Penger

Kjendiser utvider en hånd til ofre for seksuelle overgrep i andre næringer

Kjendiser utvider en hånd til ofre for seksuelle overgrep i andre næringer


Det siste året syntes å skinne et lys på seksuell trakassering på arbeidsplassen, da nyhetsoverskrifter kunngjorde skandalen etter skandalen.

Saken er ... mye av oppmerksomheten syntes å fokusere på underholdnings- og medieindustrien, da vi alle vet at seksuell trakassering eksisterer også utenfor Hollywood.

Arbeidsplass trakassering har ingen grenser. Fra bedriftskontorer til hurtigbetjeningsrestauranter opplever arbeidstakere seksuelt misbruk eller misbruk på jobben som alt for ofte foregår uten noen konsekvenser eller konsekvenser.

Selv gig-økonomi arbeidere er ikke immune.

Heldigvis snakker Hollywood-stjernene opp for ofrene som ikke deler samme grad av berømmelse eller rikdom.

1. januar, en gruppe på over 300 kvinner i underholdningsindustrien lanserte et initiativ som ble kalt Tiden er oppe å støtte kvinner utenfor Hollywood som befinner seg overfor seksuelt trakassering på arbeidsplassen, Vanity Fair rapportert.

Noen av de fremtredende figurene som er involvert i denne bevegelsen, inkluderer Meryl Streep, Shonda Rhimes og America Ferrera.

Et brev av solidaritet utstedt av de kollektive statene, "Vi ... anerkjenner vårt privilegium og det faktum at vi har tilgang til enorme plattformer for å forsterke våre stemmer."

"Vi ønsker spesielt å løfte opp stemme, styrke og styrke til kvinner som arbeider i lavlønnsnæringer hvor mangelen på finansiell stabilitet gjør dem sårbare for høye kjønnsbaserte vold og utnyttelse" Brevet fortsetter å si.

En del av initiativet inkluderer sette opp et $ 15 millioner fond for å subsidiere juridiske kostnader for ofre for seksuelle trakasser som søker rettferdighet. Over 14 millioner dollar har allerede blitt økt, med hverdagspersoner som donerer $ 5, $ 10 og $ 25, i tillegg til $ 500.000 donasjoner fra kjente kvinner, inkludert Reese Witherspoon og Jennifer Aniston.

National Women's Laws Center vil administrere fondet. Deltakende advokater over hele landet vil arbeide med senterets juridiske nettverk for likestilling for å hjelpe ofre i nød.

De som ønsker å bidra til det juridiske forsvarsfondet, kan donere her.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar