Penger

6 frivillige konserter som kommer med fantastiske perks

6 frivillige konserter som kommer med fantastiske perks

Jeg trenger ikke å fortelle deg hvordan frivillig arbeid kan være til nytte for deg. Sammen med tilfredshet med å hjelpe en favorittårsak, kan du lære nye ferdigheter eller møte potensielle venner og kolleger. Du kan til og med se helsemessige fordeler: Studier har vist at personer som frivillig regelmessig lever lengre liv og har lavere depresjonsnivå.

Men la oss ikke glemme fordelene. Hvis du allerede er frivillig av de riktige grunnene, trenger du ikke å vike bort fra overflatefordelene ved å hjelpe deg: snacks, freebies og mer. Noen frivillige konserter har fantastiske fordeler som er like gode som din altruistiske grunn til å være der. Her er seks måter å få gratis lunsj - eller andre fordeler - som frivillig.

1. Usher på teatre og musikksteder

Kløe for å se liveopptredener med jevne mellomrom, men tett på kontanter? Mange teatre og musikksteder er avhengige av frivillige til å utlevere playbills og vise beskyttere til deres plasser. Du vil sannsynligvis være på føttene i flere timer, men du kommer til å nyte det meste av showet. Og etter noen forestillinger, vil du sannsynligvis kunne recitere linjene.

2. Guide turer på museer

Som høyskole senior, hoppet jeg på sjansen til å frivillig på et skinnende nytt museum som bundet til mine studier. Jeg måtte ta det første toget i sentrum på søndag morgen, men jeg tjente store fordeler: frihet til å vandre rundt utstillingene som jeg ønsket; Gratis billetter til venner og familie; en generøs rabatt på museekafeen, som hadde noen av de beste maten jeg noen gang har spist i et museum; og flere møter med DC politiske bigwigs. Hadde jeg ikke vært en vanlig frivillig, ville det ha kostet meg $ 20 å sette fot i museet.

Hvis du ønsker at lommeboken din tillater deg å bruke mer tid på ditt favorittmuseum, kan du se om du kan tilbringe noen timer i uken på informasjonsskranken eller veilede besøkende gjennom en utstilling.

3. Arbeid på Foodie Festivaler

Er din by vert for en "Smak av" arrangement for å skille seg fra lokale restauranter? Billetter til smak kan være kostbare, så frivillig arbeid er definitivt den beste måten å komme inn. Etter å ha tilbrakt noen timer å selge billetter eller hælde drinker, får du sannsynligvis flere smaksprøver. Din frivillige status kan til og med gi deg en smekke på alle rettene før du venter på noen linjer. (Klikk for å tweet denne ideen.)

4. Handel din tid for gratis yoga

Har du sjekket prisen per klasse på ditt lokale yoga-studio? Det koster sannsynligvis $ 15 eller $ 18 per klasse, ikke sant? Hvis du ønsker å øve med en gruppe regelmessig, kan skjelling ut de klassen gebyrene skade.

Spør om ditt favorittstudio tilbyr arbeidstimer (som også kan kalles "energiutveksling" eller "karma-medlemskap"). Ved å kjøre resepsjonen, vaskehåndklær eller mopping gulv kan du tjene gratis yoga klasser. Tenk på det som en $ 20 regning du holder i lomma hver gang du tjener en gratis klasse.

5. Få hendene dine skitne på fellesskapshager

Elsker å hage, men har ikke plass til dine egne avlinger? Mange skoler har grønnsakshager som stoler på frivillige til vann, luke og høst. En felles belønning: tar hjem en pose med dagens bounty. Du får friske grønnsaker til den perfekte prisen (gratis!), Mens du arbeider med din grønne tommel.

6. Se etter lokale spesielle arrangementer

Frivillige avhengige hendelser (som konferanser) bruker ofte løftet om gratis frokost eller lunsj for å lokke deltakere. Ikke registrer deg for arrangementer hver helg bare for å få gratis lunsj; velg dine lidenskaper og vurder lunsj eller ubegrenset kaffe som en ekstra bonus. Hvis du prøver å strekke matbudsjettet, kan du få et gratis måltid over helgen for din tid og innsats. Det kan være en stor hjelp. Og organisasjonen du jobber med, vil være takknemlig for hjelpen!

Din sving: Liker du å frivillig? Hva er din favoritt måte å bidra med din tid til samfunnet ditt, og hvilke fordeler liker du som et resultat?

Skrive Inn Din Kommentar