Liv

Er jobben din som gjør at du får vekt? Denne undersøkelsen sier at du ikke er alene

Er jobben din som gjør at du får vekt? Denne undersøkelsen sier at du ikke er alene

Hvis arbeidstøyet ditt føles litt strammere i det siste, er du ikke alene.

Femti prosent av amerikanske arbeidstakere sier at de har fått vekt på deres nåværende jobb, ifølge en ny CareerBuilder-undersøkelse.

Dessuten sier 25% at de har fått over 10 pund i sin nåværende jobb, og 10% tror de har fått mer enn 20 pund.

Arbeidstakere sier at mange faktorer bidrar til sin vektøkning, blant annet:

  • Sitter på et skrivebord mesteparten av dagen (51%)
  • Arbeid tar dem ut for mye for å bry seg med trening (45%)
  • Spise fordi de er stresset (38%)
  • Ingen tid til å trene (38%)
  • Spise ute regelmessig (24%)

Jeg er der med deg, medarbeidere: Jeg bruker mange arbeidstimer parkert i en bordstol, og noen dager er den eneste treningen jeg får, vinker på treningsstudioet mitt når jeg kjører forbi det (som helt teller som armedag) .

Flere undersøkende respondenter sa også på arbeidsplassen feiringer, lykkelige timer og fristelsen av kontor snacks bidrar til ekstra poundage.

Ja, det kan jeg også forholde seg til. Kjøleskapene på The Penny Hoarder HQ er fylt med sunne godbiter, men vi tar også med vår gode andel av donuts og kaker.

Så er det all maten vi bruker på å lage alle våre kule videoer. Jeg mener, vi kan ikke la det gå på spill heller, kan vi?

Lang historie kort, vi spiser mye rundt her.

Slaget som buler

Det kommer ikke som noen overraskelse det nær-universelle råd fra det medisinske samfunnet er at konsekvent aktivitet er en grunnleggende nøkkel til å kontrollere vekten.

Selv om vi vet at det er løsningen, sier CareerBuilder forskere, "41% av arbeidstakerne trener ikke regelmessig eller i det hele tatt, og 47% av denne gruppen sier at de har fått vekt på deres nåværende jobb."

Noen selskaper er villige til å hjelpe medarbeiderne å holde seg sunne - 28% sier at arbeidsgiveren tilbyr treningsfasiliteter eller andre velværefordeler. Dessverre bruker 63% av arbeidstakere som har disse fordelene ikke bruk dem.

Hvis du ikke kan eller ikke trener med jevne mellomrom, er det noen andre ting du kan gjøre for å redusere stress og bekjempe slagetes kamp.

  • Folk som jobber hjemmefra er ofte mer stresset enn sine in-office-kolleger. Sørg for å holde kontakten med kolleger og kolleger hvis du ofte jobber eksternt.
  • Sjekk ut denne arbeidsveiledningsbalansen eller denne listen over arbeidsgivere som omfavner arbeidsbalanse for å se om en jobb hos et annet selskap kan være bedre egnet for deg.
  • Lær hvordan å berolige stress ved å praktisere oppmerksomhet på jobb.
  • Hvis kostnaden for et treningsmedlemskap holder deg tilbake fra å være mer aktiv, kan du prøve en (eller flere!) Av disse ni budsjettvennlige måtene å trene.
  • Finn ut om din bedrift tilbyr sabbaticals slik at du kan komme seg vekk en stund og lade opp batteriene og de-stress.

Hvis du ikke kan motstå trangen til å få tak i en nosh på jobben, kan du få et håndtak på stress og finne en bedre balanse mellom arbeid og liv, slik at midjen din blir under kontroll.

Jeg antar at hvis det er noen sølvfôr i denne nye CareerBuilders-rapporten, er det at mange av resultatene i utgangspunktet er de samme som i fjor. Vi kan ikke bli bedre til å unngå vektøkning på jobben, men i det minste blir vi ikke verre.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er alltid på utkikk etter gode tips om arbeidsbalanse fordi hun sliter med det hver dag. Se henne på Twitter @ lisa hvis du har noen å dele.

Skrive Inn Din Kommentar