Penger

Legit eller Scam? Her er hva som skjedde da vi tok undersøkelser på verdsatt meninger

Legit eller Scam? Her er hva som skjedde da vi tok undersøkelser på verdsatt meninger

Vi handler om måter å tjene ekstra penger her på The Penny Hoarder. Og en av de enkleste måtene er å fullføre undersøkelser.

Du kommer ikke til å tjene en formue. Men hvis du bare sitter og ser på TV uansett, hvorfor ikke få noen penger?

Når vi finner ut om et nytt undersøkelsessted, tar vi om for en prøvekjøring før du anbefaler det til våre lesere. Her er det som skjedde da vi prøvde verdsatt meninger ...

The Penny Hoarder er verdsatt meninger gjennomgang

Verdsatt meninger er en av de enkleste og høyest betalende undersøkelsessteder jeg noen gang har brukt - alle undersøkelsene jeg tok betalte minst $ 1,50.

Undersøkelsene er også oppfylt av nettstedets navn og mål - det betaler deg virkelig for dine meninger. Jeg tok undersøkelser på tonnevis av forskjellige emner, fra mine synspunkter på visse kulturelle trender, til hvilke videospillkonsoller jeg er interessert i og hvorfor.

Det tilbys også produkttesting som en måte å tjene ekstra penger gjennom nettstedet.

Registrering er enkelt, og utformingen av nettstedet er innbydende og enkel å navigere. Du fyller ut din personlige informasjon og nettstedet bestemmer hvilke undersøkelser du er kvalifisert til å ta.

Når du først lager kontoen din, fyller du ut forskjellige profiler om deg selv, om temaer som transport, utdanning, forbruksvaner og andre. Nettstedet bruker denne informasjonen til å sende deg undersøkelser, du vil nesten alltid være kvalifisert til å ta.

Bildet nedenfor er et hvordan dashbordet ditt ser ut. Når det er tilgjengelige undersøkelser, vil de bli oppført i delen "Mine undersøkelser".

Jeg har allerede tatt noen i dag, så listen min er tom. Jeg får rundt 2-4 e-postmeldinger hver dag med tilgjengelige undersøkelsesalternativer.

Når du er ferdig med en undersøkelse, ber vi deg vanligvis om å ta noen flere. Jeg ble ikke kvalifisert for dem alle, men jeg klarte å ta ganske mange.

Selv om du ikke kan innløse dine undersøkelsespenger for faktiske kontanter, kan du innløse det for et Visa-gavekort, eller kjøpe gavekort til store forhandlere som Macy, Nike og Amazon i $ 20 trinn.

Nettstedet belaster et gebyr på $ 2, og det er derfor $ 20 gavekort koster deg $ 22. Heldigvis betaler undersøkelsene godt, så det tar ikke lang tid å tjene den ekstra $ 2.

Det laveste beløpet du kan innløse er $ 10, men det er for forhandlere som magazines.com, som jeg ikke bruker personlig, så jeg holder ut for et Amazon-kort. Jeg har ikke innløst noen priser ennå, men nettsiden sier det sender deg gavekortkoden innen 24 timer.

Her er en liste over alle undersøkelsene jeg har tatt i løpet av forrige uke. Som jeg sa før, er dette noen av de høyere betalende undersøkelsene jeg har sett ut av nettstedene jeg har brukt.

Ingen av dem er under $ 1,50. Den laveste jeg så, men endte med å diskvalifisere for, var $ 1. De er raske undersøkelser også - de fleste tok bare 15-20 minutter.

På litt over en uke har jeg tjent $ 11,50.

I dette tempoet vil det bare ta meg en uke til å tjene $ 22 jeg trenger for å belaste mine belønninger for Amazon-gavekortet jeg vil ha.

Med sine høye betalende undersøkelser, interessante emner og korte undersøkelsestider, er verdsatt meninger definitivt verdt å sjekke ut om du vil gjøre noen ekstra penger på fritiden din.

Jacquelyn Pica er en junior forfatter / SEO-ekspert på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar