Penger

Denne fyren fant en kreativ måte å ta sitt kontantkort tilbake til neste nivå

Denne fyren fant en kreativ måte å ta sitt kontantkort tilbake til neste nivå

Etter å ha fått 14 nye kredittkort i 2015, gjorde jeg over $ 2000 i tilmeldingsbonuser.

Jeg brant også gjennom de fleste av de beste tilbudene - og banket minst 10 poeng av min kreditt score. Det var på tide å prøve noe nytt, i hvert fall til poengsummen min kom tilbake og nye tilbud dukket opp.

Heldigvis snublet jeg på en måte å få $ 450 fra et kredittkort uten en oppmeldingsbonus.

Det skjedde da jeg dro til vår lokale Sun Trust Bank for å åpne en sjekkkonto for å tjene en $ 200 bonus. Det tok bare 15 minutter - en av de mer effektive og vennlige bankene jeg har brukt.

Da foreslo bankmannen jeg søkte om en Sun Trust MasterCard ...

Det lønner seg å høre

Når jeg hører en salgsstrek som kommer, ser jeg normalt etter døren.

Jeg hadde mange kredittkort, forklarte jeg, og tenkte: "Hvorfor vil jeg ha en som ikke engang tilbyr en påmeldingsbonus?"

Den fine bankmannen fortalte meg kortet betaler 5% kontant tilbake på opp til $ 6000 av bensinstasjon og kjøpesentre kjøp det første året.

Mine ører perked opp.

"Er det bare på dagligvarer, eller noe i en matbutikk?" Spurte jeg. Hun forsikret meg om at jeg ville få 5% penger tilbake på alle kjøp hos dagligvarebutikker.

Hun hadde nettopp gjort over $ 200 på hennes kort.

Enda bedre, innløse kontantbelønningene i kontoen min, vil gi meg en 10% bonus - å sette det totale kontantbeløpet tilbake til 5,5%.

Kredittkort senteret i hjernen min opplyst. Fortell meg mer.

Og der var mer. Kortet belastes ingen interesse for det første året.

Solgt!

Noen få minutter senere ble jeg godkjent for en grense på $ 8 000.

Stack De Moneymaking Tactics

Jeg har alltid vært en fan av stabling av sparingstaktikk.

Jeg kjøper ting til salgs med rabatterte gavekort, kjøpt med et tilbakebetalt kredittkort (en klassisk trippelbunke).

Det er mindre vanlig å finne muligheter til å stable moneymaking taktikk. Men i dette tilfellet var det to forskjellige måter å tjene penger på med samme kredittkort:

  1. Maksimer tilbakebetalingsbelønningene
  2. Invester 0% penger

Maksimere Cash-Back Belønningene

Så snart jeg mottok kortet, dro jeg til Winn-Dixie og kjøpte dagligvarer, sammen med et par $ 500 Visa gavekort.

Den sistnevnte jeg likviderte ved å bruke dem til å laste inn min Bluebird-konto. Denne typen produserte utgifter er et emne for en annen dag. Bunnlinjen: Jeg betalte to $ 5,95 avgifter og snart hadde pengene tilbake på bankkontoen min.

På bare noen få dager viste min tilbakebetalingspriser på min konto over $ 50. Jeg har aldri sett utmerkelser dukker opp så fort.

Jeg gjorde et testkjøp på Walmart. Sikkert nok, tjente jeg 5% kontant tilbake.

Så vidt jeg vet, kaller alle andre kredittkort Walmart som en "butikkbutikk", ikke en "matbutikk". Jeg begynner virkelig å elske denne banken.

Dette var gode nyheter. Jeg kjøper normalt dagligvarer på Walmart - deres gebyr for $ 500 Visa gavekort er bare $ 4,94. Jeg kjøpte et par, sammen med mine dagligvarer.

Jeg brukte kredittkortet for gass for å få 5% tilbake, bortsett fra da jeg var på Shell-stasjonene. Jeg bruker en dobbel stabell strategi der for å banke rundt 12% av prisen på pumpen.

Innen en måned hadde jeg en balanse på nesten $ 5000 på kortet, og jeg betalte minimum når uttalelsen kom inn (2% av balansen).

Jeg løp senere balansen opp til om lag $ 6 500 - fullt ut maksimere 5% tilbakebetaling og tjene 1% på andre kjøp.

I mellomtiden ble jeg opprettet del to av strategien min ...

Investere Kredittkort Selskapets penger

Jeg betaler normalt kredittkortbalansen i sin helhet hver måned. Jeg hadde pengene til å betale, men i stedet for å betale, denne gangen investerte jeg det.

Jeg hadde tidligere oppdaget FDIC-forsikrede sparekontoer som betalte 5% rente, og hadde en allerede. Det var tid for en annen.

Jeg registrerte meg for en Brinks Prepaid MasterCard og satt opp et direkte innskudd på $ 500 for å bli oppgradert. Det kvalifiserte meg for en tilkoblet 5% sparekonto.

Det tok et par uker å sette opp, og jeg må ha aktivitet en gang hver tredje måned for å unngå avgifter, men den $ 5000 jeg flyttet inn på kontoen, gir et 5% årlig prosentvis avkastning (APY).

Jeg foretar minimumsbetalinger på Sun Trust MasterCard til like før rentegodene starter. Da betaler jeg det med Brinks-kontoen eller andre midler.

Med andre ord, Jeg bruker kredittkortselskapets penger til å gjøre 5% interesse i ca 10 måneder. Jeg samler om $ 210 i interesse.

Bruk av 0%, eller lavrente penger, fra kredittkortselskaper til å investere i høyere priser kalles noen ganger "stoozing" eller "kredittkortarbitrage."

Da jeg maksimerte de 5% tilbakebetalinger og fikk 10% bonusen for å innløse dem til kontoen min, hadde jeg samlet $ 340.

Men i prosessen betalte jeg omtrent $ 60 i gebyrer for disse Visa-gavekortene, så jeg lagde egentlig bare 280 dollar.

Mellom $ 280 har jeg allerede netted fra kontantbelønninger og $ 210 i interesse, Jeg har laget $ 490 denne sommeren på ett kredittkort.

Hver lille bit hjelper.

Skal du prøve dette?

Hvis du ikke er godt organisert, kan du komme inn i trøbbel med denne strategien.

Hvis du for eksempel glemmer tidsfristen og har en $ 5 000 balanse når kredittkortet begynner å lades, kan du skylde $ 100 i interesse før du vet hva som skjedde.

Og så er det denne viktige advarselen: En høy balanse på et kort kan redusere kredittpoengene dine, fordi det påvirker deg negativt kredittutnyttelsesgrad.

Poengsummen skal hoppe tilbake kort tid etter at du har betalt balansen. Men hvis du planlegger å låne for et hjem eller en bil, bruk denne strategien etter du får lånet.

Også tilbudet jeg brukte er fra en regional bank. Det kan ikke betjene ditt område, og vilkårene kan ha endret seg når du leser dette.

Men hvis du er klar, er den grunnleggende strategien den samme med andre kredittkort og sparekontoer.

Faktisk, som jeg skriver dette, kan du gjøre en trippelstabel med Chase Freedom-kortet. Her er et eksempel på hva du kan gjøre:

1. Få bonusen

Tilbring $ 500 på kortet innen tre måneder, og du får en $ 150 bonus.

2. Maksimere de 5% kjøpene

5% -kategoriene endres kvartalsvis og er begrenset til $ 1500 i kjøp per kvartal.

Se etter kategorier for steder å kjøpe debetkort eller gavekort til butikker du normalt handler.

Du bør kunne få $ 375 kontant tilbake i de første 15 månedene. Hvis du kan gjøre nok vanlige kjøp for å unngå avgifter for å kjøpe debetkort, er pengene rent resultat.

3. Invester pengene

Kortet tar ingen interesse i 15 måneder.

Max ut de 5% Chase Freedom-kategoriene for å tjene penger tilbake og bygge balansen din. Betal bare minimum hver måned.

Til slutt kan du få en balanse på $ 5000 eller mer, og få pengene klar for utbetalingen like før de 15 månedene er oppe.

Få et Mango-kort, og sett opp direkte innbetaling av lønnsslippet ditt for å kvalifisere for en koblet 6% sparekonto. Mango har en månedlig gebyr på 3 dollar, og hvis du ikke fortsetter med et månedlig direkte innskudd på minst $ 500, senker renten til 2%.

Sett kredittkortet ditt utbetalt penger på sparekontoen.

Hvis gjennomsnittsbalansen din er $ 4000 i de første 15 månedene (eller mindre - maksimumet som tjener 6% er $ 5000), samler du $ 300 i interesse og betaler $ 45 i gebyrer - en netto fortjeneste på $ 255.

Din total mellom bonusen, kontant tilbake og renter: $ 780.

Mango sparekontoen er FDIC-forsikret, men det tar litt arbeid å sette opp og vedlikeholde.

For å holde det enkelt, kan du åpne en konto på MySavingsDirect.com, som for tiden betaler 1,10% uten noen fangst.

Selvfølgelig vil interessen din gå ned til $ 55 i 15 måneder, men du vil fortsatt få en respektabel $ 580.

Din sving: Hvordan tjener du penger med kredittkortene dine?

Opplysning: Vi nøler ikke med å plukke pennies av fortauet når vi ser dem. Men de tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper våre inntekter til å vokse enda raskere. I tillegg er det mye renere enn fortauet penger. Vennligst les vår fullstendige retningslinjer for offentliggjøring her.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar