Mat

Hvorfor noen som elsker god (men billig) vin trenger å bli med Sam's Club ASAP

Hvorfor noen som elsker god (men billig) vin trenger å bli med Sam's Club ASAP

Din neste vin onsdag kan innebære en tur til Sam's Club.

Ifølge Fortune er Costco for tiden den største vinforhandleren i landet, men Sam's Club ønsker en del av den markedsandelen.

For å gjøre det, er det lanserer sine egne merkevarer i år.

Vil det være nok til å utfordre Costcos tittel?

Hva vi vet om Sams Clubs nye in-house-vin

Billige vin er noe som er viktig for oss her på The Penny Hoarder. Vi har gjennomgått den berømte Two-Buck Chuck på Trader Joe's. Vi har ingen skam i risting til boksede viner. Vi har til og med noen killer tips for å finne den beste vinen under $ 15.

Så, ja, vi er fascinert av Sams Clubs flyt i vinmarken.

Engroklubben solgte tidligere merker av vin, men nylig introduserte den sin første internt vin, en chardonnay fra California som ringer inn på bare $ 8. Det vil legge til en cabernet sauvignon fra Napa Valley, en Champagne og en prosecco.

Dang. Snakk om fancy på en ikke-så-fancy pris. Jeg digger det.

Innebygde viner er en del av en gjenoppretting av medlemmets Mark, Sam's Clubs merkevare. I løpet av de neste to årene vil revolusjonen bringe 600 nye premiumprodukter til hyller, slik som håndlagde havsaltkarameller, lasagne og amerikansk hentet honning, annonserte Sam's Club 19. april.

Det ser ut til at det er nesten tid for oss å gjøre en annen vins smak test - selvfølgelig i vitenskapens og journalistikkens navn. 😉

Din sving: Hva er din favoritt billig vin?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar