Penger

Xerox er å ansette tonn med reps over hele USA (fordelene er fantastiske!)

Xerox er å ansette tonn med reps over hele USA (fordelene er fantastiske!)

Hvis du er interessert i å jobbe for Xerox, men savnet på jobben hjemmefra, har vi funnet flere muligheter som kan passe.

Xerox ansetter flere kundeserviceassistenter for call centers over hele USA, inkludert dette sesongbestilling i Lexington, Kentucky. Det lover lørdager og $ 13,75 i timen.

Som kundeassistent støtter du kunder via telefon eller e-post, feilsøkingsproblemer med eksisterende tjenester og anbefaler produkter for bedre å betjene deres behov.

Krav til Xerox kundeservicejobber

Du trenger ikke en grad til å søke om denne jobben, bare et videregående diplom eller GED - plus stellar kundeserviceferdigheter og omtrent seks måneders kundeservicer i person eller over telefon.

Du trenger også grunnleggende skriveferdigheter. Spesifikke ord per minutt-krav varierer avhengig av klienten, men vi har sett krav rundt 25-30 WPM - som kan gjøres så lenge du ikke jakter og peker.

Avhengig av legitimasjonene dine, har Xerox også åpninger for en rekke virtuelle jobber, inkludert ledelse, informasjonssikkerhet og rekruttering.

Xerox Employee Benefits

Xerox fulltidsposisjoner kommer med noen gode fordeler!

Flere jobboppføringer merker disse ansattes fordeler:

  • Medisinsk, tann- og synsdekning
  • 401 (k) planer
  • Opplæringshjelp
  • Betalt fritid
  • Firma rabatter på lokale restauranter og treningsstudioer, pluss rabatter på mobiltelefon service, auto og reise, internasjonale fornøyelsesparker og mer

Å søke: Finn en stilling i nærheten av deg, og fyll ut søknaden din på nettet.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Vil du søke om å jobbe for Xerox?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar