Penger

7 grunner vi elsker penger sparer mor - og hvorfor du bør også

7 grunner vi elsker penger sparer mor - og hvorfor du bør også

Internett er et stort sted for en couponer.

Med så mange kupongkilder (se, her er hundre akkurat nå!) Og kupongblogger, kan det være vanskelig å engang vite hvor du skal begynne.

Men Money saving Mom har vært en av våre favoritt go-to blogger for couponing og sparsomme leve i årevis. Og innehaveren, Crystal Paine, er en av våre favorittfolk i bloggen for personlig økonomi.

Ikke bare holder Paine på toppen av de beste tilbudene overalt du liker å handle, Hun tilbyr også gode, familieorienterte personlige finansråd for alt fra matlaging til reise.

Hennes blogg er morsom og lett å følge, og sikker på å hjelpe deg med å spare neste gang du treffer supermarkedet.

Men hvis du fortsatt ikke er overbevist, er det syv flere grunner vi elsker Money saving Mom.

1. Hun startet fra scratch

Paines kupongmålingssted startet med en enkel gave.

Ifølge hennes «Om meg» -side fikk Paines kupongferdigheter sin start da moren ga henne en kopi av «Miserly Moms».

Hun utrustet også henne med en kupong organisasjonsboks og ga henne ansvaret for dagligvarehandel, måltidsplanlegging og matlaging for familien på ni (!).

Det er mye ansvar for en ung kvinne som fortsatt bor hjemme - men det ga henne massevis av praksis og ferdighetene hun trengte å bli Money Save Mom.

Paine begynte å lære seg kunstigheten tidlig, mens hun fortsatt bodde hjemme. Og siden ferdigheten klart går i familien, kan du til og med si at kupong er i Paines blod.

2. Hun har vært der

Å heve en familie kan være tøff økonomisk, spesielt for unge par som fortsatt utmerker studielån - eller til og med i skolen.

Men hvis du føler at budsjettet ditt er helt umulig, aldri frykt; Money saving Mom kjenner din smerte - og kan hjelpe deg med å lindre det.

Paine brukte ferdighetene hennes mor hjalp henne med å bygge for å kutte hjørner mens mannen hennes traff seg gjennom lovskolen.

Hun gjorde det jobbe for familien sin på et "bønner-og-ris-budsjett" på $ 35 per uke, og skjerpet hennes kreativitet for å få mest mulig ut av det for hver bukke hun tilbrakte.

Selv om hun innrømmer at det ikke alltid var morsomt å leve så lunt, beskriver hun seg som "velsignet" og sier at hun har funnet måter å gjøre kupongen spennende ved å spille spill og føle seg fantastisk om å finne de beste tilbudene.

Vi elsker Paines lidenskap, utholdenhet og hvordan hun ikke tar noe hun har for gitt. Det er hennes styrke av ånd som gjorde henne til toppkupongbloggeren hun er i dag!

3. Hun tror alle skal bruke kuponger ...

"Jeg skal gjøre en dristig uttalelse: Jeg tror alle skal bruke kuponger," sier Paine.
Vi kunne ikke enig mer.

Som TPH grunnlegger Kyle Taylor har sagt før, er kuponger akkurat som å finne gratis penger!

Men Paine filosofiserer ikke bare hvordan vi alle bør dra nytte av gode tilbud. Hun gjør det enkelt å ta henne med råd.

4. ... og hun gjør det enkelt å dra nytte av gode tilbud

Uansett hvor eller hvor du handler, kan du bruke Money saving Mom for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av hver dollar du bruker.

Lojal til nabolaget supermarked? Du kan se etter kuponger og tilbud fra butikk.

Vil du holde tritt med det nyeste og beste? Du kan enkelt filtrere bloggen sin for å se de nyeste kupongnyheterne - bare hold musepekeren over "finn kuponger" -fanen og velg "alle kupongpostene."

Du kan til og med pusse opp på kupongordforrådet ditt. Du vet hva "NED Q, $ 0 OOP" betyr på kort tid!

Hvis du fortsatt føler deg overveldet av den store mengden av kjempebra innhold på Paines side, start med hennes velkjente navn Start Here post. Det forteller deg hvordan du skal overhale budsjettet ditt i løpet av en måned, finne de beste tilbudene på bloggen og finne Money saving mom på sosiale medier.

5. Du kan dra nytte av hennes kreativitet

Hvis du trenger litt inspirasjon for hva du skal gjøre med alle de store kupongene, sjekk ut hennes ukentlige menyplaner.

Paine omhyggelig (ingen ordspill ment - selv når hun gjør kjøpe biff) viser produktene hun kjøper og butikkene de kom fra, inkludert hvilke tilbud og kuponger hun benyttet seg av den uken.

Hun arrangerer og fotograferer hennes haul ... og organiserer deretter kreative, sunne menyforslag slik at du kan se hvordan alle de dagligvarer vil bli ordnet i sunne måltider.

Så. Rått.

Vi elsker hennes kreative forslag - det er for enkelt å kaste pasta sammen hver kveld når du er på et budsjett!

Ved å følge måltidene sine vil du unngå unhealthy og kjedelige repetitive mønstre ... og du kan til og med bli inspirert til å gjøre noe nytt selv!

6. Hun har fått gode råd - og det er lett å komme seg til det

Money saving Mom tilbyr vei mer enn bare kuponger.

Hennes blogg er en one-stop-butikk: Hun har råd om reise, mat, næringsliv, familieliv og pengeforvaltning. I utgangspunktet er hun en ekspert på å være en person.

Med så mange flotte tilbud kan Money Saving Moms hovedfôr bli litt hektisk. Og hun skriver tonnevis av gode innlegg på frugality du gjør ikke vil savne.

Løsningen?

Lett! Bare klikk på "hopp over avtalene" -fanen øverst i høyre hjørne. Alle disse avtalene vil forsvinne (men ikke bekymre deg, de er fortsatt der for neste gang!), Og du vil finne mange flotte personlige innlegg i stedet.

For eksempel, sjekk ut dette innlegget på hvordan Paine pakket for en lang tur med bare en carry-on - ingen enkel feat, men en bestemt nødvendighet for sparsommelig reise!

7. Hun er Business-Savvy, Too

Vårt aller favoritt ting om Money saving Mom?

Hun har to heltidsjobber. En av dem er "mor".

Den andre? Hun er en dyktig, heltidsvirksomhetskvinne - og hun kan lære deg tonn om å skape din egen jobb-hjemme-bedrift eller blogg.

Ta en titt på "blogging and business" -fanen for å finne visdomsord om blogging, tjene penger på en YouTube-kanal eller slå på matlagingsliden din til fortjeneste.

Og når du begynner å rulle i de fete stablene? Sørg for å holde deg oppdatert på sin økonomistyringskategori, så du vet hva du skal gjøre med alt.

Det er definitivt minst 85 flere grunner til å elske Money Saving Mom ... men i stedet for å se oss, liste dem alle, hvorfor ikke bare gi henne besøk?

Din sving: Hva elsker du om penger sparer mor?

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Skrive Inn Din Kommentar