Penger

Slik får du betalt $ 30 for å spille en runde golf

Slik får du betalt $ 30 for å spille en runde golf

Opprinnelig publisert 17. januar 2011.

Golf har aldri vært min forte, men da jeg nylig fikk tilbud om å spille en runde gratis og bli betalt, hoppet jeg raskt på muligheten.

To mystery shopping selskaper kalt BARE International og Intelli-Shop leter etter golfentusiaster å evaluere golfbaner rundt om i landet. De vil ta vare på greenfee og betale deg mellom $ 10 og $ 30 for din vurdering.

I bytte må du tilbringe en dag golf og deretter sende inn en rapport tilbake til selskapet på din erfaring. Høres ulykkelig, va? 😉

Selskapene vil vite om ting som kvaliteten på kurset vedlikehold og nivået på kundeservice fra personalet. De fleste spørsmålene er flere valg, og det tar ikke lang tid å fylle ut rapporten.

Husk, dette er en mysterybutikk, slik at du vurderer kurset som en undercover kunde. Hvis du ikke har prøvd mystery shopping før, kan du lese om noen av mine andre mystery shopping erfaringer her ("Jeg får betalt for å kjøpe øl" og "Tjene penger på IKEA").

Det er selvfølgelig gratis å søke på både BARE International og Intelli-Shop. Butikkkravene varierer etter by, så vær sikker på at du leser alle detaljene før du godtar en jobb.

En butikk i mitt område ber om evaluatoren å spille en runde på 18 hull, spise middag på klubben, og nyt en drink i baren. Selskapet betaler for golfrunden og refunderer opptil $ 80 til middag og drikke. En annen golfbane i nærheten av meg, er bare ute etter en evaluator for å prøve driving range. De betaler $ 30 for dine problemer.

Hvis du er interessert, kan du søke her: BARE International Shopper Application, Intelli-Shop Shopper Application.

Kilde: "Tjene penger på golf"

Skrive Inn Din Kommentar