Forsikring

Skal du kjøpe livsforsikring i tidlig alder?

Skal du kjøpe livsforsikring i tidlig alder?

Trenger du livsforsikring når du har feil?

Jeg er stadig forbauset over det faktum hvor mange unge jeg kommer over som ikke har noen livsforsikring. Mens de alle har forskjellige grunner, er den vanligste grunnen jeg hører, at det er for tidlig å tenke på livsforsikring. Jeg kunne ikke være uenig mer.

Viktigste spørsmål:

Støtter du enkeltpersoner hvis levebrød er avhengig av inntektene dine? Hvis svaret er ja, er det på tide å se på livsforsikring.


Nå kan du si: bør jeg ikke vente på å få en policy? Hvorfor skal jeg betale premier når jeg har så mange andre sjekker å skrive? Vel, motviljen er forståelig: oppfatningen er at livsforsikring er for gamle mennesker, og når du er 30 eller 35, er sjansen for at du har et langt, godt liv foran deg. Men i økonomisk henseende, her er grunnen til at dette kan være en fordel.

Sunn er god

Normalt handler amerikanere for en livsforsikring midt i livet deres - når de er i tusen eller femtiårene. På den tiden kan de allerede ha blitt fallet i grepet av dårlige vaner (røyking, fedme, tung drikking) og diabetes, hjertesykdom, kreft eller hiv kan ha kommet inn i helseproblemet. Alle disse forholdene kan tjene opp premier eller gjøre det vanskeligere å få en policy.

Term Life Insurance er billig

Ok, kanskje du ikke må kjempe med noen av de ovennevnte helserisikoen på 45 eller 50 - men hvem vet det? Å kjøpe en terminsforsikring eller permanent kontantverdi livspolitikk tidlig i livet, før du må møte noen av disse problemene, bør tillate deg å betale billigere premier. (Forutsatt at du ikke møter gjentatte risici for din helse og sikkerhet i dag.) Å få livsforsikring sitater på nettet er så enkelt i dag, med nettsteder som Matrix Direct tilbyr deg et gratis tilbud på få minutter.

Visste du at premier for standardrisiko livsforsikring falt 50% mellom 1994 og 2008?

Premiene har blitt billigere og billigere for nye langsiktige forsikringstakere, blant annet fordi dødeligheten har gått ned i løpet av tiårene. Faktisk sier ikke-profittforsikringsinformasjonsinstituttet at forsikringspremiene har gått med mer enn 4% per år siden 2000, og premiene på kontantverdipolitikk er i gjennomsnitt omtrent 5% lavere i dag enn i ti år siden.

Trenger unge singler livsforsikring?

Godt spørsmål. Noen finansielle konsulenter vil fortelle deg at det ikke er noen grunn til det. Likevel, hvis du er singel, kan du kjøpe en begreps livsforsikring (eller til og med en permanent livspolitikk) tidlig på dagen, gi deg en bedre avtale og potensielt garantere din forsikringsevne. Jeg må innrømme at jeg ikke gjorde dette. Men jeg var heldig å ta ut en begreps livspolitikk tidlig nok at premiene fortsatt var veldig rimelige.

Kanskje det er på tide. Tiden går, ting endres, og det gjør også ditt behov for forsikring. Sjekk ut gode Financial Cents 10 Best Life Insurance Companies for gode ressurser til noen av dine spørsmål. Selv om du er forsikret, er det viktig å holde tritt med endring - for eksempel anslår Forsikringsinformasjonsinstituttet det om lag en tredjedel av familiene oppdaterer ikke deres livsforsikringsdekning etter at en ny baby kommer hjem. Jeg er et unntak fra denne stat. Ikke bare økte jeg forsikringen min etter at vi hadde vårt første barn, men jeg øker nå det igjen med snart ankomsten av vårt andre. Jeg økte beløpet dramatisk, slik at jeg ikke trenger å bekymre meg for å øke premien hvis vi har et annet barn.

Hvis du er ung, og du ennå ikke har snakket med en kvalifisert forsikringsrådgiver, tenk på å gjøre det i dag - du kan bli hyggelig overrasket over hvor rimelig livsforsikring kan være.

Skrive Inn Din Kommentar