Penger

Hvordan lage $ 100 + / år som en Nielsen-familie

Hvordan lage $ 100 + / år som en Nielsen-familie


Du har hørt om Nielsen-selskapet før, ikke sant?

De har sporet TV-karakterer siden 1950-tallet, og for å gjøre det har de ofte betalt familier for å rapportere om hvilke TV-programmer de ser på.

Nå, nå har de 3 nye paneler som sporer ting som nettsidene vi besøker oftest til det vi kjøper i matbutikken.

Jeg har vært en del av alle disse nettstedene for en stund nå, og jeg tjener vanligvis en ekstra $ 100 / år. Det vil definitivt ikke gjøre deg rik, men de ekstra lommepenker er alltid hyggelige å ha. 🙂

Her er panelene du burde bli med ...

1. Nielsen Mobile Panel for iPhones (opptil $ 50 / år i fortjeneste)

Nielsen har også et panel som måler populariteten til nettsteder og online videoer, men det er bare tilgjengelig for iPhone-brukere for øyeblikket. Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Hvis du har en iPhone, melde deg på her. (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte).

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør.

2. Nielsen Digital Voice

Når du registrerer deg for å være på dette panelet, blir du automatisk angitt for å vinne penger hver måned.

Den laveste prisen er $ 25 og toppprisen er $ 1000, og du vil være kvalifisert til å vinne hver måned (faktisk har jeg hørt fra et par lesere denne uken som har $ 25 sjekker allerede).

Opplysning: Vi setter pris på at du lar oss inkludere tilknyttede lenker i dette innlegget. Det hjelper å holde øl kjøleskap lager i Penny Hoarder break room.

Skrive Inn Din Kommentar