Liv

5 stykker videregående nostalgi du burde sannsynligvis bare selge allerede

5 stykker videregående nostalgi du burde sannsynligvis bare selge allerede

Enten du tenker på vårrengjøring eller sparer for sommerferie, kan decluttering hjelpe deg med å tjene ekstra penger - og rydde hodet.

Og la oss innse det, du har sikkert fått en masse gamle ting fra videregående skole, bare sitter i en boks i et av skapene dine. Kanskje å samle støv under sengen?

Her er fem ting du kan rydde ut av livet ditt og selge for noen raske penger denne uken.

1. Din (andre) kopi av "Jagged Little Pill"

Har du en CD-spiller lenger? Seriøst dreper det en vibe i stuen din.

Vi setter pris på ditt upåklagelig alfabetiserte CD-tårn, men det er på tide å støte ut disse juvelkoffertene og kontanter inn på en gang imponerende musikksamling.

Decluttr vil kjøpe dine gamle CDer, videospill, DVDer og Blu-stråler gjennom sin app. Du skanner strekkoden med telefonen, og Decluttr gjør et tilbud.

Prisene varierer - vanligvis ca 50 cent til $ 3 per vare - men du kan laste ut mediene i bulk for å få ekstra $ 50 til $ 100 denne uken. Og aldri må se på dem igjen.

Med Decluttr kan du selge ting på nettet uten å måtte håndtere individuelle oppføringer og kjøpere.

Og frakt er gratis. Selskapet sender e-post til deg som forsendelsesetiketter for å dekke kostnadene. Bare skriv ut, pakk varene dine i en hvilken som helst boks og send den.

Decluttrs gjennomsnittlige kurvpris er mellom $ 50 og $ 60. Men hvis du har en særdeles imponerende samling støvete gamle medier, kan du gjøre litt avstand.

Vi snakket med en bruker, Gil Flores, som solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275, et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

Klassiske filmer i samlingen din kan hente enda mer. Decluttr fortalte oss at dette er noen av de nåværende topptilbudene:

 • "Buffy the Vampire Slayer: The Complete Series" - $ 8,87
 • "The Lion King" - $ 3
 • "Star Wars", den originale trilogien - $ 2,83
 • "Ringenes Herre: Ringens fellesskap" - 2,73 dollar

Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 på handlerne dine!

Her er lenken for å laste ned Decluttr-appen.

2. Den Unironic Ugly Sweater Din tante fikk deg til jul

Å rydde skapet ditt er vanligvis en god innsats for raske penger. Du har sannsynligvis et par stykker du er villig til å dele med, hvis noen er villige til å betale for dem.

Hvis du vil ha kontanter i hånden i dag, tar du luringen til din lokale forsendelsesbutikk. Hvis du kan vente, selg online, og du vil ikke engang måtte forlate huset.

Ikke klar til å la disse vintagebitene gå? Vi kan snakke om dine hoardendenser senere ... For nå, vurder å leie dem for å tjene ekstra penger.

Du vil få dem ut av huset for en stund, lomme litt deig og ha tid fra hverandre for å finne ut om du egentlig ønsker å holde fast på dem.

Vil avstand få hjertet ditt til å vokse fonder?

3. iPod du trodde var kul i videregående skole

Det var en tid da du følte deg som den sexy, rockin-silhouetten av Apple Lore når du gikk i salene med iPod.

Nå synes den gamle enheten umulig clunky og overflødig ved siden av din nyeste iPhone. Heldig for deg, henter nostalgi en pen penny.

Du kan selge en sjette generasjon iPod Classic 160 GB til Decluttr og lomme $ 50.

Det er mindre enn du kanskje kan selge på Ebay, men du kommer til å unngå selgerkostnader og fraktkostnader. Og du trenger ikke å håndtere flaky individuelle kjøpere.

Søk etter din modell iPod, iPhone eller nettbrett her for å se hvor mye du kan tjene.

4. Din Klasse Ring (Det er på tide å la gå)

Du vet sikkert du kan selge gull og sølv for kontanter; disse TV-reklameene vil ikke la deg glemme.

Men bli ikke fristet av disse selskapene.

Selg dine edle metaller lokalt for en bedre avtale og raskere betaling. Hvis du har bullion barer som ligger rundt, flott.

Hvis du er som de fleste av oss og gjør ikke lager gull barer, prøv å selge disse elementene:

 • gamle smykker
 • ekte sølvtøy
 • serverer retter
 • tannfyllinger (hvis de har falt ut og du har holdt på dem av en eller annen grunn ... weirdo)
 • kvartaler og dimer mynte før 1965
 • bryllup og forlovelsesringer (beklager)

5. Xbox 360 og spill, Bruh

Din var det heteste huset i blokken da du opprettet den nyeste Xbox. Men mer enn et tiår etter utgivelsen, er det vanskelig å finne spill eller støtte for systemet.

I tillegg er du helt oppvokst nå, med mindre ledig tid enn du pleide å ha. Støv den gamle tingen av og få den ut av huset ditt. Lag plass til en klokke - eller hva voksne skal ha i sine stuer.

Selg den klassiske Xbox 360 Premium-konsollen til Decluttr, og bank $ 26. Nyere generasjoner av systemet kan få deg opp til $ 55.

I tillegg kan du gjøre enda mer ved å selge Xbox 360-spillsamlingen din. Her er noen av de mest populære videospillene, ifølge Decluttr:

 • "Grand Theft Auto V" - $ 15
 • "The Sims 3: Pets": $ 11
 • "Lego Star Wars: The Complete Saga" - $ 7,46
 • "Assassin's Creed: Revelations" - $ 6,67
 • "The Sims 3" - $ 5,05

Selge konsoller til Decluttr er like enkelt som noe annet element: Få et tilbud, send gratis og samle inn betalingen. Hvis selskapet av en eller annen grunn ikke kan betale hva det tilbys for en konsoll, vil det sende varen tilbake til deg.

Fikk du et annet spillsystem? Søk etter varene dine her for å se hvor mye du kan få.

Å få denne roten ut av livet ditt, vil være en belastning, og et fint løft til bunnlinjen.

Din sving: Får du vårenrengjøring denne uken?

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar