Penger

Selge et hus? Prøv en av disse ukonvensjonelle metodene

Selge et hus? Prøv en av disse ukonvensjonelle metodene

I markedet for å selge hjemmet ditt og lurer på hvor alle kjøpere er?

Bare kastet ditt millionte åpne hus, men så langt er det ingen som biter?

Enten du leter etter nye ideer til å selge huset ditt eller du bare liker å ta den mindre slått banen (en mentalitet vi er alle for), vil du sette pris på dette innlegget på AOL Money som utforsker noen av de fremmede måtene folk har forsøkt å selge sine eiendommer.

(Vår personlige favoritt? Kast i en Ferrari for å lokke folk til å kjøpe en million dollar herregård.)

Det fikk oss til å tenke på andre måter du kunne markedsføre hjemme hos potensielle kjøpere. Som…

Godta betaling i Bitcoin

Bitcoin er alt raseriet nå; hvorfor ikke hoppe på bandwagon og sette deg selv fra hverandre ved å tilby å akseptere bud som tilbys i Bitcoin? Det fjerner bryet med å få overføringer eller kasserer fra banken og gjør sluttkravene like enkle som et klikk på en knapp.

Lokke kjøpere inn med en garasje salg

Ingenting får trafikk til ditt hjem som et garasjesalg, og selv om folk kommer bare for rabatterte ting, vet du aldri hvem som kan ha en venn eller et familiemedlem som ser etter et hjem. Hold mange flygeblad til hånden for å sende hjem med kjøpsjegere.

Utnytte ferien

Det kan være vanskelig å selge et hjem i de kaldere månedene; Hovedparten av kjøpere, hvis de har noe å si i deres flyttedatoer, foretrekker å husse jakt i løpet av våren og sommeren. Men du har en fordel i høst og vinter at sommeren selgere ikke gjør det: du kan utnytte godviljen og morsom ånd for å få hjemmet ditt til å skille seg ut.

Hva mener vi? Del ut godteri på åpne hus. Hold et åpent hus med eplebobbing og andre Halloween-spill for å holde barna opptatt. Lei en julemann til å pose for bilder med folk. Bli kreativ og tenk festlig, og din kunne være det åpne huset allesammen om det.

Tilbyr en søt freebie

Du kan ikke ha en Ferrari å tilby, men sjansen er at kjøperne ikke er i million dollar-herskapshuset uansett. Å være den kunnskapsrike sparer du er, det er mange ting du kanskje allerede har som ville lokke en kjøper.

Kanskje vil de ha en gratis ferie med flyselskapet miles du har tjent på kredittkortene dine? Amazon gavekort du tjente ved å ta undersøkelser? Et gratis soverom satt deg slipt og refinished når naboen din satte den ut i fortauet?

Undervurder aldri kraften til freebies. Bli kreativ, og du kan være den neste "rare metoden" suksesshistorien!

Din sving: Har du sett noen unike strategier som brukes til å selge et hjem? Hva ville du prøve?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar