Liv

8 byer med de dyreste pendler - og få måter å spare penger på

8 byer med de dyreste pendler - og få måter å spare penger på

Jeg pendler 5.6 miles for å jobbe hver dag: 5 miles via min bil, 0,6 miles via mine føtter.

I alt tar turen et gjennomsnitt på 30 minutter - en mest perfekt podcastperiode.

Jeg kjører en av de tilbakekalte diesel Volkswagens, så selv om jeg dreper miljøet, får jeg god kjørelengde. Hvis jeg ikke reiser ekstra, kan jeg nok gå en måned uten $ 50 påfylling for tanken min - kanskje enda lenger.

Plus, parkering er gratis (dermed 0.6 mil gange).

Min største pendling bekymring er timing trafikk signalene.

Som det viser seg, er jeg faktisk ganske heldig.

LendingTree nettopp lansert en hel masse tall om kostnaden for amerikanernes pendler. Og det ser ut som å pendle for mange av dere, det er heckin 'long - og ganske pricy.

8 byer med de dyreste daglige pendler

Fly, tog og biler ... Vi har alle våre pendlingsinnstillinger. (Holla hvis du har et fly!) 64,4% av oss kjører til jobb, ifølge Pew Research Center.

Så la oss vurdere: Hvilke byer er de dyreste for arbeidere å kjøre og parkere? Og hva er det beste, billigste alternativet hvis du bor i disse byene?

1. New York: $ 546,47 per måned

Jeg har aldri bodd i NYC, men jeg vet at jeg aldri ville prøve å kjøre til jobb.

For meg er det fordi jeg ikke er god i trafikken. I tillegg er prisen å parkere vanvittig: $ 430 per måned. (Det er mer enn jeg betalte for utleie på college.)

Din beste innsats er å ta bussen eller t-banen; Den månedlige kostnaden for det er $ 116,50.

2. Boston: $ 532.89 per måned

Selv om Augustana gjorde Boston virker tiltalende tilbake i videregående skole, kan jeg ikke si at prisen på pendling gjør det samme.

Tenk på å ta bussen eller t-banen, som er nesten halvparten av prisen på New Yorks offentlige transport, og ringer opp til $ 84,50 i måneden.

På den lyse siden har Boston den korteste pendlingsavstanden på 5,6 miles.

3. Chicago: $ 525.87 per måned

Den gjennomsnittlige pendlingsavstanden i Chicago er en avrundet 10 miles.

Men du vil kanskje kaste bilen og hoppe på bussen eller t-banen for $ 100 i måneden. Det kan spare deg mer enn $ 400 hver måned.

4. Miami: $ 476.90 per måned

Miami har en registreringsavgift på 239,50 dollar for biler - men det er en engangs ting, ifølge LendingTree. Få det ut av veien, og du burde ha det bra.

Selvfølgelig er det bedre å ta en buss for et gjennomsnitt på $ 112,50 i måneden. Uansett hva du gjør, skjønt, ikke ta en taxi. Den gjennomsnittlige månedlige kostnaden for den tjenesten er $ 2.059.64

5. San Francisco: $ 472.70 per måned

Dens daglige pendler parrer godt med leieprisen.

Interessant nok, ville det bare koste deg en gjennomsnittlig $ 20 mer per måned for å ta en Uber til jobb, noe som virker som en pokker av mye mer praktisk.

Igjen, vil du hoppe på bussen eller t-banen hvis du ønsker å redde. Den kostnaden er ganske lav på $ 73 i måneden.

6. Baltimore: $ 461.55 per måned

OK, jeg tror ikke LendingTree er rettferdig mot Baltimore. Som Miami, legger den til i registreringsavgiften på $ 135 og $ 138 tittelavgift. Igjen: Det er en engangs ting.

Ta det ut av hensyn, pendler til å jobbe med bil - inkludert parkering - gjennomsnitt under $ 200 i måneden.

Men det er bare $ 68 å hoppe på bussen eller t-banen.

7. Philadelphia: $ 432.13 per måned

Philadelphia: Hvor drømmer om å parkere bilen, går du til døden.

Denne byen har noen av de høyeste parkeringskostnadene i gjennomsnitt på $ 313,25 per måned. For det kan du også ta Uber. Totalt vil gjennomsnittlig turen koste bare noen få cent mer per måned.

Bortsett fra DC har Philly den høyeste kollektivtransportkostnaden på nesten $ 150 i måneden.

Jeg skal bare spise en cheesesteak nå.


8. Seattle: $ 395.78 per måned

Kjøring og parkering i Seattle er ikke så ille. Jeg mistenker at jeg ville bruke omtrent så mye på Starbucks. (Bare tuller.)

Uansett hva du gjør, ikke opt for Uber i denne kaffedrevne byen. Den $ 1,35 per mile rate gjør den til den nest dyreste, bak New York City.

Offentlig transport utgjør $ 63 per måned.

Andre faktorer å vurdere - pluss alternativer

Pendling til jobb er full av variabler. Jeg skjønner at det ikke bare er kostnaden - selv om det er en viktig bekymring.

Det er også hele tiden tingen. Den gjennomsnittlige amerikaneren bruker 26 minutter pendling til jobb - 9 dager med pendling hvert år, ifølge The Washington Post.

Du har noen alternativer, skjønt. Vurder å lande en jobb-hjemme-jobb; Vi legger et tonn om dem på vår Facebook-side.

Du kan også spørre sjefen din om å jobbe eksternt. Selv om det er en dag i uken, sparer du tid, penger, gass og en ekstra hodepine.

Ditt neste alternativ? Lag noen venner på kontoret.

Vær den sosiale sommerfuglen du er og samarbeide med andre til carpool. Mange store byer har parkeringsplasser som er spesielt asfaltert for bilpoolere. Deretter kan du dele kjørelengde, gass og parkeringsavgift - kanskje til og med svare på en e-post eller to før du går på kontoret.

Noen byer betaler deg selv til carpool.

Award for mest innovative? En av våre ansatte velger å ri sin elektriske sykkel til jobb.

Din sving: Hvor mye bruker du en måned på din pendling?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar