Penger

Fikk studentlån? Gradible vil betale dem for deg ...

Fikk studentlån? Gradible vil betale dem for deg ...


Hvis du har søkt høy og lav for en måte å redusere studielånets gjeld uten å leve i en varebil, sett ned nøklene dine og ta tak i datamaskinen. Vi har en løsning for deg.

Den kalles Gradible.

Gradible er et innovativt og relativt nytt selskap skapt av tre gründere for å bekjempe USAs trillion dollar studentlån problem. Stifterne forstår det Ikke bare stoler studentene tungt på lån for å gå på college, men kostnaden for høyere utdanning er skyrocketing i en alarmerende takt.

Så hva gjør det egentlig?

Gradible betaler studenter og grads å utføre visse oppgaver. Noen er raske, som å sende inn på Facebook, og andre er mer tidkrevende, som å skrive et godt undersøkt blogginnlegg. Du velger hvor mye du jobber og hvilke oppgaver du fullfører - og du trenger ikke å gå gjennom en omfattende intervjuprosess eller ha på deg en pakke for denne jobben. (Jeg anbefaler yoga bukser.)

Jeg tok Gradible for en prøvekjøring for å se om det lever opp til sitt løfte, og jeg skal dele mitt beste råd. Hvis nettstedet høres ut som en interessant måte å redusere studielånen din på, så er det hvordan du kommer i gang.

Hvordan fungerer Gradible?

Alle i USA med studentgjeld, enten offentlige eller private, er kvalifisert. Du kan være en nåværende student, en kandidat eller til og med ta deg tid til å tjene din grad.

Gradible vil gi deg $ 5 bare for å registrere deg og bekreft e-postadressen din. Når du er logget inn, kan du begynne å fullføre oppgaver. Gradible tildeler deg med "LoanCreds", som du da innløser mot studentgjelden din. 10 LoanCreds er lik $ 1, og du tjener mellom 5 og 500 LoanCreds for å fullføre hver oppgave.

Hva er dine første gradbare oppgaver?

Her er hva du kan forvente fra dine opprinnelige oppgaver når du registrerer deg.

  1. Fullfør en undersøkelse. Den første er enkel, en enkel undersøkelse med noen få spørsmål som hjelper Gradible-teamet å lære mer om deg. De vil spørre deg hvilken type arbeid du best passer for (som å legge ut på Facebook eller lage et blogginnlegg). De vil også spørre om dine interesser (økonomi, lesing, skriving, etc.).
  2. Skriv en kort essay. Det høres smertefullt, men ikke bekymre deg, det er det ikke. Du gikk til college, tross alt! Alt jeg måtte gjøre var å skrive 300 ord om studielån, sannsynligvis slik at laget kunne få en følelse for min skrivestil og evne til å skrive tydelig og kortfattet.
  3. Last opp en annonse til Craigslist. Dette bør være en bris for noen college grad. De ba meg om å gå til Pinterest, finne et bestemt bilde og laste opp bildet til Craigslist med en beskrivelse (det var en annonse for et selskap).

Gjennomføring av disse tre oppgavene tok meg mindre enn 20 minutter, og jeg tjente omtrent $ 10 mot studielånene mine.

Hastighet er ikke alt, skjønt; fullfører oppgavene godt og grundig vil åpne dørene for flere jobbmuligheter. I utgangspunktet, Jo bedre du er i følgende retninger, jo flere arbeidsplasser kan du fullføre.

Skrivejobben betaler mest, ifølge selskapets nettside. Mitt beste tips er å behandle arbeidet ditt for Gradible med samme konsentrasjon og respekt for at du gir heltidsjobben. Teamet elsker det når folk følger anvisninger og gjør godt arbeid, og de vil belønne deg med flere muligheter.

Er betalingen verdt din tid?

Lurer du på om denne typen arbeid er til og med verdt tiden din? James Foster, bloggeren bak Debt Free Homestead, har jobbet for Gradible i flere måneder og delt noen av hans erfaringer med meg.

"Samlet mener jeg at betalingen er veldig rettferdig," sa Foster, da han ble spurt om hans tid investering var verdt. "Mens du sannsynligvis kan tjene mer penger ved å gjøre denne typen arbeid på en heltidsjobb, er det definitivt verdt det hvis du fullfører oppgaver på fritiden eller som en sekundær inntektsstrøm."

James jobber på heltid, så han kan bare jobbe med Gradible oppgaver om kveldene. Men disse timene har lønnet seg! Så langt har han tjent $ 250 ved hjelp av Gradible. I løpet av oktober 2014 jobbet han enda vanskeligere for å fullføre oppgavene og forventes å gjøre over $ 200 for denne måneden alene.

Hvorfor Gradible virker for meg

Jeg ble ferdig med høgskolen i desember 2008, og til tross for at jeg gikk ut av en av landets beste skoler, hadde jeg ingen jobbutsikter. I stedet gikk jeg for å oppgradere skolen og tok ut flere lån.

Sakte de siste årene har jeg tatt med min studielånesaldo fra 39.000 dollar til rundt 33.000 dollar. Likevel må jeg hver måned ta stilling til om jeg skal bruke ekstra penger til å betale studielånsgjeld, legge til min sparingskonto, eller foreta et kjøp for mine barn.

For meg er den beste delen om Gradible det i stedet for å betale meg kontant - som jeg så kunne bruke på noe unødvendig - Gradible betaler min utlånsleverandør direkte. Jeg har ikke annet valg enn å redusere studielånene en oppgave om gangen.

En enkel forretningsmodell

Gradible's modell er enkel: Du jobber. Du blir betalt. Du pålegger selskapet å søke midler til studentgjelden din.

Det er ingen måte å forandre tankene dine eller tildele inntektene dine til et annet sparemål. Hver oppgave du fullfører går mot å redusere balansen din - i tillegg til å bygge ditt CV, spesielt hvis du snagger en av de høyere betalende jobbene som å skrive en eBok.

Hvis du er interessert i å gi Gradible et forsøk og redusere studielånets gjeld, må du registrere deg for en konto her. I tillegg gir de deg 50 "LoanCreds" (50 studiepoeng = $ 5) når du registrerer deg og bekrefter e-posten din!

Catherine Alford er en heltid blogger, personlig økonomi frilans skribent, og mor av unge tvillinger. Hun skriver om hvordan å balansere livet og et budsjett over hele nettet, inkludert sitt eget nettsted, Budget Blonde.

Skrive Inn Din Kommentar