Penger

Hopp over kontoret: Cigna ansetter for nesten 100 arbeids-fra-hjemme posisjoner

Hopp over kontoret: Cigna ansetter for nesten 100 arbeids-fra-hjemme posisjoner

Leter du etter et selskap som omfatter å la ansatte jobbe hjemmefra?

Helseforsikringsselskap Cigna har 95 åpne arbeidsstillinger fra 25. april.

Helseopplevelse er ikke nødvendig for alle jobber, da det er muligheter tilgjengelig på områder som forretningsvirksomhet, salg og IT.

Jeg vil gjerne fortelle deg hva du vil gjøre i disse rollene og hvor mye de betaler, men siden disse stillingene er så varierte - fra en apotekskontoforvalter til en Medicaid / Medicare compliance-ekspert - er det umulig å knytte det hele ned.

Imidlertid sier selskapet at det er "dedikert til å hjelpe folk med å forbedre sin helse, trivsel og følelse av sikkerhet", så det er trygt å si at arbeidet på en eller annen måte vil falle innenfor dette oppdraget.

For å få et glimt av arbeid fra hjemmet med Cigna, sjekk ut denne korte videoen som fremhever en ansattes opplevelse.

Cigna Remote Jobs kommer med alvorlige fordeler

En Cigna-representant fortalte oss at flertallet av disse stillingene er heltid og tilbyr helsemessige fordeler. Noen er kvalifisert for en 401 (k) kamp, ​​kort- og langsiktig funksjonshemming, betalt ferie, studiebidrag og andre fordeler.

Bruk den avanserte søkefunksjonen på Cigna karriere side og velg "jobbe hjemmefra mulighet" filter for å finne den perfekte jobben for deg.

Noen jobbsøknader kan kreve at leietakere skal bo i en bestemt stat eller region.

En representant fra selskapet fortalte Real Simple at selv jobber som ikke er oppført som "arbeid hjemmefra", kan tilby ansatte fleksibiliteten til å jobbe eksternt i en eller to dager i uken.

Cigna rangert nr. 74 på Flexjobs '2017 liste over 100 toppselskaper for eksterne jobber.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: søker du etter en av cigna jobber hjemmefra?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar