Penger

Introduserens guide til å overvinne nettverksarrangementer

Introduserens guide til å overvinne nettverksarrangementer

Spør noen i fagområdet og de vil fortelle deg det samme: Nettverk er en nødvendig del av karriereveksten.

Men hvis du er en introvert (eller bare en generell sjenert person), føles nettverk ofte mer som en nødvendig ond.

Jeg mener kanskje det mest dread-inducing scenariet du kan foreslå å introvert består av å kaste dem inn i et rom med svært chatty folk og fortelle dem at de ikke kan komme ut før de har gjort nok små snakk for å nå det ubestemte målet om "Vokser sitt nettverk."

Som en introvert selv, er jeg bare sur tenker om det.

Men det er ikke nektet effektiviteten av tradisjonelle nettverk, og når det gjøres bra, prosessen kan være uvurderlig for alle som prøver å skaffe nye kunder, bytte jobber eller bare sørge for at du alltid har noen få profesjonelle kontakter i ditt felt.

Så mens det ikke er den hyggeligste øvelsen for de av oss som helst vil være, vel, hvor som helst men en overfylt, utadvendt løvehule, det er noe vi alle trekker oss til på en eller annen gang.

Heldigvis for oss introverts, men det er noen triks, verktøy og teknikker vi kan huske på for å gjøre den tradisjonelle nettverksopplevelsen litt mindre forferdelig. (Eller tør jeg si ... hyggelig? OK, OK - Jeg kan komme foran meg selv.)

1. Ikke tvinge det

Hvorfor melde deg på en 7-morgeners frokostarrangement som er åpen for 400 personer hvis du vet at a) du ikke er "på" til minst 9 og b) tanken på en stor mengde lammer deg? Du vil bare ende opp med en groggy, frustrert veggblomstring og tenke på å bile 20 minutter inn i arrangementet.

Dykke inn i en situasjon som gjør deg vill ubehagelig, vil bare være bortkastet både tid og penger - og det som er for andre medarbeidere.

Før du registrerer deg for en hendelse, sørg for at det vil være en situasjon der du kan slappe av, åpne opp og nyte deg selv. En mid-morning coffee meetup eller en uformell vin natt kan være mer din stil, og det er OK! Noen bryggerier har til og med nettverksbegivenheter med lav nøkkel hvor du kan bestille en øl, spille litt barsspill og chatte med likesinnede fagfolk i byen din.

2. Ha en kompis

Hvis tanken på å gå alene er for mye å håndtere, Ta tak i en nettverkskompis. Be en venn eller kollega å gå med deg for å ta litt av trykket av. Bare vær sikker på at nevnte venn er en god snakk, slik at de kan bidra til å bære samtalen hvis du sitter fast.

I tillegg, hvis du ender opp med å gjemme seg i et badstall mens du tar noen dype åndedrag, har du et kontaktpunkt, slik at du kan komme tilbake til mengden uten å måtte stå på kanten uten problemer før noen nærmer seg deg.

3. kom dit tidlig

Som en innadvendt, min vanlige MO er å ankomme sent og gå tidlig for å holde ansikt til ansikt interaksjon utmattelse til et minimum. Men jeg synes også det er veldig vanskelig å gå inn i et rom fullt av folk når alle allerede har fanget sin kaffe, funnet plassene sine og dekket den grunnleggende småpraten.

Å komme noen få minutter tidlig sørger for at du har tid til å bli avgjort, samle dine tanker og ta noen dype puste før du dykker inn.

4. Kom forberedt

To ting du bør ha i ditt nettverk arsenal: En solid heis tonehøyde og noen forhåndsoppgaver og snakkepunkter.

Hvis du ikke har en heiskast på klar, kan du følge disse trinnene for å lage en kort, men effektiv tale selv.

Når det gjelder spørsmål og snakkepunkter, bare hold en ting i tankene: Folk elsker å snakke om seg selv. Og siden du helst ikke ville snakke om sportskonkurransen fra i går kveld eller en 40% sjanse for nedbør, spør du om tankefulle spørsmål som starter din samtalepartner i en involvert monolog som gir deg akkurat nok tid til å formulere en oppfølging.

5. Still oppnåelige mål

Still små, oppnåelige mål for deg selv før du ankommer. Å ha definerte markører i oppgavelisten kan hjelpe deg med å bevege deg gjennom arrangementet uten å bli overveldet. Disse målene kan inkludere ting som "samle 10 visittkort," "ryst fem hender" eller "send oppfølgingsmeldinger til tre personer."

Begynn små de første gangene og øk målene dine derfra - til slutt vil de små handlinger føle seg naturlig for deg, og du vil kunne bytte fokus til mer involvert nettverk. Praksis gjør det perfekt, og du bør ikke skamme seg hvis det tar deg noen hendelser for å få tak i nettverk.

6. Få noe falskt tillit

Ingenting gjør en introvert følelse mer som en utadvendt enn en jevn mer innadvendt innadvendt.

Se på personen i rommet som ser langt mer skremmende ut enn deg og vet at de føler seg like engstelig i denne situasjonen som du er. Plutselig vil du føle deg som den snakkesomme, utgående, og du kan hjelpe til med å løsne hverandre opp.

En liten falsk tillit går langt når det gjelder å krype ut av skallet ditt.

7. Ta en pust (eller fem)

Ikke vær slem om å unnskylde deg selv å ta en pust i gangen eller på badet når du begynner å føle deg overveldet.Noen ganger trenger du bare et øyeblikk for å samle tankene dine og ta noen dype, avslappende åndedrag før du drar tilbake i tykkelsen av det.

8. Ikke glem å følge opp

La oss være ekte: Hvis du hopper over oppfølgingen, var hele angst-inducerende nettverksbegivenheten praktisk talt for ingenting.

For introverts (les: folk som ofte er bedre på å lage e-post enn å komme opp med blendende samtale på stedet), kan e-postoppfølgingen være avgjørende for å gjøre et godt og varig inntrykk.

Mens du er på arrangementet, ta et minutt mellom samtaler for å skrape et par notater på baksiden av hvert enkelt visittkort. Ta med nøkkelinformasjon eller takeaways fra samtalen som du kan referere senere.

Deretter skal du utarbeide en kort og søt e-post til hver person du møtte, minne dem om hvem du er og hva du gjør (inkludert noen detaljer du fremdeles sparker deg selv for å glemme første gang i løpet av den overveldende hubbuben) sammen med hvordan du tror deg kan være i stand til å hjelpe hverandre i fremtiden.

9. Puste!

Hvis du har gjort det gjennom hele arrangementet, bra på deg! Hvis du bare gjorde det gjennom halvparten, er det også bra. Fortsett å sette disse verktøyene i praksis, og til slutt begynner du å føle deg som en pro networker. Du kan til og med begynne å Nyt begynner dagen sammen med 300 snakkesalige fremmede. (Det er en strekning, jeg vet det.)

For øyeblikket er du velkommen til å gå hjem, tegne persienner og miste innadvendt selv i en ensom Netflix binge. Jeg vil si at du har tjent det!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver dette mens han skjuler seg fra all menneskelig interaksjon.

Skrive Inn Din Kommentar