Penger

Å beskytte og tjene: Her er hvordan du starter en karriere som politimann

Å beskytte og tjene: Her er hvordan du starter en karriere som politimann

Costumed temapark gigs til side, du vil aldri se en jobboppføring for en superhelt.

Men hvis du går i stykker med gutta og redder dagen, er det sånn at du snakker en jobb som en politimann kommer ganske nært.

Det er en ganske lukrativ karriere, selv om det er en farlig og stressende en, som ikke krever en høyskole grad i mange tilfeller.

Gjennomsnittlig lønn for politiet eller sheriffens patrulje offiserer i mai 2016 var $ 62.760, i henhold til U.S. Bureau of Labor Statistics.

Selvfølgelig vil betalingen variere avhengig av hvor du bor. Offiserer i California tjener i gjennomsnitt 96 600 dollar, ifølge BLS-data, med flere metroområder, inkludert San Jose, Napa og San Francisco, og betaler sine politifolk over seks figurer.

Lønn vil også variere avhengig av hvilket byrå du er med. For eksempel har statlige myndigheter en tendens til å betale mer enn lokale kommuner, BLS-rapportene.

Så nå som vi har fått oppmerksomheten med lønnen du kan tjene, la oss grave inn i det som trengs for å faktisk bli politimann.

En karriere som en cop

Politiets rolle innebærer å håndheve lover og beskytte offentligheten. For å gjøre dette må en person gjennomgå streng opplæring og bli utsatt for en intens ansettelsesprosess.

Mens høgskoler tilbyr grader i rettshåndhevelsesrelaterte fagområder, som strafferettslig rett, mange byråer krever bare at søkere har et videregående diplom.

Føderale arbeidsplasser, som å jobbe for FBI eller US Fish and Wildlife Service, er mer sannsynlig å kreve at søkere har en høyskoleutdanning.

Kandidatene må typisk være minst 21 år med en ren kriminell bakgrunn.

I tillegg til ulike bakgrunnskontroller må potensielle politibetakere bestå en grunnleggende ferdighetsprøve og en fysisk eksamen, som kan omfatte å fullføre ulike øvelser, i henhold til LawEnforcementEDU. De må også gjennomgå medisinske og psykologiske vurderinger og bestå en polygraptest.

Deretter kommer spesialisert opplæring på et akademi.

Grunnleggende rettshåndhevelse trening akademier varer ca 21 uker i gjennomsnitt, ifølge Justisdepartementet, selv om tiden vil variere avhengig av byrået.

Rekrutter vil lære om patruljeprosedyrer, håndtering av undersøkelser, skrive rapporter, drift av nødfordeler og bruk av våpen og annen defensiv taktikk. I tillegg vil prospektive offiserer lære om lover, sivile rettigheter og politiets etikk, BLS-rapportene.

Etter å ha blitt uteksaminert fra politiakademiet, vil rekrutter fortsatt trenge undervisning i feltet. Ifølge balansen, hele ansettelsesprosessen kan ta fire måneder til et år å fullføre.

Når de er på jobb, kan politibetjente bevege seg oppe med kampanjer basert på jobbprestasjon, gjennomgått opplæring eller bestått skriftlige eksamener.

Selv om BLS klassifiserer jobbutsiktene for politibetjente som langsommere enn gjennomsnittet for alle yrker, viser et raskt søk på Indeed hundrevis av åpninger tilgjengelig rundt om i landet.

Å ha en grad, militær erfaring eller flyt på et annet språk kan i stor grad forbedre sjansene for sysselsetting i dette feltet.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar