Penger

Lær hva du vet: Tjen penger på nettet på Udemy og Google Helpouts

Lær hva du vet: Tjen penger på nettet på Udemy og Google Helpouts


Oppdatering 3/24/15: Dessverre annonserte Google bare at "Helpouts" lukkes den 20. april 2015.

Når du tenker på å bli betalt for å lære hva du vet, hva kommer i tankene? Setter opp en plakat i en lokal kaffebar og håper på det beste? Publisering av en annonse på Craigslist?

Heldig for oss er vi ikke lenger begrenset til vårt lokale område når det gjelder å få betalt for å lære våre ferdigheter. Takket være nettbaserte læringsplattformer som Google Helpouts og Udemy, noen, hvor som helst, kan lære hva som helst.

Hva kan du lære?

Hvis du tror du ikke har noen ferdigheter til å undervise, tenk på nytt. De fleste av oss er eksperter på noe, om det setter på sminke, baker brownies, eller til og med lager ballongdyr!

Tegner et blikk på hva du kan lære eller hjelpe andre med? Her er noen ideer:

 • Musikk leksjoner
 • Fotografi leksjoner
 • Webprogrammering leksjoner eller tjenester
 • Computer reparasjon leksjoner eller tjenester
 • Sosial mediekonsulent
 • Matlaging eller baking leksjoner
 • Treningsinstruksjon
 • Ernæringsmessige konsultasjoner
 • Faglig veiledning
 • Livscoaching
 • Stil konsultasjoner
 • Skjønnhetskonsultasjoner
 • Hagearbeid

Hvordan begynne å undervise på nettet

Nettsteder som hjelper deg med å bli betalt for å dele din ekspertise, dukker opp til venstre og høyre som svar på etterspørselen fra gjennomsnittlig Joe for å lære nye ferdigheter på nettet. Vi har allerede dekket med en YouTube-kanal for å tjene penger ved å undervise andre, men her er to flere gode alternativer å bruke.

Google Helpouts

Hvis du har en Google-konto (og la oss innse det, gjør de fleste av oss) og er over 18 år, kan du registrere deg for å lære dine ferdigheter gjennom Helpouts - i utgangspunktet videochattopplæringssessioner. Du trenger en datamaskin med et webkamera, men du kan sikkert også jobbe med smarttelefonens videokamera.

Google Helpouts dekker en rekke forskjellige emner, inkludert kunst, musikk, datamaskiner, matlaging, utdanning, mote, skjønnhet, fitness, hagearbeid og mer. For eksempel, den topprangerte Helpout under kategorien Art & Music som jeg skriver dette innlegget, er for begynnelses- og mellomliggende sangundervisning. Under Cooking-kategorien er den topprangerte Helpout for hjelp med konservering, frysing og dehydrering av matvarer. Og ja, det er noen på Google Helpouts som tilbyr å lære deg å lage ballongdyr, så det er velkomne å tenke utenfor boksen.

Hvor mye penger kan du gjøre på Google Helpouts?

Belaste det du vil ha for leksjonene dine, og angi tilgjengeligheten din slik at potensielle studenter kun kan planlegge økter når du er klar for dem. Du belaster elevene dine hver minutt eller per Helpout-økt, og de betaler deg via Google Wallet. Google trekker en 20% provisjon fra inntektene dine (ligner på nettsteder som Fiverr), med mindre du er en helsepersonell som tilbyr medisinsk rådgivning, i så fall er det ingen provisjon.

Hvis du er usikker på hva du skal ta betalt for Helpout, kan du bla gjennom lignende oppføringer for å se gåhastigheten. I kategorien Art & Music belastes de fleste rundt $ 25 i 30 minutter. I matlagingskategorien tilbyr de fleste 15 minutters økter for $ 10 til $ 15 hver.

Vurder hva tiden din er verdt; siden du skal være undervisning i hver sesjon, må du sørge for at du lader nok til å gjøre undervisning i Helpout verdt din tid. Du kan imidlertid også starte med et annet mål: Mange tilbyr deres Helpouts gratis i håp om å få positiv tilbakemelding for å bidra til å bygge opp sine rangeringer på nettstedet. Jo høyere stjerneklassifiseringen din er for Helpouts, desto mer sannsynlig vil du bli oppført øverst for din kategori på Google Helpouts - med flere som ser på oppføringen din.

Annonsering av Helpouts er opp til deg. Google hjelper ikke med annonsering; de gir bare plattformen.

Udemy

Udemy er litt annerledes enn Google Helpouts, selv om den grunnleggende forutsetningen er den samme: alle kan få betalt for å lære andre hva de vet. Det er enormt populært, med over 3 millioner studenter som søker sin database med 18.000 kurs. Den største forskjellen er at Udemy er en plattform du bruker til å lage og selge et online kurs, mens Google Helpouts er liveundervisning.

Den store fordelen med Udemy over Google Helpouts fra et læringsperspektiv? Du trenger bare å gjøre det harde arbeidet en gang - når du først oppretter kurset - og så kan du selge det igjen og igjen. På Helpouts, vil du lære å leve hver gang noen bøker en økt med deg. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Hvordan lage din utemy kurs

Bruk Utemy-læringsplattformen til å lage video, lyd, PowerPoint-presentasjoner og alt annet du trenger for ditt virtuelle kurs. Deretter bare pris det og trykk publiser-knappen.

Bla gjennom eksisterende kurs skal hjelpe deg med å finne ut hva du skal ta betalt for dine egne kurs. For eksempel er de fleste av IT og programvare kursene priset mellom $ 50 og $ 100, mens kurs i mat og drikke og musikk kategorier, de fleste kurs er priset til mindre enn $ 50.

Som en tommelregel, Jo mer innhold du deler i løpet ditt, desto mer kan du belaste. De dyrere kursene har en tendens til å ha 10+ timers innhold, hvor kursene som er $ 50 eller mindre, vanligvis har bare noen få timers innhold.Som på Helpouts tilbyr mange instruktører sine kurs gratis for å bygge opp god tilbakemelding før de begynner å lades, eller å bli kjent som eksperter i deres nisjer.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Utemy til å lære dine ferdigheter, merk at de vil frata 50% provisjon fra salgsprisen dersom studenten finner deg gjennom deres system. Hvis du markedsfører deg selv via din personlige blogg, sosiale medier kontoer eller en annen metode som bruker din spesifikke lenke, får du 100% av inntektene dine.

Hvor mye tjener folk på disse nettstedene?

For mange er Google Helpouts og Udemy bare muligheter for litt ekstra penger. Men et utvalg er mer enn å betale regningene ved hjelp av disse plattformene. For eksempel, Victor Bastos fra Lisboa, Portugal var i stand til å tjene nesten en halv million dollar på litt over et år takket være webutviklingskursene han postet på Udemy.

I tillegg til å tjene penger på nettet, kan du registrere deg på begge sider som instruktør, og kunne hjelpe deg med å bygge ditt rykte som ekspert i din nisje. Hvis du gjør en god jobb og kundene dine vurderer deg høyt, er du mer sannsynlig å tiltrekke seg nye kunder og bli kjent som en go-to person i ditt felt.

Din sving: Hvilken ferdighet vil du lære på nettet?

Anna Thurman er en mamma og blogger fra hjemmet. Hver uke undersøker og vurderer hun de beste arbeids-hjemme-mulighetene på bloggen hennes, Virkelige måter å tjene penger på nettet.

Skrive Inn Din Kommentar