstavelig talt - å bli smartere om å kjøpe.

Min egen forgang til eiendomsinvesteringer begynte da jeg var på college. Nå, over 15 år senere, har jeg hundrevis av investeringseiendommer over hele USA og Canada, og huser hundrevis av leietakere.

Underveis ble jeg entreprenør og fant meg selv å produsere og hoste HGTVs "Inntektsobjekt." Denne muligheten tillot meg å gjøre noe jeg er veldig lidenskapelig om: å hjelpe folk å ta smarte investeringsbeslutninger som gir økonomiske fordeler.

Det er derfor jeg deler Fem måter å bli en savvier hjemme kjøper for å hjelpe deg med å spare penger før du kommer til sluttbordet.

1. Kjenn kompsene

Før du begynner å se på et hjem, må du sørge for at du har gjort din forskning. Ikke bare i nabolaget og skolene, men også sammenlignbare salg (comps) av nylig solgte boliger.

Det er mye informasjon tilgjengelig online, som nabolag detaljer, hjemme oppføringer og boligpriser. Derfor er det lett å finne boliger av tilsvarende størrelse, tilstand og beliggenhet som nylig har solgt i området.

Den beste delen? Du finner mye av denne informasjonen gratis på nettet på nettsteder som Realtor.com og Zillow.com.

En 2015-studie fant at i forhold til vurdereruttalelser, huseiere ofte overvurdere kostnaden av deres hjem med 2%. Det er derfor å se på comps kan hjelpe deg med å få en følelse av om et hjem er en god verdi, og til slutt hjelpe deg med å gjøre et smartere tilbud.

2. Snakk med en nabo

Så du har gjort din forskning og du begynner å delta på åpne hus og se på boliger ... nå hva?

En av de mange tingene kjøpere gjør som kan koste dem penger, er de ikke klarer å snakke med naboer og få nyttig innsikt.

En nabo kan være den mest verdifulle og gratis eiendelen du har før du legger inn et tilbud. Når et hjem er på markedet, kan selgere maske potensielle feil for å hjelpe hjemmet selge raskt ... men en nabo kan gi deg innsiden av scoop.

Spørsmålene du spør kan bidra til å avgjøre om du er kompatibel med hva nabolaget har å tilby. En nabo kan også dele hvis kjelleren er utsatt for flom, eller har en historie med feil eller grunnlagsproblemer. Denne informasjonen er avgjørende for å hjelpe deg med å avgjøre om dette er huset for deg, hva du skal tilby og hvor mye du er villig til å ta på.

Det kan føle seg vanskelig, men vær ikke redd for å nærme deg en nabo som er ute, eller bank på døren til naboens nabo - det verste de kan si er nei!

3. Ikke kjøp det perfekte huset

Jeg trenger ikke å minne deg på at boligprisene er skyrocketing og konkurransen er høyere enn noensinne. En av de feilene jeg ser kjøpere gjør er at de blir så fikserte på å finne det perfekte hjemmet, de savner et flott hjem som kan spare dem litt penger.

Jeg handler om å bekjempe klagen, men vær ikke umiddelbart slått av med stygge tepper, dårlig landskapsarbeid eller datert tapeter - disse er alle rimelige løsninger som kan gjøre et hjem til ditt drømmehus.

Å kjøpe en eiendom som trenger litt arbeid, er en fin måte å redusere eller forhandle på kjøpesummen, og du kan finne at det er mindre konkurranse for å få hjemmet. Bare vær sikker på at noe arbeid som må gjøres, vil ikke bryte banken. Og hvis du gjør noen relevante energisparende hjemme forbedringer, se etter muligheter for å få skattekreditter.

Da jeg startet i fast eiendom, gjorde jeg flertallet av kosmetikk- og reparasjonsarbeidet på hjemmene jeg kjøpte meg selv, som reddet meg tusenvis av dollar. Faktisk var et hjem jeg kjøpte nært til å bli dømt. Men jeg kjøpte den uansett, fullstendig renset den og klarte å leie den ut til leietakere.

Det var mange timer og mye arbeid, men til slutt var det utrolig givende - Jeg kjøpte huset for $ 60K og solgte det for $ 250K med ca $ 75k i rehab kostnader. Ikke bare fikk jeg se suksessen til min rehab-innsats, det hjalp meg også med å måle pris og tidsramme når jeg hyret noen til å hjelpe i fremtiden.

4. Ikke avgi inspeksjonen

I denne konkurransedyktige markedsplassen kan det være attraktivt for en selger å tilby et tilbud uten betingelser eller scrimp på noen ting for å spare noen få dollar. Men hvis det er et råd jeg kan gi, er det dette: Hopp aldri over undersøkelse!

Mens en gjennomsnittlig inspeksjon kan løpe alt fra $ 300 - $ 500, kan det være uvurderlig i hjemmekjøpsprosessen. En inspeksjon reduserer sjansene dine for å flytte inn i et hjem som har dyre eller uventede problemer som kan koste deg seriøse dollar etter lukking.

Noen selgere kan prøve å maske problemer, og andre kan ikke være oppmerksomme på et problem. En ærlig, informert mening fra en inspektør vil bidra til å avsløre alt som er galt med et hus.

Og vær sikker på at du tar rapporten alvorlig - jeg har sett mange homebuyers som er så festet til et hus de ikke tar inspeksjonen på alvor. Hvis resultatene ikke er det du hadde forventet, spør selgeren om å fikse problemene, be om penger til å reparere selv eller fortsett - det er mange andre boliger på markedet.

5. Se etter måter å få penger tilbake

Tilbake i dag var boligprisene mye lavere, og folk hadde ikke tilgang til alle de elektroniske ressursene vi har i dag. Så, det var mye mer avhengighet av agenter for å hjelpe folk med å finne et hjem.

I dag gjør kjøpere allerede mye av beinarbeidet på egen hånd, fra å undersøke nabolag til å se på nettet for å finne hjemmet de til slutt vil kjøpe.

Forbrukerne, spesielt årtusener, søker små og mellomstore provisjonsmeglingstjenester for å holde litt penger i lommene. Noen av disse meglerne gir selgere muligheten til å spare på de tradisjonelle 3% provisjonene de vanligvis ville betale sin agent, og kjøpere kan få penger tilbake ved kjøp av deres hjem.

Jeg brukte denne modellen til å selge mitt eget hjem nylig, og lagret rundt $ 30K! Disse tjenestene, som Owners.com, kan gi kjøpere muligheten til å få en monetær rabatt ved å lukke - dette kan være tusenvis av dollar å sette mot nye møbler eller renoveringer, eller til og med redusere boliglånsbetalinger.

Så sørg for at du handler agenter og eiendomsbedrifter, og ikke vær redd for å omfavne den nye online-måten å gjøre eiendom på. Det kan bare sette noen ekstra dollar i lommeboken din.

Din sving: Er du på utkikk etter en ny eiendom? Gi oss beskjed om hvordan du er en smart hjemkjøper i kommentarene.

Scott McGillivray er en eiendomsekspert, investor og prisvinnende tv-vert ("Inntektseiendom" og den splitter nye "Buyers Bootcamp" og "Moving The McGillivrays"). Scott har slått seg sammen med Owners.com for å tilby pengerbesparende strategier for hjemmekjøpere og selgere. Lær mer på http://scottmcgillivray.com/.


Skrive Inn Din Kommentar