Penger

Tjen penger på å spionere på pirater

Tjen penger på å spionere på pirater

Ahoy, kompis! Har du lyst på deg selv en piratjeger?

Beklager, jeg kunne ikke motstå piratpraten ... 🙂

Tro det eller ei, å spionere på pirater er en fin måte å tjene ekstra penger på. Selv om piratene vi snakker om, er ikke det slag som seiler det åpne havet, men den typen som ulovlig stjeler musikk og filmer.

En type piratkopiering som plager underholdningsindustrien er barer og restauranter som spiller populære sportsbegivenheter uten å betale for lisensen til å gjøre det. Øvelsen har blitt så gjennomgripende de siste årene at fjernsynsstudier har begynt å kjempe tilbake ved å ansette private etterforskere for å utrydde misbrukere. Den kule delen er at noen kan gjøre denne jobben, og det er ganske enkelt å komme i gang.

Hvordan det fungerer…

Private undersøkende selskaper er vanligvis ansatt direkte av selskaper som Pay-Per-View, Showtime og HBO. The PI ansetter deretter uavhengige entreprenører rundt om i landet for å hjelpe dem med å finne piratkopieringstyver. Entreprenørene sendes vanligvis under svært piratkopierte hendelser som boksingskamp.

Når du har blitt ansatt som en uavhengig entreprenør, er jobben din å skåre ut barer / restauranter i ditt område som skal spille "stor kamp" eller "stort spill". Du blir betalt av stedet du fanger inn lovbrudd, så det er i din interesse å finne så mange steder som mulig. En god måte å komme i gang er å lage en liste over barer / restauranter i ditt område ved å kamma telefonboken. I uken som fører opp til arrangementet, begynner du å ringe på stedene og forklare at du er på utkikk etter et sted å se arrangementet og var nysgjerrig på om de skulle vise det. Du vil også få en liste over steder som har betalt for å vise arrangementet, så jobben din er å lage en notering av selskaper som planlegger å flytte hendelsen og ikke har kjøpt rettighetene.

På natten av arrangementet må du besøke hvert av stedene som sa at de skulle vise arrangementet. Du må stille som en vanlig patron, så det er hensiktsmessig å ta en plass og bestille en drink. Husk at du jobber med å være inkognito hele tiden, så vær sikker på at du ikke forteller noen andre lånere at du er en piratkopieringsforsker.

Hvis du ser at stedet spiller av arrangementet, må du dokumentere det og gi noen form for bevis. Noen undersøkende jobber krever at du bare tar et raskt bilde av TV-en med mobiltelefonen din, men andre ber deg om å ta opp noen få sekunder med videoen med smarttelefonen din.

Det er lett å besøke dusinvis av plasseringer i en natt, og du blir vanligvis betalt hvor som helst fra $ 125 - $ 175 per sted som du tar ulovlig med hendelsen. Neste dag må du sende en signert bekreftelse og over natten sammen med bevisene til det private etterforskningsfirmaet. De vil betale deg direkte for din innsats innen en angitt periode. Noen private etterforskere har rapportert å gjøre hvor som helst fra $ 250 - $ 1000 i en natt!

Hvordan bli ansatt ...

Piracy overvåkingsjobber blir ofte lagt ut på Craiglist.com i ukene som fører opp til store hendelser. To av de private undersøkende selskapene som for tiden ansetter folk, er PiracySurveillanceJob.com og SignalAuditing.com. Deres nettsteder har også gode tips om hvordan du finner misbrukere, pluss en lenke til deres applikasjoner.

Et annet selskap som ofte poster "for ansettelser" på Craigslist er Omni Present Investigations, men vi kunne ikke finne et nettsted for dem. Det kan være vanlig for private etterforskende selskaper som prøver å fly under radaren.


Skrive Inn Din Kommentar