Forsikring

Du vet aldri når det kan regne, bedre ha din paraply (policy) praktisk

Du vet aldri når det kan regne, bedre ha din paraply (policy) praktisk

Da jeg først startet i finansplanleggingsbransjen, fikk jeg muligheten til å sitte på et felles møte mellom klientene mine og en spesialist for kapitalforvaltning som kom ned fra hjemmekontoret mitt.

Møtet var å diskutere noen planleggingsstrategier for eiendom som mine kunder var interessert i å beskytte sine eiendeler.

Ironisk nok var det ene elementet i møtet som virkelig stakk ut av meg, ikke noe relatert til eiendom planlegging (minst direkte).

Spesialisten, som også var veldig erfaren i forsikring, hadde gjort et sterkt tilfelle at mine kunder trengte en paraplypolitikk.

På den tiden var jeg ung og innså at jeg ikke engang visste hva en paraplypolitikk var. Viktspesialisten hadde delt eksempel etter at hvorfor paraplypolitikker gir mening for nesten alle, spesielt hvor billig de er.

Personlige paraplyforsikringer blir ofte feilfortolket av forbruker og er omgitt av myter så ofte at folk ikke klarer å anerkjenne viktigheten av å ha ekstra dekning når de trenger det mest. Jeg er overrasket over hvor mange jeg kommer over det, forstår egentlig ikke grunnleggende og fordelene med paraplypolitikk. (Jeg antar at jeg ikke kan være for overrasket siden jeg ikke visste om dem. I mitt forsvar var jeg bare 24 🙂)

Paraply forsikringspolicyer er antatt å være for dyre for å ha råd til gjennomsnittlig inntekt forbrukere og er for komplisert å passe inn med forsikringsdekning du allerede har. Men for mange kan den ekstra beskyttelse av en paraplypolitikk være akkurat hva familien din trenger.

Hva er en paraplypolitikk?

Paraply forsikringspolicyer hviler i hovedsak på dine eksisterende forsikringer for kjøretøyene dine og ditt hjem. De gir ekstra beskyttelse i tilfelle situasjoner som ikke er fullt dekket av din normale forsikring. Paraplypolitikk dekker hullene som er igjen av din eksisterende forsikringsdekning.

Hvordan beskytter en paraply forsikringspolicy deg?

For eksempel, hvis du blir saksøkt for ansvar i en bilulykke, og dommen er erklært for deg for 500 000 dollar, men du har bare 200 000 USD av ansvarsdekning. Resten av pengene måtte komme ut av egen lomme med mindre du hadde paraplydekning å falle tilbake. Uten ekstra forsikring for paraplyforsikring, er du utsatt for å miste alle dine eiendeler for å betale ut de utestående gjeldene, inkludert ditt hjem.

Paraplypolitikk betaler vanligvis en ekstra $ 1 - 2 millioner på toppen av din nåværende forsikringspolicy. I noen tilfeller er en $ 5 millioner politikk tilgjengelig.

Hvor mye er en paraplypolitikk?


Fotokreditt: Jeff_Werner

Kostnaden for paraply forsikring er ikke så dyr som noen tror. Premiums kan variere mellom $ 200 - $ 300 i året for en million dollar verdt av dekning over eksisterende forsikringspolicyer. Da vi kjøpte vår første $ 1 million paraplypolitikk for 6 år siden, var premien vår bare $ 200, og jeg vil si at den var mindre. Faktiske premiekostnader er avhengig av en rekke faktorer, inkludert det nåværende forsikringsselskapet du bruker og de personlige risikofaktorene som er involvert i situasjonen din. Beløpet du betaler vil også bli diktert av din kreditt score.

Paraplypolitikk har vanligvis svært høyt fradragsberettigede beløp, vanligvis flere hundre tusen dollar, fordi de er utformet for å bli brukt kun når alle andre forsikringspolicyer er drenert. En paraplypolitikk vil kreve at du har både huseiere og bilforsikringsdekning i beløp som er lik mengden av fradragsberettiget. Rabatter kan fås på paraplypolitikken hvis du har samme forsikringsselskap for alle dekningspolicyene dine. Nylig har vi økt vår politikkdekning med vår forsikringsagent. Siden vi allerede hadde resten av vår dekning med dem, var vi i stand til å få en anstendig rabatt for den.

Trenger du Paraplyforsikringsdekning?

Det er ikke noe riktig svar på dette spørsmålet, da hver enkelt situasjon dikterer et annet behov for forsikring. Det er verdig å merke seg at i dagens samfunn søksmål er vanlige og i tilfelle en hendelse oppstår, er det nødvendig å ha riktig beskyttelse for å dekke deg selv, din familie og beskytte dine eiendeler og interesser med riktig forsikring. Det har vært den motiverende kraften i hvorfor vi tok en større paraplypolitikk og hvorfor jeg oppfordrer kundene mine til å vurdere å kjøpe en.

Forbrukerne må bestemme sine egne risikoer for ekstra beskyttelse, for eksempel hvor lenge de bruker kjøretøyene sine, risikoen for at folk blir skadet på eiendommen og den generelle karakteren av din økonomiske og personlige situasjon. Du må også sjekke inn med vilkårene for din eksisterende forsikringsdekning.

Hvis det er hull i hvor dekning for konkrete hendelser ikke er dekket, for eksempel å være selvstendig næringsdrivende og ha klientell regelmessig i ditt hjem, kan du vurdere alternativene for paraplyforsikring. Etter en hendelse kan det være for sent å beskytte deg selv, så sjekk inn i fordelene med ekstra paraply forsikringsdekning for fred i sinnet det kan tilby.

Fotokreditt: Mashroor Nitol

Skrive Inn Din Kommentar