Penger

Gi en GRATIS $ 5 Gap eller H & M Gavekort til Facebook-vennene dine

Gi en GRATIS $ 5 Gap eller H & M Gavekort til Facebook-vennene dine

Tilsynelatende har vi blitt så trent til å ignorere annonser som noen selskaper tror den eneste måten vi skal ta hensyn til dem, er ved å gi oss gratis ting. (Jeg er skyldig.)

Det er i det minste det Wrapp.com regner med.

Wrapp er en ny app for både iPhone og Android som kobles til din Facebook-konto og minner deg når du har en venns bursdag som kommer opp.

I dette tilfellet håper Wrapp at du velger å sende dem et elektronisk gavekort, fordi de tjener provisjon av hvert gavekort som selges gjennom mobilbutikken.

Den veldig kule delen om Wrapp er at de fremmer sin app ved å la brukerne sende et lite, gratis gavekort til sine Facebook-venner!

Du kan gi et begrenset antall gavekort per dag, og for øyeblikket har de $ 5, Sephora, $ 10 Fab, $ 5 Spafinder, $ 5 Gap, $ 5 H & M, $ 5 trådløse, $ 5 brooklyn industrier, $ 10 WESC og $ 5 Bjorn Borg gavekort.

Det trenger ikke nødvendigvis å være noen bursdag heller. Jeg har nettopp sendt et gratis gavekort til mamma og hennes bursdag var 3 måneder siden ... lol.

Hvordan det fungerer:

1. Last ned Wrapp-appen på smarttelefonen.

2. Tillat appen å koble til din Facebook-konto. Du kan kontrollere om appen vises på Facebook-veggen din og om du vil motta push-varsler.

3. Velg en venn som skal motta ditt gratis gavekort. Du kan sende gavekort til alle dine venner, ikke alle sammen samme dag.

4. Velg hva slags gavekort du vil gi. Ikke sikker på om dette var en feil på telefonen min eller hva, men da jeg først åpnet appen, var den forhåndsinnstilt til Sverige. Bare endre appinnstillingene til USA slik at ordene gir mening.

5. Du kan da velge å sende dem en lenke til deres gratis gavekort via tekstmelding eller e-post. Det er så enkelt. De er gratis å bruke sine gratis gavekort uansett de velger, og du får noen seriøse karma poeng.

Akkurat nå er dette bare tilgjengelig i USA, Storbritannia, Sverige og Norge. Jeg har testet det og det fungerer faktisk; Selskapet hevder at de allerede har gitt ut mer enn en million gratis gavekort!


Skrive Inn Din Kommentar