Penger

Dette er hvorfor du trenger å finne ut hvor mye du betaler i 401 (k) avgifter

Dette er hvorfor du trenger å finne ut hvor mye du betaler i 401 (k) avgifter

Folk ofte glemmer pengene i sine 401 (k) kontoer er deres.

Det kan høres dumt i starten, men det er et gyldig poeng at Ash Toumayants, en finansiell rådgiver og grunnlegger av Strong Tower Associates, laget.

Inntil noen måneder siden, hadde jeg forsømt min 401 (k). Jeg la pengene sneakily trakten fra min lønnsslipp. Ute av syne, ute av sinn.

Men det er nok den verste tankegangen noensinne.

Toumayants fortalte meg, "Dette er pengene dine, og du må holde deg på toppen av det. Du har all rett til å forstå hva som skjer med det. Det kommer ut av lønnsslippet ditt. I det øyeblikket det rammer kontoen din, er det ditt, så du bør ha litt kontroll over hva som skjer. "

Han foredragte ikke direkte til meg, forresten. Dette var en generell uttalelse - besvare spørsmålet mitt om hvorfor det er viktig å sjekke inn på 401 (k).

Mest åpenbart vil du sørge for at du har den riktige balansen mellom aksjer og obligasjoner. Deretter vil du sjekke om noen sløyfe avgifter. Disse, i det lange løp, kan koste deg tusenvis i besparelser.

Hva er avtalen med 401 (k) avgifter?

Så mye som 62% av folkene er rett og slett uvitende om hvor mye de betaler i 401 (k) avgifter, ifølge en 2011 AARP-undersøkelse.

En nyere CNBC-artikkel slo meg med en shouty overskrift: "Det du ikke vet om 401 (k) avgifter kan koste deg mye."

Toumayants forklart, ja, 401 (k) kontoer har "uheldig innboskostnader."

Det er fordi disse kontoene står overfor flere regjeringsregler enn andre typer kontoer. (Vurder: Den enkle IRA.)

Du kan se tre hovedtyper av avgifter, i henhold til US Department of Labor:

  1. Plan administrasjon avgifter betale for daglige operasjoner som rekord, regnskap og juridiske tjenester.
  2. Da har du det investeringsavgift, som betaler ledere for å holde disse investeringene flyter.
  3. Endelig, individuelle serviceavgifter er basert på noen spesielle kontofunksjoner du kan velge for.

Dette er de tre grunnleggende gebyrene. Det er andre, avhengig av planen din, inkludert salgsavgifter og investeringsrådgivningsgebyr.

Så hvem betaler disse 401 (k) gebyrene?

Det kommer an på.

Pensjonsplanleverandører, som en Fidelity-rådgiver, vil ikke absorbere disse kostnadene. Tross alt, prøver de også å tjene penger eller to.

Så betaler arbeidsgiveren eller sine ansatte dem.

Den beslutningen er imidlertid opp til arbeidsgiveren din.

Toumayants sier, for å være rettferdig, vet mange arbeidsgivere ikke hva typisk protokoll er, så de vil spørre rådgiveren hva de skal gjøre.

En rådgiver kan fortelle arbeidsgiveren det er tradisjonelt den ansatte som betaler disse gebyrene. Dette holder arbeidsgiveren lykkeligere - og mer sannsynlig å holde fast med sin rådgiver - fordi de betaler mindre.

Hvor 401 (k) avgifter kan legges opp Ekte Fort

Hvis disse gebyrene er etterlatt for deg å håndtere, vil de trolig trekke direkte fra dine 401 (k) bidrag på kvartalsbasis, forklarer Toumayants.

Selv om disse gebyrene kanskje ikke ser ut som et tonn i begynnelsen, vil de legge til, den US Department of Labor advarer.

"Anta at du er en ansatt med 35 år til pensjon og en nåværende 401 (k) kontosaldo på $ 25.000. Hvis avkastningen på investeringer i kontoen din i de neste 35 årene, med 7% og avgifter og kostnader reduserer gjennomsnittlig avkastning med 0,5%, vil kontosaldoen din vokse til $ 227,000 ved pensjonering, selv om det ikke er noen ytterligere bidrag til kontoen din. Hvis avgifter og utgifter er 1,5%, vil kontosaldoen din imidlertid vokse til bare 163 000 dollar. 1% forskjellen i gebyrer og utgifter vil redusere kontosaldoen ved pensjonering med 28%. "

Sjekk inn på 401 (k) Avgifter Du betaler (Sannsynligvis)

La oss komme tilbake til mitt naive selv, som ikke sjekket på min 401 (k) ...

Jeg ante ikke hvor jeg skulle finne ut hvilke avgifter jeg betalte.

Jeg søkte etter den siste 401 (k) oppdateringen via e-posten min og logget inn, men det skjedde ikke noe. Toumayants sa at dette ikke er unormalt. Avgifter er ikke alltid oppdelt som en linjepost. Det er ikke som: "Her er en avgift; her er en avgift; her er en avgift. "

Det er mer som, "Hei, vi tok $ 30 ut."

For å få den aktuelle linjeposten, må du sjekke med arbeidsgiveren din. Ved lov, de gi informasjon om gebyr til deg.

Hvis du ikke er sikker på om $ 30 er mye, prøv å få en gratis "helse" rapport for din konto fra en robo-rådgiver. Per min medarbeiderens anbefaling prøvde jeg Blooom.

Jeg klarte å få en fri analyse av hvordan kontoen min var faring - og å se hvilke avgifter jeg betalte.

Egentlig var gebyrene mine ikke så dårlige. Det var min blanding av aksjer og obligasjoner og min spredning som var slått av ... men det er en annen historie.

Hvordan bruke Blooom til å sjekke helsen til 401 (k)

Du logger deg inn med 401 (k) planinformasjonen din, så fortsett med ditt brukernavn og passord klar.

Blooom går deg gjennom kontoen din og gir deg umiddelbart råd. Er balansen mellom aksjer og obligasjoner bra? Tar du for mye risiko for alderen din

Og avgifter. Det vil fortelle deg om gebyrene dine er for høye, så i det minste vet du hvor du står.

Hvis du vil gå videre og la Blooom optimalisere kontoen din, kan du registrere deg for $ 10 i måneden, men det er ikke noe press.

Virkelig, jeg følte meg bare mye bedre å vite at jeg ikke ble sittende fast og betalte en mengde gebyrer og lammet min evne til å gå på pensjon i en anstendig alder - fordi du vet, fjellene ringer ...

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar