Penger

Denne studien kan faktisk overbevise din chef for at du skal kunne jobbe hjemmefra

Denne studien kan faktisk overbevise din chef for at du skal kunne jobbe hjemmefra


Kan du jobbe hjemmefra gjør deg til en mer produktiv medarbeider?

Som teknologien forbedrer for bedre å legge til rette for eksternt arbeid og koble til ansatte på forskjellige steder, begynner vi å se rapporter fra lykkere og mer produktive medarbeidere - jobbe hjemmefra.

For eksempel rapporterte de 39% av de undersøkte som sa at de jobber eksternt minst en gang i måneden, 77% rapporterte økt produktivitet, ifølge en 2014 ConnectSolutions-undersøkelse.

Skal vi alle jobbe hjemmefra, da?

Selv om vi godtar disse statistikkpoengene til en interessant trend, anerkjenner vi problemer med studien.

Det viktigste: ConnectSolutions er en leverandør av private cloudløsninger, med en klar interesse for å fremme fjernt arbeid. Så vi må ta sine funn med saltkorn.

Vær også oppmerksom på at denne og andre studier som rapporterer om arbeid fra hjemmet, stole på en arbeiders rapport om egen effektivitet.

Selv ConnectSolutions peker på, "Om eksterne arbeidstakere kan arbeide med større effektivitet utenfor stedet eller er mer motivert for å demonstrere effektivitet utenfor nettstedet... "- en avgjørende forskjell.

En ansatt som har fleksibilitet til å jobbe hjemmefra, kan rapportere høyere produktivitet for å fremme eksternt arbeid.

Eller det kan være at fjernbetjente arbeidere, faktisk, jobber hardere hjemmefra for å overtale bekymringer arbeidsgiveren kan ha om deres produktivitet mens de jobber hjemmefra. Som fjerntidsdager blir en mer vanlig arbeidsplassytelse, kan den ekstra innsatsen redusere?

For å avgjøre om arbeid fra hjemmet er like effektivt som arbeidstakernes rapport, må du studere den faktiske produktiviteten til en arbeidsplass med eksterne arbeidstakere.

En studie av Stanford University økonomer gjorde nettopp det.

Deres eksperiment med ett selskap ga faktisk høyere produktivitet fra arbeid fra hjemmemedarbeidere - nesten en full ekstra arbeidsdag per uke, per ansatt!

Forskere foreslår et alternativ for arbeid fra hjemmet for en eller to dager i uken, øker medarbeidernes trivsel.

Eksterne arbeidsalternativer tiltrekker seg bedre ansatte, noe som naturlig forbedrer kvaliteten - og dermed produksjonen - av arbeidsstyrken.

Er fjernbetjening riktig for deg?

Enten du jobber eksternt, kan øke produktiviteten din eller jobbtilfredsheten kan alltid være subjektiv.

La oss se på hvem som pleier å jobbe hjemmefra - og hvorfor de kan velge å. Hvordan sammenligner du?

Eldre ansatte

Ansatte som jobber hjemmefra minst en dag i uken er vanligvis eldre, med mer enn halvparten mellom 35 og 54, i henhold til de nyeste amerikanske sensusdataene.

Nesten 60% av de ansatte som jobber hjemmefra, er over 45 år.

Dessuten er 68% av arbeidstakerne gift, sammenlignet med bare 56% av de samlede ansatte.

Yngre, ugift ansatte, hvis sosiale liv er mer sannsynlig å inkludere medarbeidere, kan føle seg mer isolert arbeid hjemmefra.

På den annen side, giftede medarbeidere med barn, sannsynligvis nyte fleksibiliteten til å jobbe rundt familiens planer.

Lav lønnsvinnere

Ansatte som jobber hjemmefra har en tendens til å være lavinntekt, men bor i husholdninger med høy inntekt.

Halvparten av de ansatte som jobber hjemmefra, har full tid, tjener mindre enn $ 25 000 per år.

Forty-åtte prosent rapporterer en årlig husstandsinntekt på mer enn $ 75.000, med 35% på $ 100.000 eller mer.

Pute av partnerens lønn kan gjøre det mer mulig å ta en fleksibel stilling som gir lavere lønn.

Arbeidsgivere i service-, salgs- og ledelsesposisjoner

Stanford-studien fulgte call center arbeid, som forskere innrømmer er enkel å gjøre hjemmefra, Harvard Business Review rapporter.

Census Bureau data bekrefter denne typen posisjon er mer sannsynlig å bli gjort eksternt, sammen med stillinger i ledelse, næringsliv, vitenskap og kunst.

Stanford forskere mistenker at vi ikke ville se en slik økning i produktiviteten for kreativt arbeid og stillinger som krever mye samarbeid.

Vi gjøre Se en klar etterspørsel etter fleksibilitet på arbeidsplassen, men spesielt ettersom livsstil endres og roller innen familiens skifte.

Arbeidstid fra hjemmet kan være en smart løsning for både bedrifter og ansatte. Tid - og erfaring - vil fortelle om denne fordelen vil holde seg fast.

Din sving: jobber du hjemmefra eller tror du ville hvis du kunne? Hvilke fordeler opplever du å jobbe eksternt?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar