Virksomhet

Min investeringsstrategi - tidlig 30-år, gift med barn

Min investeringsstrategi - tidlig 30-år, gift med barn

Jeg vil diskutere min personlige investeringsstrategi for min egen fordel så mye som din. Jeg er langt fra en finansekspert, og jeg er sikker på at jeg kan lære fra College Investor-publikum når det kommer til å utvikle en solid investeringsstrategi.

Med det sagt tror jeg at mange i vårt publikum er i en lignende situasjon å mine, eller vil være i en lignende situasjon i nær fremtid. Ved å gå gjennom min nåværende investeringsstrategi og tankegang, og fra å søke tilbakemelding i kommentarene, håper jeg vi kan hjelpe hverandre!

Min livssituasjon

Her er min nåværende livssituasjon: Jeg er 31, for tiden gift (Har vært i 8 år), har en avhengige og en på vei. Nåværende inntekt før skatt er rett på $ 80.000, hvorav $ 15.000 er fra selvstendig næringsdrivende. Min eneste gjeldsgjeld er boliglånet på vårt enkeltfamiliehus.

Mine investeringsmål

Min kone og jeg satte meg for noen år siden og skisserte våre investeringsmål. Det var ikke et offisielt møte med minutter, bare en samtale om hva som var viktig for oss, og hvordan vi skulle forsøke å justere vår økonomi for å best møte våre livsmål.

Jeg anbefaler at du tar deg tid til å engasjere din partner i denne beslutningen (hvis du har en). Å være på samme side økonomisk kan bidra til å redusere fremtidig frustrasjon, smerte og sinne. Det bidrar også til å ha et andre sinn å tenke gjennom livsmål, og det kan være en veldig morsom prosess hvis det gjøres bra!

Våre investeringsmål er som følger:

  1. Invester for en komfortabel pensjon. Jeg vil gjerne pensjonere med 60, og nyte 70% av min nåværende inntekt i pensjon.
  2. Lagre for våre barns utdanning.
  3. Lagre for våre barns bryllup / eksamen

Min strategi

Jeg jobber for et offentlig universitet, så min arbeidsgiver tilbyr 403 (b), som et alternativ til en 401 (k). Jeg har 8.75% av månedsinntektene automatisk investert i denne planen hver måned. Mine arbeidsgivere samsvarer med 3%, så det blir også bidratt til denne planen hver måned.

Jeg er i stand til å velge mine investeringsallokeringer, og har plassert dem i et måldatoindeksfond i 2050. Denne tildelingen er mer aggressiv i dag, og vil gradvis omfordele investeringene til å være mer konservative når jeg nærmer meg måletidspunktet. Jeg har med hensikt valgt et måldatafond som er godt forbi pensjonsdato, da jeg vil fortsette å være aggressiv i investeringer forbi min faktiske pensjonsdato.

I tillegg til min 403 (b) bidrag, bidrar min kone og jeg også til en ROTH IRA. Dette gjør at vi hver kan bidra med ytterligere $ 5 500 per år, og jeg liker ROTH fordi vi kan betale skatt på investeringene i dag, og trekke fondet skattefritt i pensjon.

Våre ROTH IRA er investert gjennom Fidelity, og vi bruker et måldato-indeksfond for kostnadsfri, problemfri investering der også. For øyeblikket har vi ingen tilleggsavsetning for å investere i pensjonen, men hvis vi gjør det i fremtiden, planlegger vi å åpne en SEP IRA siden vi også er selvstendig næringsdrivende og finansiere det med ytterligere skattefordelte investeringer .

Mellom mine 403 (b) og ROTH IRA bidrag, føler jeg meg trygg på at jeg vil kunne opprettholde mitt mål om 70% av dagens inntekt gjennom pensjonering. Basert på gjennomsnittlig historisk avkastning, og en måldato-omfordelingsstrategi, er jeg overbevist om at disse avkastningene er oppnåelige. Imidlertid investerer jeg også i utleieeiendom for å styrke pensjonsinntektene, og sørge for positiv kontantstrøm under pensjon.

For å nå vårt mål om å finansiere våre barns utdanning, har vi begynt å investere i en 529 College Savings Plan. Vi har to barn, og investerer $ 100 per måned i hvert barns fond. Basert på en tidshorisont på 18 år, føler jeg meg trygg på at med potensielle stipendier og andre økonomiske hjelpemuligheter vil vi kunne dekke alle utgiftene for begge våre barn for å få bachelorgrad. Graduate School er på egen hånd!

Til slutt, for å spare for vårt mål om å dekke noen utgifter knyttet til barnets bryllup og gi dem en fin eksamen, har vi besluttet å investere $ 50 per måned, per barn, på en skattepliktig investeringskonto. Dette er alternativet jeg er minst sikker på, og vil elske for noe innspill fra College Investor-fellesskapet!

Jeg har satt opp en DRIP (Dividend Reinvestment Plan) som gjør at jeg kan investere en liten sum penger hver måned i enkelte aksjer. Imidlertid forstår jeg at denne metoden for å investere er svært risikabelt, og vil gjerne finne en mer stabil måte å dyrke pengene på. Vår plan vil da være å selge hele eller deler av porteføljen når vi trenger midler til å betale for et bryllup eller en presentasjon, og betale eventuelle gjeldende skatter på det tidspunktet på våre gevinster. Det ville være langsiktig kapitalgevinst skatt, men forhåpentligvis vil det fortsatt bare være 15%.

Fremtiden

Jeg aner ikke hva fremtiden har, men jeg er generelt fornøyd med investeringsstrategien min. Det ser ut til å dekke alle investeringsmålene min kone og jeg har satt for oss selv, og etterlater mye plass til økninger og justering gjennom årene.

Jeg vil gjerne vite hva du synes! Er jeg gal, eller har du en lignende strategi? Hva vil du anbefale jeg gjør annerledes?

Photo Credit: nonwarit / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar