Penger

5 Hip nettsteder for å selge klærne på forsendelse

5 Hip nettsteder for å selge klærne på forsendelse

Cash-strapped, men har en morder garderobe? Vi har snakket tidligere om å leie ut klærne, men det er ikke den eneste måten skabet ditt egentlig er en uutnyttet bankkonto.

Hvis du kan stå for å selge noen av dine forsiktig slitte (eller aldri slitte) sartorial eiendeler, så tenk på ditt overfylte skap som en fin måte å tjene litt raske penger - og muligens mye av det.

Mens eBay forblir en go-to-markedsplass for online-selgere, øker et økende antall oversettte alternativer mer virksomhet fra lommebok-bevisste motstående elskere av alle striper. Prøv lykken på en av disse online-butikkene og slå ekstra klær inn i litt ekstra penger på bankkontoen din.

Her er noen av våre favorittsteder:

1. Tradesy

Dette nettstedet regler, selv om navnet er en skamløs knockoff av Etsy, det banebrytende kunstnernes marked. Mens du også kan selge klærne på Etsy, aksepterer dette nettstedet bare vintage duds i alderen 20 år og eldre. Styring klar av Etsy's homespun quirk, Tradesy publikum skiller seg mot den unge, kvinnelige og label-savvy.

Har du en DVF-kappe du vil gjerne liste? Fem år gamle Tory Burch-leiligheter med designerens signatur-gullsignaler? En brudekjole du vil rense, etter skilsmisse? Hawk 'em her. Den gode nyheten: Du kan annonsere et varemerke fra et hvilket som helst merke, så lenge det er i god stand. Markedsfør dine varer gratis, sett dine egne priser og hold 91% av inntektene dine fra å selge til andre nettstedmedlemmer.

I en nylig gjennomgang, fant Chicago-baserte moteblogger Avant Girl - en maktbruker på Tradesy - at hun var mindre enn imponert da plattformen forsinket varselet om salget av Dolce & Gabbana sandaler. Men på den lyse siden fikk hun penger på kontoen sin innen 24 timer etter å ha sendt luksusskudd til sin nye eier.

2. To ganger

Denne nettbutikken kjøper og selger brukte klær fra bestemte merker som kjører spekteret fra oppskalere (YSL, Vera Wang, Barneys CO-OP) til den billige og chic (ASOS, Topshop, Madewell). Sjekk ut den fullstendige listen over merker de aksepterer, og merk: Varer må være yngre enn fem år og "lett brukt" - med unntak av vintage vesker. Det er mye antropologi, bananrepublikk og J.Crew - hvis du er et kjøpesenter som din, vil du rydde opp bigtime i dette rommet.

Alt du trenger å gjøre er å skrive ut nettstedets forhåndsbetalte fraktetikett (eller be om en fraktpose), post i dine varer og avvente et tilbud basert på faktorer som merkevare og forbrukernes etterspørsel. To ganger er ikke en tradisjonell forsendelsesbutikk: nettstedet kjøper varene dine fra deg, og selger dem til andre. Dette betyr at du får betalt en engangsbeløp på forhånd via PayPal i stedet for å vente på det som virker som evig for å gjøre et salg og samle bare en del av fortjenesten. Ka-ching!

For tilbakemelding fra hyppige Twice-selgere, sjekk ut denne nyttige samtalen på moteforumet YouLookFab, der medlemmene anbefaler å selge mellomstore merkevarer - nettstedets største tegning - i stedet for designeren for å få mer bang for pengene dine.

3. Trådflip

Denne populære hand-down-portalen refererer til de gamle klærne dine som "pre-loved", en smart (og veldig søt) måte å snurre en "sosial" håndverksvirksomhet som forbinder kjøpere med selgerens virtuelle butikker. Shoppere kan "hjerte" de elementene de ser på - en fin måte for leverandører å måle etterspørselen og tilpasse prissetting som svar.

Threadflip tilbyr to salgsmuligheter: The Twice-esque "full service" -behandling, der nettstedet tar seg av fotografering og markedsføring og samler inn en 40% provisjon; og "list-it-yourself" -tilnærmingen, som følger Tradesys DIY-modell, og gir deg et større snitt av salgsprisen - 80%, for å være nøyaktig.

Nettstedet fokuserer på kvinne-sentrisk merch, men vil akseptere unisex-tilbehør og tech-y accoutrements som smartphone tilfeller og sjarm. Herreklær, undertøy og knockoff Chanel håndvesker trenger ikke anvendelse.

4. Poshmark

Inspirert av Pinterest er Poshmark en mobil sosial app som lar deg åpne skapet ditt for andre abonnenter som deler din størrelse, form og stilstilstand. Følg favorittskapene dine, og omvendt. Dette kommer i utgangspunktet av en liten "Single White Female", men det er en uimotståelig morsom (for ikke å nevne tidssugende!) Måte å selge og handle på. Shoppere kan også bla etter merke ved hjelp av en kategorisøk for å samle elementer fra Poshmarkers som tilbyr ønsket etikett.

Du vil beholde 80% av salgsprisen, pluss skip gratis med en etikett fra appen. Hvis du er i klærbytter i den virkelige verden, bør du vurdere å være med på et temaparty gjennom appen for å koble til enda flere potensielle kjøpere.

Ord fra klokt: Stilbloggeren Tania Ginoza advarte i en gjennomgang av nettstedet at du kanskje må jobbe hardere for å gjøre et salg enn du ville på andre nettsteder, siden du må bli mer involvert i fellesskapet av aktive brukere.

"I motsetning til eBay hvor du lister og glemmer det til en forespørsel eller en solgt varsel vises i innboksen din, er poshing sosial," skrev hun nylig. "Du følger andres skap og de følger din.Deling er omsorgsfull ... du deler et element du liker i noens skap og de vil sannsynligvis returnere favør. Deling er viktig fordi den avslører oppføringen din til andre poshere som kanskje ikke følger deg eller søker etter ditt bestemte element. "

5. Resirkuler dine moter

Denne tjenesten for lavkonjunktur har en tiltalende tilnærmet og jordnær kvalitet til tross for dens vekt på luksus. Godkjente merkevarer spenner fra high-end (Armani, Gucci og Prada) til masse (BEBE, Banana Republic, Ann Taylor Loft); Men, med henvisning til kjøpernes preferanse, foretrekker selskapet å videreselge den mest eksklusive av designer oldies-but-goodies. Selskapet tar ikke lenger Gap, American Eagle eller Express - men det vil si ja til J.Crew, J.Jill, Steve Madden, French Connection, blant andre kjeder.

For å sende, send inn en liste over klærne du vil sende dem, og vent på et godkjennelsesbrev som viser hvilke gjenstander som passerer Recycle's litmus test. Send dem inn, og du vil se dem lagt ut på nettstedet innen dager. Du blir betalt når en vare selger, og hvis den går for $ 499 eller mindre, tjener du 50% av salgsprisen. Hvis en vare selger for $ 500 eller over, får du 60%.

Et par bonuser: Gratis frakt og entusiasme for brudeplagg (inkludert brudekjole du vil aldri ha på deg igjen)!

Din sving: Mangler vi noen selgeverdige nettsteder? Fortell oss om ditt favorittsted for å videreselge klærne dine!

Erin Carlson er en forfatter og dedikert clotheshorse som bor i Chicago. Følg henne på Twitter på @ErinLCarlson.

Skrive Inn Din Kommentar