Liv

Dette selskapet legger til en rimelig reisemulighet til lavprisbusslandskapet

Dette selskapet legger til en rimelig reisemulighet til lavprisbusslandskapet

Tenk deg å reise fra Los Angeles til Las Vegas for om prisen på en Starbucks Venti latte.

Det er det FlixBus, et europeisk busselskap som kommer til USA, tilbyr reisende.

FlixBus 'signaturgrønne busser vil treffe veiene 31. mai, selv om kundene er i stand til å bestille turer nå. Ruter er konsentrert langs vestkysten og sørvest, med avganger fra rundt to dusin byer, inkludert Los Angeles, Las Vegas, Phoenix og San Diego.

Ifølge selskapet håper FlixBus å utvide til å tilby mer enn 1000 tilkoblinger innen utgangen av 2018.

Med priser så lave som $ 2,99FlixBus ser ut til å konkurrere med andre økonomibuss selskaper som Megabus og BoltBus. Hvis du legger til en servicegebyr på $ 2, legger du den laveste summen under $ 5.

En representant fra FlixBus fortalte The Penny Hoarder at selskapet vil begynne å tilby 99 prosent priser starter 24. mai. Den høyeste prisen jeg kom over, mens du søkte på forskjellige ruter og reisedatoer, var $ 34,98 for en enveiskjøring fra L.A. til Vegas.

En grunn til at FlixBus er i stand til å holde sine priser lave kan være at selskapet ikke eier bussene i sin flåte. I stedet eies og busses bussene av seks regionale busspartnere, og FlixBus styrer billettsalg, markedsføring, teknologi og kundeservice.

Passasjerer har lov til å reise med en bæreveske under 25 pounds og et stykke bagasje under 50 pounds uten kostnad. En ekstra pose koster $ 10.

Passasjerer kan også velge å velge egne seter med priser som starter fra $ 1,49. FlixBus sier hvert sete har romslig benplass, gratis Wi-Fi og strømuttak.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar