Penger

Side Hustle Inspiration: 15 Populære Deltidsvirksomheter

Side Hustle Inspiration: 15 Populære Deltidsvirksomheter

Som Chief Side Hustler på SideHustleNation.com har jeg den beste jobben i verden. Hver uke snakker jeg med fantastiske og inspirerende deltidsentreprenører og eksperimenterer med en rekke ulike forretningsprosjekter.

Nylig spurte jeg mer enn 300 følgere av bloggen og podcast hva de gjorde for å tjene penger utenfor sine tradisjonelle jobber, og Dette er de mest populære sidene som de rapporterte.

Full avsløring: Et av de mest populære svarene var "Jeg har ikke en ennå."

La denne listen fungere som din inspirasjon for å få kreative juicer å flyte! Sikkert kan du sette en av disse forretningsidéene til handling.

Hvilke av disse jobber du med? Hvilket kan du starte?

1. Freelancing

Freelancing tok nummer ett sted, med skriving, grafisk design og webutvikling blant de vanligste tjenestene som tilbys.

(Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

2. Selvutgivelse

Demokratisering av publisering gjennom Amazon Kindle og andre plattformer har gjort dette til et populært sidestad.

Du kan skrive på fritiden og laste opp arbeidet gratis til verdens største butikk.

3. Blogging

Jeg var overrasket over å se blogging rangere dette høyt på undersøkelsen min, siden en blogg kan være svært tidkrevende og vanskelig å tjene penger på.

Likevel kan bloggere tjene penger gjennom reklame, affiliate markedsføring og sponsede innlegg.

4. Rådgivning

Konsulenter blir ofte betalt hver time eller på prosjektbasis for sin kompetanse i et bestemt område.

Hvis du har en dyp kunnskap om en bransje, er du allerede halvveis til en ny sidestast som konsulent; nå er det bare et spørsmål om å komme foran de riktige klientene.

5. Håndverk, smykker og kunst

Sidehustlere er en naturlig kreativ gjeng, så det er ikke overraskende at salg av hjemmelagde smykker, original kunst og annet kunsthåndverk laget denne listen.

Du kan selge varene dine på lokale markeder og håndverket viser, gjennom ditt eget nettsted, eller på en markedsplass som Etsy.

6. E-handel og Dropshipping

Utover bare å bygge en blogg har en nettbutikk en mye klarere forretningsmodell: du har faktisk fått produkter til salgs!

For lager kan du lage varene selv, kjøpe engrosvarer eller finne en dropshipping-leverandør.

Med dropshipping trenger du aldri å berøre varen - du behandler bestillingen og distributøren sender varekatalogen til kunden din.

7. Amazon og eBay

Detaljhandel giganter Amazon og eBay stole på kunder (deg!) For å hjelpe kilden deres beholdning, og noen side hustlers rapport tjene $ 500 i måneden eller mer å finne elementer på klaring lokalt og selge dem gjennom Amazon.

8. Programvare og Apputvikling

For å bygge ditt eget program eller smartphone-app, trenger du enten teknisk kunnskap eller noen outsourcing-styrke - på toppen av en god ide.

Likevel er appell av et produkt med lav-til-null marginal kostnad nok til å trekke mange side hustlers nedover denne banen.

9. Coaching

I dag er det trenere for alt, og folk som krever topp ytelse fra seg selv, ansetter livs- eller forretningsbusser for å holde dem ansvarlige og sørge for at de blir fokusert i riktig retning.

Ingen trenings shorts eller fløyte påkrevd.

10. Markedsføringsbyrå

Under denne kategorien kom spesialiseringene av sosiale medier, innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering opp ganske mye.

Dette er en måte å selge ekspertisen din og din tjeneste på for å hjelpe andre selskaper med å få mer eksponering på nettet.

11. Undervisning - Frakoblet eller Online

Relevant og nyttig informasjon er alltid i etterspørsel, spesielt hvis andre vil vite hva du vet.

Du kan lære dine ferdigheter offline, selv om du ikke har en grad, eller opprette et online kurs på en plattform som Udemy.

12. Helse og Fitness

For denne kategorien inkluderte jeg alt fra personlig trening, til løpebusser, til måltidsplanleggingstjenester, til yoga og opplæringslærer.

Å leve et sunt liv er et nær universelt mål, så det kan være en lukrativ sidestrøm å tappe inn i det enorme markedet.

13. Fotografi

Fotografering er min kones sidelust av valg, og har den ekstra fordelen av å la deg skrive av alt ditt fancy kamerautstyr.

For en hobbyistfotograf å slå pro, tar det bare en betalt konsert.

14. Fast eiendom

Eiendomsinvestering forblir en populær sidestrøm og er en utmerket måte å bygge langsiktig velstand på.

Problemet er at det vanligvis tar masser av penger for å komme i gang, og du må kanskje håndtere eiendomsvedlikehold og problem leietakere.

15. Nettverksmarkedsføring og flernivåmarkedsføring

Allure av nettverksmarkedsføring er forståelig: selg andres beviste produkt, skape en stor downline, og lene seg tilbake og kontanter kontrollene.

Virkeligheten kan ikke være så rosenrød for de fleste deltakere, men MLM eked inn i Top 15.

Hederlige Mentions

Blant mine favoritter som ikke gjorde denne listen, var en ventriloquist service, å være Santa, officielt bryllup, en snøplogtjeneste og iPhone-reparasjoner.

Hvis du leter etter måter å tjene ekstra penger, er det absolutt ingen mangel på muligheter!

Nick Loper er Chief Side Hustler på SideHustleNation.com, en voksende ressurs og fellesskap for deltakere.På toppkarakteristikken Side Hustle Show-podcast, utforsker Nick og hans gjester en annen forretningside hver uke.

Skrive Inn Din Kommentar