Penger

Finansielle eksperter sier dette er hvorfor tusenårsvis blærer det med penger

Finansielle eksperter sier dette er hvorfor tusenårsvis blærer det med penger

Hva gjør jeg galt? Det er det jeg alltid vil vite.

Jo, jeg liker også positiv forsterkning: Ikke bekymre deg, du gjør en god jobb som en ansatt / ektefelle / foreldre / menneske.

Men, gode vibber til side, jeg trenger å vite hva jeg gjør feil. Hva stinker jeg på?

Dette gjelder også for å administrere pengene mine. Hva kan jeg gjøre bedre? Hva tenker jeg ikke på? Hva er mine blinde flekker?

Ingen forteller oss dette, vet du? Spesielt når vi er unge og bare starter ut.

Vi trenger penger råd!

Derfor spurte The Penny Hoarder et panel på åtte whiz-bang finansielle rådgivere dette spørsmålet:

Hva er en vanlig økonomisk feil som nybegynnere gjør?

På å bli dratt av forsikringsselskaper

"Den største feilen jeg ser årtusener gjør blir duped av forsikringsselgere. Alle trenger forsikring, men en liten del av ungdommene trenger forsikringen som selges av de fleste 'finansielle rådgivere'. "

"Hent ALTID en annen mening fra noen [som] ikke fokuserer på livsforsikring før du går videre med noen anbefaling."

- Andy Yadro, finansiell planlegger med Googins Advisors i Madison, Wisconsin

Penny Hoarder tips: Selv om du ikke har en familie ennå, kan du likevel vurdere en grunnleggende livsforsikring, noe som kan være nyttig for å betale av begravelse, boliglån eller billån.

Hvis du er ung og mest sunn, bør du vurdere å kjøpe livsforsikring online fra Ethos. Det samarbeider med en stor A-rated livsforsikringsselskap for å gi retningslinjer for en lav pris. For eksempel kan $ 30 i måneden få din familie $ 1 million av dekning.

Alle, inkludert uavhengige entreprenører, kan sikre langsiktig livsforsikring gjennom Ethos uten en medisinsk eksamen eller omfattende papirarbeid; bare fyll ut en digital applikasjon.

Hvis du foretrekker flere alternativer, gå over til Policygenius. Søkemotoren lar deg sammenligne livsforsikring med øyeblikkelige sitater. Når du har funnet riktig passform, kan du søke på nettet direkte.

På kredittkort

"Å pådra seg kredittkortgjeld er langt den største økonomiske feilen unge vil gjøre. De har vokst opp med kredittkort som en norm, og forstår ikke begrepet interesse og behovet for å betale disse regningene av hver måned. "

- Karen Lee, president, Karen Lee & Associates, Atlanta, Georgia

Penny Hoarder tips: Betal kredittkort gjeld religiøst hver måned for å unngå å falle bak og bli swamped av rentebelastninger. I tillegg kan du få betalt for hver dollar du bruker, med et kontantkort-belønningskort.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

*Årlige belønninger beløp vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

På Investering Tidlig

"Begynnende investorer presenteres med bokstavelig talt a en gang i livet by på. De kan begynne å investere tidlig, og la fordelene med sammensatt vekst virke for dem. "

"Vi snakker med folk hver uke som sier at de ønsker å investere på en slik måte at de unngår risiko, så de tenker på en CD eller en amerikansk sparebond. Vi liker å påpeke at det tar en moderat risiko i begynnelsen ... er sannsynligvis den minst risikabel tilnærming over hele livet. "

- Warren A. Ward, WWA Planlegging og investeringer, Columbus, Indiana

Penny Hoarder tips: En måte å begynne å investere tidlig på, er å bruke en app som Acorns. Når du kobler den til et debet- eller kredittkort, den runder innkjøpene dine opp til nærmeste dollar og trakter din digitale forandring til en sparekonto eller investeringskonto. Fordi pengene kommer ut i trinn på mindre enn $ 1, er du mindre sannsynlig å få innvirkning på bankkontoen din.

På ikke utløse pensjonsfond

Vanlige økonomiske feil ungdommer gjør:

  • Leasingbiler vs kjøp av mer brukte brukte biler
  • Overspenning på livsstil uten å betale deg selv først
  • Ved hjelp av kredittkort for å foreta kjøp du ikke har råd til
  • Tar for mye studentlånsgjeld i forhold til startlønn for fremtidig yrke
  • Ikke dra full nytte av ansattes fordeler som 401 (k), HSA, FSA, studiegodtgjørelse, matchende veldedige donasjoner, etc.
  • Kjøper et hjem basert på hva banken prekvalifiserer deg for, ikke hva budsjettet tillater
  • Lån fra pensjonskonto regnskap for andre formål enn pensjon
  • Utbetale gamle pensjonsplaner med små balanser når du skifter jobb vs. ruller dem over

- James M. Matthews, administrerende direktør for Blueprint, et finansielt planleggingsfirma i Charlotte, N.C.

Penny Hoarder tips: Alltid alltid rulle over den 401 (k) fra din siste jobb! Det er gull! Aldri utbetale det. En online robo-rådgiver som Blooom kan hjelpe deg med å administrere 401 (k) for deg fordi sjansene er, det kan nok gjøre mer for pensjonen din.

På Procrastinating

"Procrastinating saving for retirement selv når de vet at de trenger å begynne tidlig. Jeg har lagt merke til at tusenårene er en generasjon som er komfortabel med å fordøye store mengder innhold på nettet. Når vi har et spørsmål, vi Google det. Vi er vant til å finne egne svar og har en tendens til å holde en "gjør-det-selv" holdning. "

"Med finansiell og investeringsbeslutning kan dette imidlertid bli en krykke. Det er så mye informasjon å bryte hodet rundt at det er lett å lide av" analyseforlamning "og fortsette å investere fordi du vil gjøre det perfekt. ”

- Justin Chidester, eier av Wealth Mode Financial Planning i Logan, Utah

Penny Hoarder tips: Hold det enkelt. stash, en super grunnleggende investeringsapp, trekker automatisk noen få dollar fra kontoen din hver uke. Du kan investere pengene dine i et sett med midler som gjenspeiler dine tro, interesser og mål. Når du har angitt dine automatiske investeringsvalg, gjør det alt for deg for $ 1 i måneden (for saldoer under $ 5000). Ingen lammelse fra analyse.

På pensjonsplaner

"Unnlatelse av å utnytte selskapets pensjonsplaner er en vanlig feil som yngre mennesker gjør. Mange planer vil tilby tilsvarende bidrag når en ansatt bidrar til en 401 (k) pensjonsplan. For de som deltar, er dette en umiddelbar og betydelig avkastning på besparelsesinvesteringen. "

- Kevin Gahagan, sjefsinvesteringsoffiser, Mosaic Financial Partners, San Francisco

På Lagre nok

"De sparer ikke nok. De burde arbeide med å slå på minst 15% av deres GROSS inntekt. Jeg mistenker at tusenårene kommer til å leve lenger enn noen annen generasjon til dags dato. Dette vil kreve at de jobber lengre og sparer mer. "

- Brett Anderson, president, St. Croix Advisors i Hudson, Wisconsin

Penny Hoarder tips: Ikke alle av oss er i stand til å spare 15% av vår brutto årlige inntekt. Men de fleste av oss kunne sannsynligvis spare mer.

På ikke Komme i gang

De største feilene ungdommene gjør er:

  • Ikke dra full nytte av et selskaps 401 (k) kamp, ​​så mange gir opp gratis penger!
  • Ikke begynner med å investere. Mitt forslag er å begynne med å investere i et aldersbasert fond, som tilsvarer pensjonsalderen (eller 65 år).

- Ben Westerman, senior vice president, HM Capital Management, St. Louis

Der. Nå vet du alt du gjør feil. Nyt dine gratis penger råd.

Tid for noen positiv forsterkning: Du gjorde det til slutten av artikkelen! Du er åpenbart veldig smart og fokusert og har en lys økonomisk fremtid foran deg!

Skrive Inn Din Kommentar