Penger

Arbeid deltid på disse 10 selskapene, og du får fantastiske fordeler

Arbeid deltid på disse 10 selskapene, og du får fantastiske fordeler

Jaloux av dine venner som har selskapsbaserte pensjonsplaner, betalte treningsmedlemskap og billig helsevesen?

Du trenger ikke å ha en heltidsjobb for å få disse fordelene.

Faktisk tilbyr mange selskaper sjenerøse fordelsprogrammer for deres timelønn på deltid.

Disse 10 selskapene fører veien med fantastiske fordeler for fleksible roller som også gir deg mulighet til å gå på skole, ta vare på familie eller gjøre hva du vil.

1. Avis Budsjettgruppe

Deltidsforhandlere, bilteknikere og mer er kvalifisert for 401 (k) s etter 1000 timers tjeneste. Etter 90 dagers tjeneste har de tilgang til en personalekjøpsplan.

Det er også et ansattes hjelpeprogram som er tilgjengelig for å hjelpe med konfidensielle forhold, og en rabatt på kjøp av tidligere leiebiler.

Avis Budsjettgruppe inkluderer Payless, Apex og Zipcar utleie alternativer sammen med Avis og Budsjett. Flere bedrifter betyr flere jobbmuligheter!

2. Barnes & Noble

Deltids bokhandlere på Barnes & Noble mottar en uke med betalt ferie per år etter seks måneder i samarbeid med selskapet. Etter å ha jobbet hos B & N i ett år, kan du tjene minst to uker betalt ferie per år.

Bokhandelen tilbyr også grunnleggende livsforsikring til alle sine ansatte, med opsjoner for dekning av en, to eller tre ganger årlig inntekt. Dekning for partnere og barn er også tilgjengelig.

3. Containerforretningen

Deltidsansatte på Container-butikken har tilgang til betalt tidsplan, en 401 (k) plan med en arbeidsgiverkamp, ​​og medisinske, tann- og visjonsplaner.

Det er et ansattes hjelpeprogram for å gi konfidensiell rådgivning og et online bedriftens velværeprogram.

Rabatter på gym medlemskap og selv kjæledyr forsikring er tilgjengelig også.

Felles ektefeller er inkludert i enkelte dekningskategorier.

4. Costco

Timers deltidsansatte kan motta fordeler fra Costco når de har akkumulert 600 timer eller arbeidet 180 dager. Helsetjenester dekning omfatter medisinsk, visjon, reseptbelagte legemidler og kjerne dental planer.

Alle timebaserte ansatte som arbeider minst 10 timer i uken er registrert i kortsiktig funksjonshemming, som gir skattefri inntektsskifte i tilfelle ulykke eller sykdom som ikke er arbeidsrelatert, og som hindrer arbeid.

5. Lowe er

Meld deg inn i en forebyggende helseplan så snart du begynner å jobbe deltid på Lowes. De tilgjengelige planene dekker ikke sykehusinnleggelse eller sykdom, men ta vare på rutinemessige besøk og testing for å holde deg i toppform.

Tann-, visjon-, uførhet- og livsforsikring er også tilgjengelig. Lowe tilbyr 401 (k) matching og en ansatt aksjekjøpsplan for deltidsansatte.

Lowe er også aksjer et gruppebasert bil- og boligforsikringsrabattprogram via MetLife.

6. REI

Denne outdoorsy co-op tilbyr helsevesen, sammen med livs- og funksjonsforsikring, til enhver ansatt som jobber for REI minst 20 timer per uke. En glidende premieplan basert på årlig grunnlønn bestemmer arbeidstakers kostnad.

Alle helseplaner dekker forebyggende omsorg, vedlikehold av kroniske forhold og tobakkstop. REI tilbyr assistanse til ansatte som jobber færre enn 20 timer i uken som søker hjelp med å navigere på forsikringsmarkedet.

Det er et ansattes hjelpeprogram tilgjengelig for alle ansatte. Alle helsepersonell-kvalifiserte medarbeidere kan tjene $ 300 mot helsemessige fordeler ved å ta en vurdering på nettet.

REI gir en 50% transportstøtte før skatt og incitamenter for hvor godt butikker eller divisjoner utfører. Selskapet bidrar med 5% av berettiget arbeidstakers grunnbelønning til pensjonsordning, sammen med opptil ytterligere 10% gjennom et fortjenestepensjonspensjonsbidrag.

7. Staples

Når du har jobbet deltid på Staples i 90 dager, kan du registrere deg for dental, visjon og livsforsikring selv, sammen med din ektefelle og / eller barn. Kortsiktig funksjonshemming er også tilgjengelig.

Hold kontakten med selskapet i et år og gjennomsnittlig 30 timer i uken, og du vil være kvalifisert til å melde deg på en heltids medisinsk plan.

Fullfør ett år og 1000 timers tjeneste, og du kan bidra til en 401 (k) spareplan. Hvis du vil kjøpe stifter til 15% rabatt, må du bare vente 90 dager for å være kvalifisert.

Staples har sitt eget konfidensielle ansattes rådgivingsprogram, som du kan få tilgang til gjennom telefonkonsultasjoner eller ansikt-til-ansiktsmøter.

8. Starbucks

Starbucks er kjent for sitt fordelerprogram for deltidtakere. Alt du trenger å gjøre for å være kvalifisert for en rekke fordeler, er å jobbe minst 240 timer i løpet av tre påfølgende måneder, og fortsett deretter med gjennomsnittlig 20 timer per uke.

Helsevernsdekning tilbys av Starbucks inkluderer rutinemessige besøk, sykehusinnleggelse og alt i mellom, sammen med synet og tannpleie. Alternative behandlingsalternativer, som akupunktur eller kiropraktisk behandling, dekkes også.

Selskapet tilbyr også grunnleggende livsforsikring og 401 (k) programmer. En godtgjørelse fordel på opptil $ 10.000 er tilgjengelig for adopsjonskostnader.

Du vil begynne å påløpe betalte ferie timer etter 12 måneders tjeneste.

Alle ansatte har tilgang til et ansattes hjelpeprogram for konfidensiell rådgivning, og kan søke om Caring Unites Partners (CUP) programmet for nødhjelpsfinansiering.

Deltidsansatte kan få full studiegodtgjørelse for å delta på Arizona State Universitys online bachelorprogrammer. Majors trenger ikke å være relevant for en Starbucks karriere.

Sist men ikke minst: Ta med ett pund Starbucks kaffe eller en tin Teavana løs te hver uke.

9. U-Haul

Deltidsansatte på U-Haul-steder har tilgang til medisinske planer med begrenset omsorg, pluss dentalplaner.

De kan også dra nytte av 401 (k) spareplaner og aksjeeiendomsplaner, reiseforsikring og bankvirksomhet gjennom en kredittforening.

10. UPS

Deltidsansatte UPS-ansatte kan dra nytte av et opplæringsassistentprogram som gir opptil $ 5 250 i assistanse per kalenderår (med en levetid maksimalt $ 25 000).

Din sving: Har du en deltidsjobb som gir fantastiske fordeler? Vi vil gjerne høre om det!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar