Liv

Nesten 1 av 3 transgenderfolk lever i fattigdom i USA Hva kan vi gjøre?

Nesten 1 av 3 transgenderfolk lever i fattigdom i USA Hva kan vi gjøre?

Telefonintervjuet gikk bra for Michael. Veilederen han snakket med sa hans erfaring så bra ut, og at han var spent på å møte ham.

Men veilederen antok også at Michael var en kvinne, som navnet på hans CV antydet. Mens Michael ble identifisert som en mann, hadde han ikke begynt å forandre papirarbeidet da han søkte om stillingen som sommerferie rådgiver. Som et resultat hadde Mikaels gjenopptatt sitt gamle navn på den.

Michael kom med en kjole skjorte, slips og slacks. Med et smil og hånden utstrakt, hilste han intervjueren. Han fortalte ham at han går av Michael, og at han bruker mannlige pronomen. Intervjueren ignorert hånden hans.

Under intervjuet sa Michael at mannen satte seg overfor ham, stirret ned på sitt CV og nektet å få øyekontakt. Han lente seg bort fra Michael da han spurte ham om sin erfaring. Han refererte til Michael ved sitt gamle navn og brukte sine gamle pronomen flere ganger gjennom hele intervjuet.

"Han kunne ikke komme langt nok fra meg," sa Michael, som ba om å bare bli identifisert av hans fornavn.

Intervjueren fortalte Michael at han ville høre tilbake om stillingen i de kommende dagene. Michael fikk aldri en telefonsamtale.

"Du kan fortelle når noen ikke vil snakke med deg," han sa. "Ikke bare ble det skadet, men det var litt nedslående å vite at noen var ubehagelige, selv om de var i samme rom som meg."

Her er det mange transseksuelle mennesker står overfor på arbeidsplassen

I dag er Michael ansatt - men selskapet han jobber for, vet ikke at han er trans.

Michael er ikke alene i sine erfaringer: National Center for Transgender Equality's 2015 U.S. Transgender Survey av 27 715 transseksuelle mennesker - den største undersøkelsen av sitt slag i USA - fant at 53% av respondentene som hadde jobb i året før, skjulte sin kjønnsidentitet på jobben for å unngå diskriminering. Samme undersøkelse fant at 30% av de som hadde jobb i det siste året, rapporterte å bli sparket, nektet en kampanje eller opplevde andre former for mishandling på arbeidsplassen på grunn av kjønnsidentitet eller uttrykk.

Derfor frykter Lucas Whele, transseksjonskoordinator ved Metro Wellness Center i St. Petersburg, Florida, spørsmålet: "Jeg er ikke ute for arbeidsgiveren min - hva anbefaler du?"

En transgender mann selv, han er ansvarlig for å hjelpe transfolk å finne ressurser de trenger for alt fra å endre sitt juridiske papirarbeid for å skaffe riktig helsevesen.

"Jeg har ingen anelse om hvordan arbeidsgiveren er," sa Lucas. "Jeg kan anbefale ting, men på slutten av dagen, Min mest sikre anbefaling er at folk skal sørge for at de har sine ender på rad og er forberedt på det verste. Hvis du tror det kommer til å gå grusomt, vil det nok gå galt. "

Da president Donald Trump annonserte et forbud mot transseksuelle mennesker som tjente i militæret den 26. juli 2017, anslått et anslagsvis 15 500 aktive plikter personell plutselig muligheten for å være ute av jobb. Militæret er den største arbeidsgiver av transfolk i verden, rapporterte The Washington Post.

Justisdepartementet har siden lagt forbudet på vent, slik at transseksuelle mennesker kan engasjere seg i militæret, men Trump-administrasjonen fortsetter å forsvare forbud mot flere søksmål.

Taliyah Cassadine, en 35 år gammel trans kvinne som tjenestegjorde i hæren fra 2000 til 2004, mens hun fremdeles ble identifisert som en mann, bestrider grunnen til at Trump ga forbudet - det som tillater transfolk å tjene bringer enorme medisinske kostnader og forstyrrelser "- sier at transseksuelle folk ofte fysisk overgang i løpet av sin permisjonstid.

"Så hvem er å si at en trans kvinne eller en trans mann ikke kunne tjene sin tid i militæret, og de blir betalt hver 1. og 15., redde pengene sine og betale for det selv?" Sa Taliyah. "Ingen sier at de noen gang har bedt regjeringen om å betale for noe, og jeg tror det er det største problemet."

Hun beskrev forbudet som "diskriminering på sitt beste."

2015-transgenderundersøkelsen anslår at arbeidsledigheten i transgenderfellesskapet var 15%. På undersøkelsestidspunktet var det tre ganger høyere enn den totale arbeidsledigheten i USA Høy arbeidsledighet bidrar til den svimlende fattigdomsgraden på 33% i trans-samfunnet, en hastighet som er dobbelt så stor som den generelle amerikanske befolkningen.

Men fattigdomssyklusen begynner ofte lenge før en transseksuell person prøver å få jobb.

Delores T. Van-Cartier, en transgender kvinne og dragspiller på LGBTQ-vennlig kjede Hamburger Marys, sa at mange i trans-samfunnet slår til sexarbeid som et resultat. US Transgender Survey fant at 1 av 5 av respondentene har deltatt i underjordisk økonomi for inntekt på et tidspunkt, og 12% har gjort sexarbeid i bytte for inntekt.

"De er redd for å gå ut og få en ekte jobb på grunn av frykt," sa Van-Cartier. “De er redd for å bli funnet ut; de ønsker ikke å bli diskriminert, eller avvist. Så de går ut, og de ser etter arbeid der de ikke trenger å håndtere navn på kontoret hver dag, fordi det er grovt. Du må ha en tykk hud i dette livet. "

Hva kan vi gjøre om anti-trans diskriminering?

Mens den amerikanske transgenderundersøkelsen fra 2015 viste at den pågående diskriminasjonen trengs, møtte den også voksende aksept.

Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at familien var støttende for at de var trans. Mer enn to tredjedeler som var ute til sine medarbeidere sa at de var støttende. For studenter rapporterte over halvparten at deres klassekamerater støttet dem.

Grupper som American Civil Liberties Union og Lambda Legal arbeider for å forsvare rettighetene til transgender samfunnet både gjennom lovgivning og ved å representere de som har møtt diskriminering.

"Vi bekjemper diskriminering i arbeid, bolig og offentlige steder, inkludert toaletter. Vi jobber for å sikre at transfolk får helsevesenet de trenger, og vi utfordrer hindringer for å endre kjønnsmerket på identifikasjonsdokumenter og få lovlige navnendringer, sier ACLUs nettsted.

Likevel minner Nasjonalt senter for transgender likestilling folk om det "Lovene på bøkene oversetter ikke alltid til egentlig rettferdig behandling."

Lambda Legal har en hel side dedikert til arbeidsgivere og hvordan de kan gjøre arbeidsplassen altomfattende ved å ta skritt som å støtte medarbeideres rettigheter til å bruke toalettet som tilsvarer kjønnsidentitet, tilbyr mangfoldstrening og kontrakt med en helseforsikringsselskap som dekker overgangsrelaterte utgifter.

Men dessverre, for de i transgender-fellesskapet som behandler diskriminering, Det beste rådet Lucas kan gi dem, er å presentere i sitt tildelte kjønn, i hvert fall midlertidig.

Det gjør at folk kan spare så mye penger som mulig og begynne å søke etter en LGBTQ-vennlig arbeidsplass.

"Det suger, og jeg hater å si det, men noen ganger er det alt du kan gjøre," sa han. "Men for å komme seg til et sted hvor du vil være komfortabel, må du kanskje gjøre det for å overleve."

Men Lucas legger til: "Noen steder eksisterer de bare ikke."

Kelly Anne Smith er en epost innholdsspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar