Liv

9 Travel Essentials Denne Globetrotter kjøper bare på Dollar Store

9 Travel Essentials Denne Globetrotter kjøper bare på Dollar Store

Som luftfartsjournalist og reisentusiast har jeg jobbet og spilt meg rundt verden. I år har jeg logget på nesten 60 000 miles på reise over USA og til Barcelona, ​​Island, Bahamas, Montreal og to byer i Kina.

Alt som reiser krever visse viktige elementer for min helse og komfort. Men, inspirert av min bestemor, som vokste opp under den store depresjonen og likte de finere tingene i livet, vet jeg at jeg ikke trenger å betale topp dollar for de viktigste.

I stedet kjøper jeg dem på min favoritt lokale dollar butikk, Dollar Tree, som bærer mange kjente merkevarer. Her er dollar-butikken reisetilbehør jeg alltid henter før en tur.

1. Sleep Essentials

Jeg er gammel nok til å huske en tid da flyselskapene ga bort gratis øye masker, sokker og ørepropper på langdistansefly, men de dagene er borte.

Men for $ 3 kan du kjøpe en linsemaske, myke og komfortable sokker og ørepropper som gjør en god jobb.

2. In-Flight Snacks

På bakken er det dyrt flyplassmat. På flyet er du heldig hvis det er kjøpsmuligheter for mat (jeg nekter å betale) eller små pakker med peanøtter og pretzels.

Så jeg tar alltid min egen mat når jeg reiser.

Dollar Tree har et stort utvalg av candies for å tilfredsstille min søte tann. Det har også flyvennlige matvarer som trail mix, rosiner, ruskede, blandede nøtter og granola barer.

3. Reise Kaffekopper

En gang i luften liker jeg å ha en kopp kaffe eller te, men jeg er også bekymret for turbulens eller en passasjer som forårsaker utslipp på meg eller min laptop.

For å forhindre potensielle messer tar jeg min egen isolerte kaffekrus, som også har en tendens til å være større enn flyselskapets kopper.

4. Refillable Vannflasker

Hvis kaffe eller te ikke er din ting, plukk opp en tom vannflaske. Mange flyplasser har installert gratis hydreringstasjoner hvor alle med en tom flaske kan fylle opp før en flytur, eller du kan alltid bruke en vannfontene.

Og hvis du er snill med flygebyrene, kan de til og med fylle flasken under flyet.

5. Zip-Top Vesker til Væsker

Transportsikkerhetsadministrasjonen krever at reisende holder sine bærevann i en kvarts størrelse veske.

Jeg er en fan av zip-top fryserposer, som har en tendens til å være tykkere og robustere enn vanlige zip-poser. Og det er rikelig med plass til alle dine væsker.

6. Reise-størrelse flasker

Jeg har gått til butikker og sett sett med TSA-vennlige flasker for lotion, sjampo, balsam og flytende såpevarer for alt fra $ 4,99 til over $ 20. Butikker som Walmart og Target har ganger fulle av TSA-vennlige pakker av deodorant og tannkrem.

Ingen av disse elementene kan slå kjøper sett med flasker for $ 1 og fylle dem med forsyninger du allerede har hjemme.

7. Førstehjelpsforsyninger

Det er ingenting verre enn å være syk mens du reiser. Vær forberedt ved å pakke helsestablere som hostedråper, allergifremmende medisiner, hostesirup, kald og influensa flytende kapsler, og ansiktsvev i reisestørrelse.

Hold medisiner som Aleve, Tylenol, aspirin og vitaminer i en praktisk syv dager pille sak som ikke tar opp mye plass i en carry-on.

Ta vare på mindre kutt, forstørrelser og vondt med elementer som antibiotisk salve, hydrokortisonkrem, valsede bandasjer, plastbandager, varme- og kuldeflater, medisinsk tape og arm- eller benbår.

8. Tannbørster

Dollar Tree selger utallige tannbørster, men mine to favoritter er tannbørsten med en hette, tannkrem og en plastbæreveske; og Crest Scope pre-pasted tannbørster med en plukk på slutten.

Du kan også få tannbørster, pustebånd og mini-tannbørster.

9. Hånd Sanitizer, Lotion og Lip Balm

Du kan føle deg bra og se bra ut uten å bruke en formue.

Som en germophobe, vil jeg ikke fly uten mine 2,8-ounce duftende håndrensere, som kommer i en pakke med tre. Jeg tar også Purell-våtservietter, som gjør dobbelt plikt som et ansiktsoppfrisker og en klut for å tørke ned kimplattformede flyflater.

Fly hytter kan bli tørre, så jeg er en stor fan av Udderly Smooth Udder Cream og Body Lotion, som er bra for ansikt og hender. For tørre lepper, prøv en tre-pak med Chap Ice leppebalsam.

Din sving: Kjøper du noen av dine reisevirksomheter på dollarbutikken? Hva anbefaler du?

Benét J. Wilson er freelance luftfart / reise journalist basert i Baltimore. En av hennes favorittfilmer er "The Terminal", fordi Tom Hanks 'karakter faktisk oppnådde drømmen om å bo i en flyplass.


Skrive Inn Din Kommentar