Liv

Slik gir du sommerleir for barna dine, selv om du er på et budsjett

Slik gir du sommerleir for barna dine, selv om du er på et budsjett


Hvis du har barn, vet du at sommeren er mindre om avslapning og mer om å finne ut hvordan du holder barna underholdt! Barnehageutgifter skyves ofte ofte om sommeren, da arbeidende foreldre må sørge for at barna blir overvåket i løpet av dagen.

Sommerleir er en flott løsning på underholdnings- / tilsynsforløpet, men sommerleirer kan være veldig dyre. Hvis du tenker på hva du skal gjøre med barna i sommer, får Get Rich Slowly noen gode forslag til hvordan du kan spare penger på sommerleiren.

Stipendier, gaver og spargriser

Det første du vil gjøre er se hvilke sommerleirer som tilbyr stipend. Mange leirer gir stipend til familier som trenger den ekstra økonomiske boosten, så sjekk leirene i ditt område og begynn å sende inn søknader.

Vær oppmerksom på leirer som tilbyr søskenrabatter; noen ganger kan en leir spare deg for litt penger mens du overvåker alle dine barn samtidig! Det er en vinn-vinn.

Vurder å spørre barnas besteforeldre for en økonomisk gave. De fleste besteforeldre ønsker å bidra til sine barnebarns liv, og å betale for sommerleir er mye bedre enn å kjøpe det nyeste leketøyet!

Ikke glem det spør barna dine om å dyppe inn i sine egne spargebanker eller kvitteringspenger, spesielt hvis de er de som ber deg om å la dem gå til en dyr leir. Men vær ikke overrasket hvis barna dine plutselig blir interessert i et rimeligere alternativ. Som Get Rich skriver langsomt: "Det er utrolig hvordan barna vil endre når det er deres penger som vil betale for det. "

Sommerkampalternativer

Hvis sommerleiren er ute av din økonomiske rekkevidde i år, vurder disse billige sommerleirene og leiralternativer:

  • Gratis eller rimelig dag leirer drevet av kirker eller lokale atletiske organisasjoner
  • Dagslange barnaktiviteter vert på det offentlige biblioteket
  • Sommerskole eller berikningsprogrammer på barnets offentlige skole

Sjekk ditt lokale papir og besøk lokale organisasjoners nettsteder for å finne ut hvilke rimelige barnemuligheter som er tilgjengelige.

Bli rik Sakte foreslår også at du Begynn å budsjettere nå for neste års leiekostnader. Få en krukke og begynn å kaste i din løse forandring, eller registrer deg for en av de mange bankprogrammene som hjelper deg med å spare små mengder penger hver uke. Jo mer du sparer, desto mer vil du være forberedt på familiens utgifter, inkludert sommerleir!

Vil du lære mer? Les hele historien på Get Rich Slowly.

Din sving: Har du tips om hvordan du kan spare penger på sommerleiren?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar